Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cs1csó

titán

válasz Kékes525 #45498 üzenetére

:DDD

Nagyon hangzatos, de a nagy része lényegtelen amivel ténylegesen több:

- Extended scanning for leftovers - more advanced scanning algorithms de hogy ez az "extended" dolog mit jelent arról semmit sem tudunk szerintem bullshit.

- Real-Time monitoring of system changes - during install of programs ennek LEHET értelme de csak akkor ha valós időben futtatod MINDIG - és egy program telepítését ezen keresztül végzel vagy legalábbis fontos, hogy kövesse hogy telepítésnél mit hova pakol (megjegyzem ennek a funkciónak mindent ki kellene tudnia váltani, hiszen ha végig figyeli egy másik program telepítését akkor pontosan tudnia kell, hogy mit és hova pakolt tehát az eltávolítása piszok egyszerű) Megjegyezem anno ezt próbáltam én is de akkor a telepítést a REVO-ból kellett indítani és így követte végig, lehet már automatizálták nem tudom tehát elég ha valós időben fut a tálcán (ez megint baromság ha csak nem napi szinte törölsz- telepítesz programokat akkor ez is csak egy fölösleges program a memóriában ami folyton fut. DE ettől függetlenül ez a valós idejű követése egy program településének szerintem az egyetlen olyan módja aminek garantálnia kellene a későbbi tökéletes eltávolítást.

- Logs Database - database integration of installation logs for better uninstall :F ez is bullshit szagú

Ezek:
    Multi-level Backup system - including full Registry backup
    Print and Export of installed programs - in TXT, HTML and MS Excel
    Customizable and flexible User Interface
    Visual themes support
    Command line program uninstall support
    Unlimited computers
    Suitable for use with USB stick

pedig már tényleg a bullshit kategória, maga a program cél szempontjából mellékes dolgok, GUI csicsa?, USB-ről is fut? több gép? témák? ez a print and export dolgot nem is értem, multi level backup is érdekes registry backupot más program is tud.

Új hozzászólás Aktív témák