- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz
akaido #35160 üzenetére
Na, végül sikerült megtalálnom a megfelelő beállításokat.
BF4-ezni szoktunk haverokkal és ezeket a meneteket szoktam felvenni.Felvételnél úgy néz ki, hogy a D3DGear nevű program lesz a befutó.
Itt így veszem fel: Video Codec: AMD Hardware H264 Codec, Format Avi1 + save microphone recording in second audio track. Ezzel a felvételi módszerrel keletkezett fájlt megnyitja a Sony Vegas, és a 2 audio sáv is rendben van. Magix Movie Edit Pro 2014-et használtam, de ott nem sikerült megcsinálni, hogy mind a két sávot érzékelje. Ha esetleg mégis meg lehet csinálni, akkor szóljatok nyugodtan, akkor nem kezdem el megtanulni a Sony Vegast. A Magixhoz már hozzá vagyok szokva, és szeretem is.
Illetve, ha tudtok ajánlani más felvevő programot, ami felvételnél külön hangsávba rakja az én hangomat, akkor szívesen kipróbálom. A DXtory-ról tudom, hogy ilyen, de a BF4-et egyszerűen nem érzékeli, pedig régen használtam más játéknál azt a programot, és szerettem.amiket ismerek: fraps, action, bandicam és a jelenleg használt D3Dgear
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest