Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamikike
tag
Üdvözletem!
2-3 hete jelentkezett az a hiba, hogy (egyelőre) sok portable program vagy el sem indul vagy például az alábbi üzenetek jelennek meg:
Viszont sok portable program normálisan elindul. Nem deríthető ki, hogy mi a különbség az egyes esetek között.
Az oprendszer ezen a gépen win10 home, de a jelenség előtt nem volt soha ilyen probléma, normálisan futottak ezek a programok. Ezek a portable programok a legfrissebbek, memória oké, vírus problémám nincs.
A "PortableApps.com_Platform_Setup_17.1.1.paf" program fogja össze ezeket a portable progikat, és egy ablakból indíthatók, de nem telepíti magát a windows alá, ez is portable, csak bemásolja a dolgait egy mappába.
A lényege az, hogy usb-re másolódva hordozhatók a portable programok. Az első telepítése után minden használható volt, minden indult, majd 2-3 nap után egyszer csak jó néhány nem indult, de nem csak így nem indulnak, hanem direktben a telepített mappából sem, míg mások igen.
Van itthon más gép is, azon win10 pro fut, ott nincs ilyen gond.Eltávolítottam 2 utolsó frissítést, a KB4601382, KB4601554-et, mert ezek utána frissültek, de ennek nem volt eredménye.
Nem tudtam viszont eltávolítani a Service Stack 10.0.19041.841 frissítést.
Nem tudom ezek pontosan mi célt szolgálnak.
A win10 pro-s gépen is ott vannak ezek a frissítések, de ott ilyen problémák nincsenek.Mi lehet a problémám megoldása?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Képregény topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest