Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Köszi a választ!
A beépített, saját kodekkel a Potplayer is használ DXVA-t, csak én a CoreAVC-vel akartam DXVA-t (Potplayerben).
Azt is tudom, hogy a CUDA-t általában arra használják, hogy videokódolásnál a GPU segítse a CPU-t. Ezért is furcsáltam, hogy ezen keresztül tudja csak a CoreAVC dekódolásnál a hardveres gyorsítást, mert így az ATI-sok szívnak... Nem tudom, valahogy biztos meg lehetne CUDA nélkül is oldani. Vagy OpenCL-lel (azthiszem az is jó videokódolásra).
Még valami: az előző hsz-em utolsó kérdésére vetnél egy pillantást? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest