-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
anri-ur #30088 üzenetére
Nem néztem a forrást, de a képek egyébként letöltődnek az IE Temp mappába, ahonnan könnyen kivehető a teljes felbontású változat, mellékelem, az egyszerűség kedvéért:
http://kernel.uw.hu/calendar.zip
Nem mintha IE-böngészőt használnék (kicsit szégyellném) csak ilyen esetre például jó néha. Az is kiderül, hogy a másik fórumozó által megadott URL-nél:
http://www.kellysbike.com/kellys-calendar-2014/page_content/pages1/1.jpg
Egyszerűen csak lecseréled a végét:
2.jpg
3.jpg
...
14.jpgÍgy jön ki a 12 hónap + előlap + hátlap.
De most látom, utóbbi csak a thumbnail link, amit én becsomagoltam, azok viszont a nagyobb méretű képek.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest