- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
válasz
Doky586 #35127 üzenetére
Igen, én is ezzel szemezek
Doky: na igen, ezt csináltam az elmúlt 5 évben
Csak amikor 40 kilogrammot kell, amiben van vagy 100 db, akkor az eléggé időigényes/fárasztó/unalmas/még mindig elveszi az időt az értelmes munka elől
De elkezdtem nézni a fúróállványokat Conradban, 10K-ért már van olyan, ami alá beférne egy 4-5 db merevlemez, akkor egyet átfúrsz, lelököd, átfúrsz még egyet, etc etc.
A fizikai Shreddert néztem, a legolcsóbb asszem 700.000 volt, de voltak másfél millásak is. Volt egy, ami azt hazudta magáról hogy "portable", 350 kiló volt és kereken gurult
szóval végül is az
De lehet kiöntöm a Király utcai megállóban a villamos sínekre, az is megteszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest