-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
-
LonGleY
veterán
válasz
Ittnemaz
üzenetére
No és hogyan lehet megoldani, mondjuk személyeskedés, trollkodás és OCR program nélkül?
Mert az már az eredeti kérdésben is benne volt, hogy OCR-rel nyilván menne. Én is ezt írtam, hogy leginkább csak azzal megoldható (meg jó screenshot progival, amivel előtte elkészíted a képet), erre itt magyarázod, hogy nem vagyunk eszünknél, és leírod ugyanazt, hogy OCR programmal megoldható.
Hát magadnál vagy te? Vagy mondjam én is azt, hogy ennyit a napközben bepipázó "tag"-okról?..
csak leirtam
Pontosabban: szerény helyesírási tudással elkezdtél kötekedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest