Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- VR topik
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mob_zzz
aktív tag
Hát igen, ha ez így van, akkor tényleg nem árt, ha megváltoztatom a könyvtárakat.
Keresek majd megoldást rá, hogy hogyan tudom megtenni valami kötegelt művelettel.Az iTunest nem ismerem egyébként, de nem szeretem rábízni magam az ilyen automatikus módszerekre, főleg ilyen nagy mennyiségű adatnál. Amikor először találkoztam a WMP-nél az automata borító-letöltéssel és cimkézéssel, nagy lelkesedéssel próbáltam ki, de a zenéim feléhez rossz metaadatok kerültek...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
Üzleti előfizetők hirdetései
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest