Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
GEPESZ66 #41472 üzenetére
"WIN10-en a gyári helyett érdemes ezt használni?" -> Windows 10-en nálam az .nrg kiterjesztést alapból nem nyitja.
"Magyarul is tud?" -> Igen, összesen több, mint 20 különböző nyelvet támogat. Részletek itt.
-
törölt tag
Ha használtad volna a Win10-be építettet, tudnád... Nem vagyok papagáj, de még1x a kedvedért elismétlem a másik indokot is, hogy nyugodtan aludj.
Azok számára hasznos az általam bemutatott trükk, akik a Windows 7-ben az évek során már hozzászoktak a gyári képnézegető program használatához, és nem szeretnének új programmal megismerkedni. Még akkor sem, ha tényleg annyira jó, mint ahogyan azt dicsérik. Vannak ilyen berögzött felhasználók. Ezzel is együtt kell élni. Mondtam lépj már tovább a hozzászólásomon, ne ragozd tovább a témát.
-
törölt tag
Nem vagyunk egyformák. Nem ismersz mindenkit, nem tudhatod, kinek mi felel meg, mi áll kézre stb.. Itt mindössze annyiról volt szó. Sebaj, mindenkinek tiszteletben tartom a véleményét.
Számos felhasználóval találkoztam, akinek egy irfanview már túl sok volt, a számos nyomógombja elriasztotta, pedig ő MINDÖSSZE a képei visszanézését és lapozgatását kérte a számítógépétől. Erre felel meg pontosan az általam javasolt megoldás a Windows 10 rendszeren. Ez egyáltalán nem ie 6 Windows 10-re való áthozása. De hagyjuk is szerintem. Ennyi a lényeg, amit leírtam. Aki megértette, az tudja, hogy miről beszéltem. Aki nem, az meg szerintem lapozzon tovább a hozzászólásomon. Nem köteleztem senkit semmire.
-
törölt tag
válasz
freeknight #41396 üzenetére
Üdv.!
A Windows 7 képnézegetőjének Windows 10-re aktiválása -> Ezzel pont 10 másodperc lesz, ha lassúra veszed a sebességet. 3 fokozat van, melyeket diavetítés közben jobb egérgombbal érhetsz el.
Sok sikert!
-
törölt tag
válasz
Chosen #41193 üzenetére
Pl.: a Kerish Doctor is tud ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest