Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
Dluinet
üzenetére
A ninite-es uTorrent.exe ugyanaz. Az lehet, hogy a nini telepítő lefuttatásával nem jönnek elő a cuccok (ez pont nem derült ki, mert elfelejtettem a próbakor törölni a meglévő konfigom), de ez a webinstaller még körülményesebb, mint tiltani 1-2-t a vírusirtóban.
Engem nem zavarnak a bundle cuccok, és a felületéről is kioffolhatók a bannerek, csak a mások által is elérhető gyűjteménybe normálisabb formában akartam mellékelni a programot. Portable-ként mentek mindent, amit lehetséges, és ezek után vicces, hogy pont a picike uTorrent a legkevésbé kezes az idióta hibrid mivolta miatt.
Ismét alternatíva után néznék, ha lenne esély használható darabra, de ezt a kört már lejátszottam pár hete (Deluge, qBittorrent)... Egyik lassabb, mint a másik (nem feltétlen felületben, inkább torrent-kezelésben). Pozitív volt valamelyikben, hogy futó torrentnél is fa-nézetben lehet jelölgetni az elemeket, és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest