Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
andatti
üzenetére
Dupla :s Nadehamár... szóval mindenképp azt tudom javasolni, minnél előbb lakják be a webes címtárat. Ez az út, ami működik Androidoknál, és a legtöbb készüléknél az az alapértelmezett mentési hely a telefonmemóriával szinkronban.
Nokiáról Androidra váltásnál megszenvedtem nagyon az exporttal (duplázásokkal, eltűnésekkel), ott is az lett végül, hogy szelektáltam és kézzel szépen felépítettem a kontakt-listámat nulláról. A böngésző is csak egy alkalmazás, amiben ott ez a jó megoldás.

-
pc360
addikt
válasz
andatti
üzenetére
Van a szar, van az iOS, és van az Android. Nincs jó multifunkcionális program, ami mindet lefedné. Ezt a PC-s büngyürkészést amúgy is érdemes elfelejteni.
A régebbi Nokia fónokhoz jól jöhet esetleg a Nokia PC Suite, az, ellentétben a Nokia Suite-tal nem egy köztes pufferben pakolászik hótt lassan, hanem gyorsan, közvetlenül a készüléken módosít (firmware-frissítést viszont csak az új tud normálisan).
Bár most nézem, hogy eleve PC Suite-ot írtál, úgyhogy fene tudja. Igencsak felüdülés volt ezekről a telefonokról váltani, meg úgy általában a retkes Nokiáról...

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest