-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
epidemic
tag
Az adatmentést csak azért írtam, mert kb egy hét volt mire sikerült olyan progit találni ami mindent vissza tud hozni, plusz egy működő crack-t is hozzá. Természetesen én sem hiszek el mindent amit a TV-ben látok, pedig jedi lovag szívesen lennék!
Tehát akkor a lényeg az, hogy nincs olyan program ami képes lenne a különböző hangokat megkülönböztetni egymástól!?
Akkor csak az marad, hogy megpróbálom azt a tartományt felerősíteni ahol a zene szól és amennyire csak tudom kitisztítani. Már egyszer csináltam amikor a Crank filmből kiszedtem a csávó csengőhangját, persze meg sem közelíti az eredeti minőségét, amit később sikerült letölteni. Csak kiváncsi voltam lehet-e ilyet csinálni valahogy!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest