- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Monitor hiba topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Megnyitni annyi adatot?
Kizárt...
Bár szerintem, ha nincs hibás, vagy gyenge szektor, akkor nagy eséllyel az adatok sem sérülhettek meg.Amikor "meghülyül" a SMART és pl 200 millió olvasási hibát jelez, akkor nem tudom mi az, ami egyáltalán ennyi adatot olvasna, miközben látom, hogy szinte inaktív a lemez. Az Erőforrás-figyelőben is látni, hogy nem dolgozik olyankor szinte semmi folyamat. A lapozófájl sem akkora...
Pont ez a lényeg, hogy egyáltalán nem tűnik hibásnak. Minden komolyabb teszt szerint is rendben van...
Sajnálom "kidobni", mert a kis ideig tartó jelzésen kívül semmi baja (eddig) és zavar, hogy talán feleslegesen vettem másik lemezt. Most is 100%-os. 0 hibával.Nem találtok semmilyen programot FC néven. Azt hittem elírás és sfc parancs akart lenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Hardcore café
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- alza vélemények - tapasztalatok
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Parkside szerszám kibeszélő
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest