- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Kempetlen #47631 üzenetére
Nem, te a remegést hasonlítottad össze. Kell a gondviselős frissítés, meg a saját világ védése. Kérdéseimre nem kaptam választ. De mindegy is.
Szerkimerki.: sajnálom, hogy ilyen szinten nem értesz. Azt mondom az egyéni esettel - éspedig ezt érezni illene - hogy nem vizsgálod meg az emberi tényezőt, a valószerűségét az egésznek, hanem csak hajtod, hogy dea Win10 éshogy az jobb. Jó, ÉRTEM. Mindenki érti. Jelenkori egyéni szívásokra gondoltam, még akkor is, ha szerinted ez "nincs". Maradjunk annyiban, hogy megesik azért, szépen. Nekik mit mondasz? Dögöljenek meg? Nem, nem érvelek ezzel burkoltan a 7 mellett. Van mondókád erre is? Jó a Win10, DE. Hibátlan a haladás, DE. De de de. Naugye. Sonar meg.. A DE faktor mindent elbír: aggassunk külső eszközöket, térjünk át asztali gépre, DE a Win10 jó. Legyen mondókád arra is, aki szív és ne pedig elhantolni való károgókként tarts őket számon. Valahonnan eltanultad ezt a mentalitást és azt hiszed, hogy jó. Emberileg is, meg logikailag is. De nem, egyik esetben sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest