-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
-
TomPoe
tag
Windows Movie Maker is tudja ezeket szerintem. Ha nagyon neccesnek tűnik, akkor pedig próbálkozhatsz ezzel: MAGIX Video easy
-
Wolfskin
őstag
a szkennelt képeknél azért nem tudod automatizálni, mert nem pontosan ugyanott kell a vágás mindegyiken ahhoz a programnak értelmeznie kellene a képet.
talán az adobe lightroom tud ilyet, de nem biztos. fotósok, akik nagy mennyiségben végeznek (kötegelt) képjavítást (pl. egy esküvői fotós) azt használják, de az más, mert a fényképek mérete és helyzete megegyezik
egyébként talán a szkennelésnél kellett volna beállítani a pontos képkivágást.
-
zone
őstag
Ezt csak akkor lehetne automatizálni, ha mindegyiken kb. azonos méretű a keret. Szerintem.
A mi Canon scannerünknek olyan a programja, ha beállítod "színes fénykép"-re, több képet is tehetsz a tálcára és a program scanneléskor automatikusan felismeri és szétvágja. Azt hittem ezt a többi is tudja.
-
Én most a photoshopban találtam ilyet, hogy:
File - Automatizálás - Fotók körülvágása és dőlésmentesítése...Mod: Lehet hogy nem lesz jó, mert ezt automatikusan végzi, úgy látom - nincs párbeszédablak.
Viszont lehet kötegelt feldolgozást végezni a ps-ben, de erre szerintem a saját topicjában érdemes kérdezni, hogy ezzel megoldható-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Silvercrest Rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3196
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest