Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
had423
üzenetére
Az a gond, hogy virtualdub a hangot és a videot külön kezeli, tehát ha a video részen állítasz fps-t, akkor a hang megsínyli.
Szóval a hangot valamivel utána kell állítani. Emlékeim szerint alap vdub nem rendelkezik ilyen pluginnel. Lehet elérhető hozzá ilyen plugin, sajna én nem ástam utána, hanem besweet-tel a hangot külön lekezeltem és ezt fűztem a vdubban átfps-ezett videohoz.Leírhatnád lépésről lépésre nálad hogyan is sikerült a probléma orvoslása, mert így sajna nem áll módomban elhinni az állításodat. (ezzel nem azt mondom, hogy hülyeséget írtál, de pl. 23.976-ról 24-re lehet nem venni észre problémát, viszont 29.976-ról 25-re biztos, hogy gond lenne avagy fordítva. Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján
)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)