- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Azért ez így nem egészen igaz, mert a 8.1 pont egy stabil és gyors rendszer. Ráadásul én manapság is gyakran használom és nincs vele semmi gondom. A kritikát mindig is a kettős felülete miatt kapta csak, de maga az OS jó. Plusz a 7-essel ellentétben legalább viszonylag modern is. Valamint, ha nem is pont a kinézet, de más dolgok tekintetében nagyobb a hasonlóság a 7 - 8.1, mint a 7 - 10 között. De, ha azt nézzük, hogy ott a W10 és eleve az a jövő, akkor ennyi erővel egyik előbbinek sincs sok értelme. Pláne nem egy 8 éves rendszernek.
(#41656) legelek:
Maga a rendszer a 8.0 esetében sem volt sz*r, sőt egyesek szerint még pörgősebb is volt, mint a 8.1. Utóbbinál leginkább csak a felületen finomítottak és ezáltal emészthetőbbé tették. -
ArthurShelby
addikt
Én már megszoktam, kicsit még jobban a win7-re hajaz, de már sok jó újítás van benne.
A win10 instabil a sok új build miatt, nagyobb a hardverigénye is, még több dolgot kivettek a vezérlőpultból és áttettek a gépházba, kötelező frissítés... de tényleg sok jó újítás van abban is (pl valószínűleg a képernyő tükrözés már rendesen működik).Anno nálam az tette be a kiskaput, mikor miden pendrive-ot le akart formázni, nem őket tudta kezelni (persze a többi win8.1-es gépen jó volt). Egyszer az egyik pendrivenál megengedtem neki, hogy jó, akkor formázza, erre azt sem tudta megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Renault, Dacia topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest