- Kompakt vízhűtés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
-
PROHARDVER!
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz King Unique #13169 üzenetére
Végül csak beadtam a derekam és vettem egy DataTraveler Max-ot Inkább, mint hónapokon keresztül rendelgetni, meg tesztelgetni, hogy melyik tartja a sebességet, aztán meg anyázni. Majd megszokom ezt a nyúlánk méretet
Úgy szaladt fel rá a win11 (to go), hogy időm se volt feleszmélni. Ez azért egy egészen más szint. Köszi a segítséget még egyszer!
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
válasz King Unique #13167 üzenetére
Pedig leírtam a problémát, csak elsiklottál felette:
"20%-nál beesik 1MB/sec sebességre. A vicc az, hogy egy teljesen átlagos microSD-re írva ugyanezt végig tartja a sebességet, ráadásul egy tök gagyi kínai Type-C microSD kártyaolvasóval."
Nem tartja a sebességet, szemben egy random SD kártyával. Az stabil végig, ez nem. A windows pendrive-ra írását a microSD elvégzi 10 perc alatt, ez a pendrive meg 3 óra alatt a fent említett oknál fogva. Tehát még egyszer: nem villám pendrive-ra van szükségem, hanem egy stabil darabra, ami masszívan, hosszabb távon is tartja azt a nem túl nagy sebességet.Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
válasz King Unique #13164 üzenetére
Értem amit írsz, de elbeszélünk egymás mellett Az a microSD + olvasó kombó amit felhoztam példaként, 100/60-as sebességet tud, folyamatos írás mellett 30MB/sec a gyári adat. Na én már egy ilyen TypeC pendrive-val elégedett lennék, mert erről már futtattam windows OS-t és nekem elég volt. Ezért írtam, hogy nem kell nekem szélsebes, 1000/900-as pendrive, a töredékével is elégedett lennék, ha azt tudná stabilan.
-
hito
nagyúr
válasz King Unique #13162 üzenetére
Köszi a választ! Nem vártam én csodát, nekem bőven elég lett volna, ha tartja azt a sebességet, amit az első 10 percben, de utána brutálisan visszaesik. Abszolút elégedett lettem volna, ha hozza az átlagos microSD + Type-C olvasó tempóját, de hogy azt sem, az azért meglepett. Szerintem ez nem normális, valószínűleg hibás darabot fogtam ki.
Amiket linkeltél túl hosszúak, nekem pont az lenne a lényeg, hogy tényleg apró méretű legyen.
Ez esetleg jó lehet? Írás is fel van tűntetve, akár 150MB/s. Mondom, nem kell nekem fénysebesség, csak egy tisztességes tempó, amit tartani is tud hosszútávon.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Vettem egy Kingston Datatraveler 80M 128GB pendrive-ot és az a gondom, hogy baromi lassú. Gyári adat és tesztek szerint 200/100 a sebessége. Windows to go OS-t írnék rá, de 20%-nál beesik 1MB/sec sebességre. A vicc az, hogy egy teljesen átlagos microSD-re írva ugyanezt végig tartja a sebességet, ráadásul egy tök gagyi kínai Type-C microSD kártyaolvasóval.
Szerintem ez így nagyon nincs rendben. Visszaküldöm Alzába. Kérdésem az lenne, hogy milyen maximum ekkora fizikai méretű (nem kapacitásban) pendrive-ot javasoltok, ami tartja a sebességet hosszú távon is? Ez eléggé melegszik és gondolom azért esik vissza a sebesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest