- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
képes 4k-ból 64k-ba konvertálni úgy, hogy utána a partíciót OS-nek is lehet használni.
Ez elgondolkodtató. Lehet, hogy én emlékszem rosszul és 4k alatt nem lehet Win7-et telepíteni, de felette egész 64k-ig?
Csak onnan rémlett, hogy egy időben már használtam SSD-t rendszermeghajtónak (csak bedöglött, nem cserélték hanem pénzt adtak vissza és azóta nem vettem másikat) és ott ugye nagy cluster az ideális, és mint ha mégsem tudtam volna 4k fölé menni úgy, ha oda akarom tenni a Win-t.
Na de mindjárt végez a gparted, majd kiderül. Mert már arra sem emlékszem pontosan mennyire volt formázva ez a partíció, csak úgy rémlik többre, mint 4k.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Óra topik
- Battlefield 6
- SSD kibeszélő
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest