-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
fatal` #18901 üzenetére
kösz a válaszokat!
laca026, hunfatal
az Irfanview-tól egyszer dobtam egy hátast, amikor a tovább gombra valami egész új mappában találtam magam. az utolsó kép után elkezd böngészni a gépen, na akkor félretettem szegényt. asszem a görgetést teljes nézetben azt még tudta.
az xnview nagyjából hasonló kinézetű/működésű, mint az acdsee (amit megszoktam), csak az átméterezés (különösen a csoportos) nagyon körülményes vele, meg ha kirakom a menüsorban a funkciókat, és hozzá az ikonokat (magyarul testre szabom a kinézetét), rendszeresen elfelejti.
tcm-et használok, de az ikon nézetet nem szeretem benne. a legjobb az acdsee, csak olyan lassú lett az utóbbi időben, hogy gondoltam lecserélem végleg, ha van jó alternatíva. (tipikus eset, mint a nero is, amikor egy jó progi előbb csomaggá, majd mindent integráló és magába olvasztó giga rendszerközponttá változik. )
S-IW: közben leszedték az imagine-t... ezt egyszer kipróbáltam, de nem sikerült belőnöm, hogy teljes nézetben görgetővel váltson képet. lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2 early access kulcs
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest