- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Steam Deck
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pc360
addikt
válasz
Totyika #41466 üzenetére
Csinálj egy MKV-t bármelyik videoszerkesztővel, pl. Kdenlive, és másold mellé a JPG-ket is... Vagy rakd fel csak a képeket, és máris megvagy, egy értelmes lejátszóval böngészhetők lesznek a mappák.
Nem hiszem, hogy ennyire komplex menürendszer elkészíthető lenne, amiben száz/ezer*X kép talalálható. A BD lemez nem egy szabadon értelmezett programfelület, csak bizonyos funkciókat kezelnek le a lejátszók róla. Szerintem a képnézegető funkció eleve nem indítható menüből. Azt a lejátszón választod ki, de akkor annak semmi köze nem lesz a menühöz. Legalábbis én így gondolom, de soha nem volt BD lejátszóm, hisz erre való a számítógép...
brd: Köszi! Ettől az SVP-től féltem. Eleve itt kezdtem anno a kutakodást, de a zistenért nem jött össze a dolog, nem is túl egyértelműek a leírásaik. Majd lehet, hogy rámegyek, de azt már most látom, hogy ebből sajna nem lesz egészen addig általános megoldás, míg bele nem oltják végre ezt egy normális, modern lejátszóba, és nem olyan szakadék módon, mint a Spalsh-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Diablo IV
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest