- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Kvantumcéghez csatlakozott a Nokia korábbi vezérigazgatója
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló! Köszi szépen.
Feltettem a gépre a progit. Volt amelyik lemeznél tudott segíteni, de összességében kb pár % alatt marad a sikeressége.
Érdekes egyébként, hogy fizikailag a némely lemez(írott CD-k) széle felé már olvashatatlan. Ezt még megértem. De van olyan lemez, aminek kb az első harmadát-felét tudtam átmenteni. Volt olyan lemez is, Primedisc márka (nem tudom mitől kapta a "Prime" nevet) amiről semmit nem tudtam lementeni. Ezt az egy lemezt leszámítva ismert márkás CD-k vannak a listán. Eddig egyedül a Verbatim és Philips nem vérzett el. TDK, Fuji, Maxell, Traxdata igen, összesen kb 60 CD-ből 10 problémás. Nyílván csak bizonyos típusok voltak nálam, nem az összes gyártott kollekció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest