Hirdetés
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen processzort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- ASUS blog: jó árú notebookok karácsonyra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Ez nem oldotta meg a gondjaimat, ugyan ugy bejönnek a hibauzenetek PDF és Doc formátumoknál valami decode dll-t hiányol, hozzájuk.
Kiprobáltam az Xnviewt is, hát eléggé lassu és néhányszor meg is fagyott vagy kilépett hibauzenet nélkül amikor valamit csinálni akartam benne.
Egy jó funkciot találtam benne hasznosnak, az pedig a képek összehasonlitása volt igy tudtam törölni pár duplikáciot.
Bár itt is hiányolom azt, hogy a megtalált azonos képeknél nem lehet választani , hogy a 2 kép közül melyik maradjon meg, mert bár a kép egyforma a fájl név különbözö lehet és nem lehet kiváűlasztani, hoyg melyik fájlnevü maradjon.
Ugyan igy hiányolom ,hogy esetleg egyidőben át lehessen nevezni a képet. vagy az azonos képtartalmu, de különbözö szövegó képeket külön lehessen választani menteni egy mappába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Diablo IV
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Hogy én mit szidtam az irfanviewet, mert ha például egy mpg fájl is van a mappában, megfogja az egész betöltést, belassul. Így viszont mint a villám!