Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MostaPista
üzenetére
Nem felejtettem el, csak hátrébb csúszott... Kevesebbet vagyok otthon a gép előtt, így még nem került rá a sor... Süt a nap

Lenne egy-két ügyfél akinek jól jönne indulásra egy ilyen lehetőség. Aztán ha kinövi magát a dolog, akkor lehet komolyabb webes megjelenéssel folytatni.Hja és innen indult a dolog:
"Szeretnek weboldalt, vagy akar blogot inditani, de a szovegek koze kepeket is tennek"
Erre szerintem online tool a legjobb, de írtak mást is... Vannak kimondott blog tárhelyek. Elárulok egy titkot: Az online blogokat is általában offline írják.
Egyébként még mindig nem tudom, hogy pont neked miért nem jó az ország egyik legismertebb blog oldala, a blog.hu... Ahova sokak és sokféle minőségi tartalmat tolnak fel nap, mint nap.
3 helyről kaptál többféle tippet. Próbáld ki szerintem ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Wanbo X5 Pro (2025) projektor
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs