- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
poirot #48198 üzenetére
Egyrészt az alap, hogy Windows esetén nyilván nem kizárólag csak a C rendszerpartíciót kell lementeni, hanem a Windows-telepítésnél létrehozott kisebb partíciókat (SR, ESP, MSR, WinRE) is, amiről már itt is volt szó.
Másrészt a Macrium Reflect esetében is javasolt mindig a naprakész, legújabb verziót (jelenleg 7.3.5289) használni, máskülönben pl. ilyen hiba lehet, azaz 9-es hibakód. Esetedben nem derült ki a hibakód, de ha a program valamelyik muzeális verzióját használtad, akkor az például lehetett a hiba forrása. -
C. s.
addikt
válasz
poirot #48198 üzenetére
Próbáltad újratelepíteni? Nem részletezte, mi a baja?
Régebben kipróbáltam párat, de csak a Macrium Reflect csinálta meg rendesen. Olyan is volt, hogy az egyik elbarmolt valamit, és sehogy sem tudtam megjavítani a Windowws-t. Újra kellett telepítenem. Amint megtaláltam a Macrium Reflectet, nem mertem tovább kísérletezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest