-
PROHARDVER!
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, egész olcsón vettem egy SANDISK CRUZER BLADE 16GB pendriveot kocsiba zene hallgatásra és azt tapasztaltam, hogy eléggé melegszik. Szerintetek kell valamitől tartanom? Nem szeretném ha leégne a fejegység vagy akár a kocsi is.
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Kocsiba vásárolnék mini pendrive-ot 4 vagy 8 gigásat (még a 4 is bőven elég), viszont nem tudom milyet lenne érdemes.
Ha tudnátok ajánlani, akkor azt nagyon megköszönném. Amit szeretnék, hogy legyen jó ár/érték arányú, fekete és lehetőleg ne melegedjen nagyon. Olvastam, hogy a minik azért eléggé melegednek, de ha van olyan amiről ez kevésbé mondható el, akkor az nálam pozitív, nyugodtabb lennék.Köszönöm előre is a segítséget!
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Vettem ma egy ilyen pendrive-ot, és azt tapasztalom, hogy amikor nagy méretű filmet (15-16 Gb) másolok rá, akkor az elején nagyon gyorsan másol, majd kb 20 másodperccel később belassul és 35 perc mire felmásolja rá a filmet. Ez mitől lehet? Ez így teljesen normális vagy van rá valami megoldás? Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Politika
- Opel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gigabyte 120GB SSD 10db egyben eladó átlag 90% felett
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest