- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
GEPESZ66 #41472 üzenetére
"WIN10-en a gyári helyett érdemes ezt használni?" -> Windows 10-en nálam az .nrg kiterjesztést alapból nem nyitja.
"Magyarul is tud?" -> Igen, összesen több, mint 20 különböző nyelvet támogat. Részletek itt.
-
törölt tag
Ha használtad volna a Win10-be építettet, tudnád... Nem vagyok papagáj, de még1x a kedvedért elismétlem a másik indokot is, hogy nyugodtan aludj.
Azok számára hasznos az általam bemutatott trükk, akik a Windows 7-ben az évek során már hozzászoktak a gyári képnézegető program használatához, és nem szeretnének új programmal megismerkedni. Még akkor sem, ha tényleg annyira jó, mint ahogyan azt dicsérik. Vannak ilyen berögzött felhasználók. Ezzel is együtt kell élni. Mondtam lépj már tovább a hozzászólásomon, ne ragozd tovább a témát.
-
törölt tag
Nem vagyunk egyformák. Nem ismersz mindenkit, nem tudhatod, kinek mi felel meg, mi áll kézre stb.. Itt mindössze annyiról volt szó. Sebaj, mindenkinek tiszteletben tartom a véleményét.
Számos felhasználóval találkoztam, akinek egy irfanview már túl sok volt, a számos nyomógombja elriasztotta, pedig ő MINDÖSSZE a képei visszanézését és lapozgatását kérte a számítógépétől. Erre felel meg pontosan az általam javasolt megoldás a Windows 10 rendszeren. Ez egyáltalán nem ie 6 Windows 10-re való áthozása. De hagyjuk is szerintem. Ennyi a lényeg, amit leírtam. Aki megértette, az tudja, hogy miről beszéltem. Aki nem, az meg szerintem lapozzon tovább a hozzászólásomon. Nem köteleztem senkit semmire.
-
törölt tag
válasz
freeknight #41396 üzenetére
Üdv.!
A Windows 7 képnézegetőjének Windows 10-re aktiválása -> Ezzel pont 10 másodperc lesz, ha lassúra veszed a sebességet. 3 fokozat van, melyeket diavetítés közben jobb egérgombbal érhetsz el.
Sok sikert!
-
törölt tag
válasz
Chosen #41193 üzenetére
Pl.: a Kerish Doctor is tud ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Horgász topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest