- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiMedia lejátszók
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Kékes525 #45498 üzenetére
Nagyon hangzatos, de a nagy része lényegtelen amivel ténylegesen több:
- Extended scanning for leftovers - more advanced scanning algorithms de hogy ez az "extended" dolog mit jelent arról semmit sem tudunk szerintem bullshit.
- Real-Time monitoring of system changes - during install of programs ennek LEHET értelme de csak akkor ha valós időben futtatod MINDIG - és egy program telepítését ezen keresztül végzel vagy legalábbis fontos, hogy kövesse hogy telepítésnél mit hova pakol (megjegyzem ennek a funkciónak mindent ki kellene tudnia váltani, hiszen ha végig figyeli egy másik program telepítését akkor pontosan tudnia kell, hogy mit és hova pakolt tehát az eltávolítása piszok egyszerű) Megjegyezem anno ezt próbáltam én is de akkor a telepítést a REVO-ból kellett indítani és így követte végig, lehet már automatizálták nem tudom tehát elég ha valós időben fut a tálcán (ez megint baromság ha csak nem napi szinte törölsz- telepítesz programokat akkor ez is csak egy fölösleges program a memóriában ami folyton fut. DE ettől függetlenül ez a valós idejű követése egy program településének szerintem az egyetlen olyan módja aminek garantálnia kellene a későbbi tökéletes eltávolítást.
- Logs Database - database integration of installation logs for better uninstall
ez is bullshit szagú
Ezek:
Multi-level Backup system - including full Registry backup
Print and Export of installed programs - in TXT, HTML and MS Excel
Customizable and flexible User Interface
Visual themes support
Command line program uninstall support
Unlimited computers
Suitable for use with USB stickpedig már tényleg a bullshit kategória, maga a program cél szempontjából mellékes dolgok, GUI csicsa?, USB-ről is fut? több gép? témák? ez a print and export dolgot nem is értem, multi level backup is érdekes registry backupot más program is tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spotify
- iPhone topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Nők, nőügyek (18+)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiMedia lejátszók
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest