- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mancsy
tag
Úgy érzem ehhez kicsit kevés vagyok. Itt és itt hasonló problémát találtam, megpróbáltam végigcsinálni, 1.88-as VD-be belepakoltam minden plugint, ami csak van, felment az ffdshow libavcodec-re állítva, az x264vfw is. Az eredmény az lett, hogy kisebb gondolkodás után megnyitja fekete képpel a videót. Direct stream copy-val AVI-ként el tudom menteni amit kivágok, és a Windows Media Player a képet lejátssza, hang nélkül. Más program (VLC, MPCHC, stb.) viszont még a képet sem.
Az Avidemux-on nem lehet valamit állítani?
Nekem is bedobja ezt, hogy:
"H.264 detected
If the file is using B-frames as reference it can lead to a crash or stuttering.
Avidemux can use another mode which is safe but YOU WILL LOSE FRAME ACCURACY.
Do you want to use that mode?"
Viszont mindegy melyiket választom, minimálisan eltolja a hangot, pont úgy, hogy élvezhetetlen.Bár a konvertálást már az elején kizártam, mert több mint 60 GB-ról van szó, heti 1 új GB-tal, de kíváncsiságképp AVI-t csináltam belőle (az egyikből), és rettenetes lett.
Fel kéne adnom?

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest