Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kempetlen

    tag

    válasz totron #47628 üzenetére

    Vannak kitesztelt progik, de amelyik neten működik, és nem frissítik őket, az biztonsági okból elvetendők.

    A Windows 7 ilyen szempontból eleve elvetendő. Teljesen rendben van, hogyha egy speciális feladatra, netes összeköttetés nélkül valaki Win 7-et alkalmaz. De én nem a speciális, hanem az átlagfelhasználás szempontjából közelítem meg ezeket a kérdéseket.

    Egy kőbalta telefon frissítése és egy neten folyamatosan használt, sérülékenységektől hemzsegő szoftveres környezetet ne hasonlítsunk már össze. Nyilván számít a jelszavazás, a felhasználó hozzáállása és szokásai, de mi pusztán az oprendszereket hasonlítottuk össze.

    Valahogy úgy néz ki, úgysem megy át, az amit írok, csak jössz itt földeréréssel meg minden egyéb hablattyal. Innentől fogva megint nincs értelme a hsz-ed további részének.

    #47629: egyéni esetek blabla. Ezzel mit akarsz mondani? Nem jó a Win 10? Inkább ne használjuk, jó a frissítetlen 7? Vagy mi a kijelentés, ami mellett egyáltalán érvelni próbálsz? Még ez se tiszta.

    A Win 7, általános felhasználásra semmilyen szempontból sem jobb, mint a 10. Se a támogatottság, se más nem támasztja alá. Ezt teljesen jól kifejtettük, nincs értelme tovább ragozni.

    Az egyéni esetek pont azért egyéni esetek, mert nem alkalmazhatók az átlagra. Főleg nem azok, amik évekkel ezelőtt, egy ma már nem alkalmazott Win 10 verzióra vonatkoznak.

    Vesa: Te meg se próbáltál King és az én érveimre reagálni, úgyhogy nem igazán értelmezhető, hogy most mire fel is ugatsz be. Ráadásul megint nincs igazad.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák