- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
Dluinet #27281 üzenetére
A ninite-es uTorrent.exe ugyanaz. Az lehet, hogy a nini telepítő lefuttatásával nem jönnek elő a cuccok (ez pont nem derült ki, mert elfelejtettem a próbakor törölni a meglévő konfigom), de ez a webinstaller még körülményesebb, mint tiltani 1-2-t a vírusirtóban.
Engem nem zavarnak a bundle cuccok, és a felületéről is kioffolhatók a bannerek, csak a mások által is elérhető gyűjteménybe normálisabb formában akartam mellékelni a programot. Portable-ként mentek mindent, amit lehetséges, és ezek után vicces, hogy pont a picike uTorrent a legkevésbé kezes az idióta hibrid mivolta miatt.
Ismét alternatíva után néznék, ha lenne esély használható darabra, de ezt a kört már lejátszottam pár hete (Deluge, qBittorrent)... Egyik lassabb, mint a másik (nem feltétlen felületben, inkább torrent-kezelésben). Pozitív volt valamelyikben, hogy futó torrentnél is fa-nézetben lehet jelölgetni az elemeket, és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest