Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raver
aktív tag
Mivel nem ismerem a DVD-id felépítését: Az egész anyagot lerippeled pl aviba. ( rippelő progikból dunát lehet rekeszteni).
Nem tudom menyire ismered a VirtualDub-ot. Azzal tudsz vágni, összeilleszteni,... , hangot levenni, rátenni, ... . Mindezt elmenteni egy vagy több aviba. Aztán fogysz mondjuk egy Nero vision expresst, és csinálsz belőle DVD-t. Ha a DVD-re több jelenetet is szeretnél, akkor célszerű még az avi gyártásoknál megcsinálni a külön részeket.
Ha nem ismere a Virtual Dub-ot, akkor: Ripp -> Választasz valami egyszerűbb szerkesztőt ( én pl az Ulead video studio 8 szoktam használni) legyártod az avikat -> és ismét nero vision expres.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest