Hirdetés
- Androidos fejegységek
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Nyárbúcsúztató hardvermix
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Tehát akkor továbbra is képtelen vagy értelmezni, amit írtam:
- Nem azt állítottam, hogy a hiba a HDD / DVD miatt van / nincs, hanem nagyobb átviteli sebességen (HDD) állt elő a hiba.
Nem normális, ha USB-re másolsz és belehal a gép/megszakad a kapcsolat az USB-s eszközzel.
Komolyan, köszi ennek most sok értelme volt, hogy leírtad. Ki mondta, hogy normális? De attól még a hiba adott és létezik. Én is találkoztam ilyen problémákkal, nem is egyszer.
Itt volt a fórumozó, aki szintén ilyen hibával küzd, csak nem veszi észre magát, különböző másoló programokkal szórakozik, mert azt hiszi, abban van hiba.
Itt vagy te, aki pedig feleslegesen fáraszt és értelmetlenségeket firkál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest