Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Szil
tag
Sziasztok,
SD kártya ügyben lenne egy olyan kérdésem, hogy Androidos telefonban lévő 16 GB-os sd kártyán a jpg és mp4 fájlok tökéletesen működtek, viszont egy repedés végett, kijelző cserére szorult a mobil. Kivettem az sd kártyát, szervizbe a kijelző cseréje megtörtént, az sd kártyát vissza tettem, utána már nem lehetett megnyitni a jpg és mp4 fájlokat. A fájlok ott vannak az sd kártyán, a fájl kezelőben látom az összes fájlt, viszont nem tudom megnyitni. JPG kép fájl megnyitásakor egy háromszögben egy felkiáltó jel jelenik meg, az mp4 videó fájl megnyitásakor meg azt írja "Nem lehet lejátszani. Ez a fájl típus nem támogatott". Számítógépen is próbáltam de ott sem nyitja meg. Ezzel kapcsolatban kérném a segítségeteket, mivel nagyon fontos családi képek, videók vannak az sd kártyán.
Előre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Linux felhasználók OFF topikja
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest