- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- Gaming notebook topik
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
ZTE_luky #34741 üzenetére
GPU dióda néven keresd, ott van az.
Én így használom, mert nekem inkább a ventik fordulatszáma fontos.
A további kérdéseidet meg szerintem az Everest/Aida topicban, mert ez kezd erősen off lenni... -
dodopek
addikt
válasz
ZTE_luky #34728 üzenetére
File/beállítások/ sesorpanel, sensorpanel megjelenítése. Itt olyan dolgokat jelenítesz meg, és tüntetsz el jobb gombbal, amiket akarsz. És módosítással grafikon alakúra is állíthatod.
A sensor panel beállításokban tudod rögzíteni a dolgokat, illetve az általános beállításoknál beállítani, hogy kis méretre csukva az értesítési területre zárja a főablakot, a sensor panel pedig maradjon a helyén. Este tudok képet is csinálni, ha nem boldogulsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Eladó egy XMG P406 laptop
- HP 65W töltő eladó
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest