-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Régi motorosként is kipróbáltam az elmúlt 25 évben néhány levelező programot.
Netscape-el indult a napom a 90-es évek végén anno nekem is.
A Thunderbird szerintem is egy szerecsétlen megoldás. Úgy gondolom elrákosodott az évtizedek alatt. Túl komplex akart lenni.A Pegasus Mail volt a legjobb... nosztalgiával gondolok rá. Még letölthető. Talán hétvégén le is töltöm... hátha visszajönnek a régi szép idők emlékei.
Aztán sok évet lehúztam a The Bat!-al is. Ma is létezik még. De a Thunderbird-höz hasonlóan elkurv.lt. Ez esetben főleg a GUI. Ma már rá sem ismerni.... és durván fizetős.
Ezt követően EM Clientből nekem is volt fizetős verzió. Ajánlottam én is itt többször. De 2 accounttal nagyon jó magáncélra az ingyenes és szépen fejleszgetik. A neszetools.hu válogatásba is okkal és joggal rakták be. Simply felhasználásra ugyanolyan jó, mint vérprofi advanced célra. Én azót is az EM Client-et javaslom első próbára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged