Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
-
TomPoe
tag
Windows Movie Maker is tudja ezeket szerintem. Ha nagyon neccesnek tűnik, akkor pedig próbálkozhatsz ezzel: MAGIX Video easy
-
Wolfskin
őstag
a szkennelt képeknél azért nem tudod automatizálni, mert nem pontosan ugyanott kell a vágás mindegyiken ahhoz a programnak értelmeznie kellene a képet.
talán az adobe lightroom tud ilyet, de nem biztos. fotósok, akik nagy mennyiségben végeznek (kötegelt) képjavítást (pl. egy esküvői fotós) azt használják, de az más, mert a fényképek mérete és helyzete megegyezik
egyébként talán a szkennelésnél kellett volna beállítani a pontos képkivágást.
-
zone
őstag
Ezt csak akkor lehetne automatizálni, ha mindegyiken kb. azonos méretű a keret. Szerintem.
A mi Canon scannerünknek olyan a programja, ha beállítod "színes fénykép"-re, több képet is tehetsz a tálcára és a program scanneléskor automatikusan felismeri és szétvágja. Azt hittem ezt a többi is tudja.
-
Én most a photoshopban találtam ilyet, hogy:
File - Automatizálás - Fotók körülvágása és dőlésmentesítése...Mod: Lehet hogy nem lesz jó, mert ezt automatikusan végzi, úgy látom - nincs párbeszédablak.
Viszont lehet kötegelt feldolgozást végezni a ps-ben, de erre szerintem a saját topicjában érdemes kérdezni, hogy ezzel megoldható-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Tőzsde és gazdaság
- TP-LINK routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest