Hirdetés
- Steam Deck
- Amazon Kindle
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz
akaido
üzenetére
Na, végül sikerült megtalálnom a megfelelő beállításokat.
BF4-ezni szoktunk haverokkal és ezeket a meneteket szoktam felvenni.Felvételnél úgy néz ki, hogy a D3DGear nevű program lesz a befutó.
Itt így veszem fel: Video Codec: AMD Hardware H264 Codec, Format Avi1 + save microphone recording in second audio track. Ezzel a felvételi módszerrel keletkezett fájlt megnyitja a Sony Vegas, és a 2 audio sáv is rendben van. Magix Movie Edit Pro 2014-et használtam, de ott nem sikerült megcsinálni, hogy mind a két sávot érzékelje. Ha esetleg mégis meg lehet csinálni, akkor szóljatok nyugodtan, akkor nem kezdem el megtanulni a Sony Vegast. A Magixhoz már hozzá vagyok szokva, és szeretem is.
Illetve, ha tudtok ajánlani más felvevő programot, ami felvételnél külön hangsávba rakja az én hangomat, akkor szívesen kipróbálom. A DXtory-ról tudom, hogy ilyen, de a BF4-et egyszerűen nem érzékeli, pedig régen használtam más játéknál azt a programot, és szerettem.amiket ismerek: fraps, action, bandicam és a jelenleg használt D3Dgear
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest