Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pc360
addikt
válasz
Totyika
üzenetére
Csinálj egy MKV-t bármelyik videoszerkesztővel, pl. Kdenlive, és másold mellé a JPG-ket is... Vagy rakd fel csak a képeket, és máris megvagy, egy értelmes lejátszóval böngészhetők lesznek a mappák.
Nem hiszem, hogy ennyire komplex menürendszer elkészíthető lenne, amiben száz/ezer*X kép talalálható. A BD lemez nem egy szabadon értelmezett programfelület, csak bizonyos funkciókat kezelnek le a lejátszók róla. Szerintem a képnézegető funkció eleve nem indítható menüből. Azt a lejátszón választod ki, de akkor annak semmi köze nem lesz a menühöz. Legalábbis én így gondolom, de soha nem volt BD lejátszóm, hisz erre való a számítógép...
brd: Köszi! Ettől az SVP-től féltem. Eleve itt kezdtem anno a kutakodást, de a zistenért nem jött össze a dolog, nem is túl egyértelműek a leírásaik. Majd lehet, hogy rámegyek, de azt már most látom, hogy ebből sajna nem lesz egészen addig általános megoldás, míg bele nem oltják végre ezt egy normális, modern lejátszóba, és nem olyan szakadék módon, mint a Spalsh-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi