Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz
LonGleY
üzenetére
Megjött az új HDD, szeretném rá átklónozni a rendszert az ajánlott Macrium Reflect programmal.
Egyet már próbálkoztam az éjjel, egy másik progival, de az nem sikerült, nem indult el róla az XP, ezért most lenne néhány kérdésem.:
1. Macrium Reflect tud arról a lemezről klónozni, amiről épp futtatom a programot? Vagyis a HDD, amiről indítottam az XP, indíthatom az arról telepített programból a klónozást? Vagy külön bootlemezt kell csinálni?
2. Cél HDD lehet formázott/partícionált lemez? Vagy előtte le kell törölnöm róla a partíciót is valamivel? Mivel töröljem, és utána hogy állítsam vissza a teljes méretére, 250-ről 500ra? -
w.miki
veterán
válasz
LonGleY
üzenetére
köszi!
itt is említik az egyszerűbb klónozó programok közt említik... persze lehet nekem még így is bonyolult lesz...
Azért megpróbálom átmásolni az XP-t az új winyóra, ha megjön... viszont...
van aki szerint össze fog omlani az OS, mivel az nem minden esetben bírja ki ha a HW megváltozik alatta...
és megjósolhatatlan milyen esetben nem indul el...
erről mi a véleményetek?
illetve... ha tényleg össze omlik, és újra kell tennem a gépet, akkor jöhet Win7, de...
Melyik a legkisebb erőforrás igényű Win7 verzió általános (internet+video+word) célokra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest