Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
Totyika #41466 üzenetére
Csinálj egy MKV-t bármelyik videoszerkesztővel, pl. Kdenlive, és másold mellé a JPG-ket is... Vagy rakd fel csak a képeket, és máris megvagy, egy értelmes lejátszóval böngészhetők lesznek a mappák.
Nem hiszem, hogy ennyire komplex menürendszer elkészíthető lenne, amiben száz/ezer*X kép talalálható. A BD lemez nem egy szabadon értelmezett programfelület, csak bizonyos funkciókat kezelnek le a lejátszók róla. Szerintem a képnézegető funkció eleve nem indítható menüből. Azt a lejátszón választod ki, de akkor annak semmi köze nem lesz a menühöz. Legalábbis én így gondolom, de soha nem volt BD lejátszóm, hisz erre való a számítógép...
brd: Köszi! Ettől az SVP-től féltem. Eleve itt kezdtem anno a kutakodást, de a zistenért nem jött össze a dolog, nem is túl egyértelműek a leírásaik. Majd lehet, hogy rámegyek, de azt már most látom, hogy ebből sajna nem lesz egészen addig általános megoldás, míg bele nem oltják végre ezt egy normális, modern lejátszóba, és nem olyan szakadék módon, mint a Spalsh-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest