Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
Oryctolagus #9999 üzenetére
Barátomnak ilyen van, nincs vele gondja tudtommal...
-
Oryctolagus
tag
Üdv!
Ez a Pen Drive 16GB Kingston DataTraveler R3.0 G2 USB 3.0 még mindig ajánlott?
Tévéhez kellene.
Bármi pro, vagy kontra? -
norrberth
addikt
válasz
nokia123 #9994 üzenetére
(#9991) jim bcs
Nagy általánosságban lehet így van, de azok nem HyperX egy se.
Nekem van 1 ősrégi Kingston még mindig jó.(#9994) nokia123
Nem kéne, nem lehet a kupakot a végére rátenni, tv be bedugom a led barmi erősen tud villogni.Én nem bántam meg hogy nem külső HDD/SSD-t vettem.
Barmi jó imádom, pénztárcába vagy farmerzsebbe bedobom és go! Minden szó szerint a seggembe van.SSD vel nagyon gyors.. pikk pakk átlök mindent.
-
norrberth
addikt
válasz
nokia123 #9989 üzenetére
Ajánlottak között van akkor rossz nem lehet. Szerintem elég drága.
Én erről tudok nyilatkozni:.
Kingston hyper x savage 256Gb
Mikor leveszem a kupakját és rádugom a végére, az a kis kupak átlátszó!
Azt hittem ha rajta van nem fog látszani a Led, de látszik. Nagyon jó megoldás!
X benne valódi alumínium. Ami nincs kizárva hűtés szerepét is betöltheti. Mert izzik a pendrvie ha dolgozik.
Minőségi a fogása, gumírozott a fekete felület. Még rendesen súlya van.
Minőségi érzetet kelt. 256Gb logó hologramos védelemmel van ellátva.Össz 4 embereknek van ilyen pendrive a fórumról akikről én tudok, szeretik piszok gyors.
Persze ha SSD van a gépbe -
sziasztok!
dec.03-án rendeltem az ajánlóban szereplő megbízható eladótól (courtesytrading) egy SanDisk 64GB Extreme USB3.0 pendrive-ot, amit elvileg 5-én postáztak is.
a várható szállítási határidőt Dec 16, 2016 - Jan 11, 2017 közé lőtték be, de az itteni fórum tapasztalatok alapján 2-3 hét alatt azért meg szokott érkezni - oké, hogy karácsonyi időszak meg posta összeomlás, ilyesmi, de mikortól lehet kb. aggódni?
(bár ha jól tudom, akkor az eBay Money Back Guarantee szerint Jan.11 után van még 30 napom bejelenteni, hogy nem érkezett meg)
a postázás "Standard Int'l Shipping", szóval nincs tracking number stb. és gyanakszom erősen a magyar királyi posta elkeverésére, vagy "elkeverésére"...
jár esetleg valaki hasonló cipőben épp?
köszi!
-
nikkor
aktív tag
És megéri az ártöbbletet a 32 GB-oshoz képest, még ha most nincs szükséged a plusz tárhelyre.
-
nikkor
aktív tag
válasz
Roland8622 #9979 üzenetére
Itt tudsz tájékozódni: https: https://www.sandisk.com/home/usb-flash/extreme-usb
-
Roland8622
aktív tag
válasz
Roland8622 #9978 üzenetére
Na meguntam a keresgélést és a 3. versenyző lett a nyerő, mert innen már rendeltem.
Bár hogy a 100MB/s írást honnan szedtem passz, mert itt nincs ilyen írvaRemélem nem szívom meg és tényleg a gyártó által megadott kiszerelés jön: gyártó
De lehet csak a 32Gb-os verziónál volt 2 fajta csomagolással ? 100 ill. 190MB/s-es írás az olvasás meg 245MB/s mind a 2 verziónál.9559Ft-ról jött az sms, remélem ezen felül más költség nem lesz.
Áhh de hülye vagyok
, nem is attól rendeltem múltkor, de végül is mindegy, mert ez a 2 van az ajánlóban
pendrive rendelés -
Roland8622
aktív tag
(#9977) nikkor
Szia. Pont ez után érdeklődnék én is[Sandisk Cruzer Extreme 64GB usb3.0]
_________________________________________________________________________________________
A 790K-val befürödtem, mert sebesség terén jó nagy pofára esés volt (köszönhetően annak, hogy nem néztem 100%-ig utána, bár így is volt aki nagyobb sebességet mért írásnál, mint a megadott 25MB/s, nekem csak 20)
Szóval a lényeg, 2nap olvasás és utána járás után arra jutottam, ha sebesség kell akkor ez:
SanDisk Extreme 64GB USB3.0Találtam 64GB-os verzióból párat, de nem tudom melyiket vegyem. A 3 eladó közül csak a 3.-at ismerem, mert a 790K onnan van. Szivem szerint az Amazonról venném, mert a legjobb ár ott van, de semmi Amazonos tapasztalatom nincs
Meg a másik, hogy ez már nem 20dollár mint a 32GB-os verzió, szóval jönne-e rendesen v. fennakad?1. VERSENYZŐ:
[Amazon 64GB Read Up To 245MB/s; Write Up To 190MB/s]2. VERSENYZŐ:
[Ebay 64GB Read Up To 245MB/s; Write Up To 190MB/s]
[prohardver27 ajánlotta]3. VERSENYZŐ:
[Ebay 64GB Read Up To 245MB/s; Write Up To 100MB/s - innen már vásároltam] -
nikkor
aktív tag
Sziasztok. Próbálta már valaki ezt: Sandisk 64GB Cruzer Extreme USB3.0, vagy valamelyik másik extreme változatot? Tényleg tudják a névleges írási sebességet (itt 190 Mbit/s-ot)? Illetve a Sandisk milyen megbízható a gyári adatokat illetően?
-
ThePoweR
senior tag
Hali
ADATA DashDrive UV150 16GB 10MB/s írás az normális?
Köszi!Üdv,
Dave -
nikkor
aktív tag
válasz
Roland8622 #9973 üzenetére
Olvastam az összefoglalót. Ott nem láttam konkrét ajánlatokat. 3.0-sat keresek. 20 Mbit/s-nál gyorsabbat.
Bocs. Megnéztem még egyszer. Vannak ajánlatok.
-
Roland8622
aktív tag
válasz
pavicevic #9970 üzenetére
Szia. USB2.0. Hozzáteszel még vagy 800Ft-ot és kapsz 32Gb-os usb3.0-ás pendrive-ot
Lap tetején van egy összefoglaló rész, ott találsz igényeidnek megfelelőt:
Nekem nem rég jött egy Transcend JetFlash 32GB-os verzió / usb3.1:
Olvasás: 100MB/s
Írás: 25MB/s van ráírva, de nekem stabil 20MB/s -
nikkor
aktív tag
Ha van személyes tapasztalat, azt külön megköszönöm.
-
nikkor
aktív tag
Sziasztok.
Gyors írási sebességű, megbízható, 32 GB-os pendrive-ot keresek. Tudnátok márkát és típust javasolni? -
pavicevic
tag
sziasztok!
erről a pendrive-ról mi a véleményetek? ár/érték arányban találok ennél jobbat?
http://www.ebay.com/itm/TOSHIBA-MINI-MIKAWA-USB-32GB-32G-USB-FLASH-DRIVE-NEW-st-/371540167400?hash=item5681850ae8
-
andaman
tag
Sziasztok.
DataTraveler Ultimate3.0 G3 32GB
W7 újratelepítése óta, felismeri nem ismeri-t csinálja.
A régebbi USB verziókat felismeri minden port.
Volt, hogy újraindította - csökkentett üzemmód felajánlása - a PC-t, lefagyott, vagy kikapcsolta.
A fejhallgató bedugása, volt, hogy azonnal kikapcsolta a gépet...
Azon kívül, hogy többször kell bedugni az USB-t a felismeréshez, jelenleg működik a gép...
Előre is köszönöm. -
jim bcs
nagyúr
válasz
King Unique #9966 üzenetére
TRIM ide vagy oda, én inkább egy belső vagy külső ssd-re szavaznék.
-
King Unique
titán
válasz
mayday00 #9963 üzenetére
Ha egy pendrive csak úgy magától írásvédett lesz, az lehet akár a tönkremenetel egyik jele is. Illetve nem ártott volna megadni a pontos típusát, mert lehet valami gyártói tool még helyre tudná állítani. Ha az nincsen hozzá, akkor Windows alatt pl. a diskpart módszer jut szembe az újraparticionáláshoz. Aminél ilyenkor közbe lehet iktatni a
readonly
attribútum törlését, sőt egy külső cikkben is ezt javasolják.Valamint, ha már formázni akarod, akkor gondolom nincsen rajta semmilyen fontos adat és nyugodtan lehet gyalulni.
-
King Unique
titán
válasz
jim bcs #9965 üzenetére
Igen, azt nézegettem én is, hogy egyik-másik típusnak valóban megkérik az árát. Viszont, aki ilyen célra akarja használni, annak úgyis valami nagyobb tárkapacitású és komolyabb modellt kell vennie, ami megint nem feltétlen filléres kategória. A felsoroltak sebességben nyilván jók, illetve mivel általában ezekben is már SSD technológia van, ezért talán a strapabíróságuk is rendben lehet.
Amúgy, ha már említve volt az SSD és pendrive topikban vagyunk, akkor pl. az alábbi M.2 megoldások egész tetszetősek:
• Sintech ST-M2U3-U Review (SATA3 to USB3 Bridge)
• JEYI X6 Review (SATA3 to USB3 Bridge)
• Generic ASM1153E Based M.2 SATA3 to USB3 Bridge -
jim bcs
nagyúr
válasz
King Unique #9964 üzenetére
A WTG pendrive-okal egy gond van az áruk, ezért sem ajánlottam, ~48-50k környékén kezdődnek a kisebb példányok, így abból az árból már bőven futja egy 500GB-os Sata 3 SSD-re is, vagy esetleg egy 256GB-os M.2-re.
Esetleg amik tovább bírhatják a simáknál win.-re:
Corsair Flash Voyager GTX / GT / GS
Mushkin Ventura Plus / Pro / Ultra
Patriot Supersonic Magnum
Sandisk Extreme / Extreme Pro -
King Unique
titán
Én szoktam különféle USB-meghajtókra Windowst & Linuxot telepíteni, illetve onnan futtatni.
Utóbbinál le vannak írva a pendrive igénybevételére vonatkozó dolgok, ahogyan pl. az is, hogy rövidebb távú használatnál én nem tapasztaltam emiatt problémát. De hosszabb távon már előfordulhat, főleg egy átlag pendrive-nál. Viszont a komolyabb pendrive-okban már SSD technológia is van, ezért jobban bírják akár az ilyesfajta igénybevételt is. Vannak pl. hivatalos WTG pendrive-ok, mint mondjuk ezek. Az ilyenek az átlagnál nagyobb sebességértékek mellett nyilván strapabíróság terén is kitűnnek, hiszen direkt ilyen használatra készültek.
Tehát egy komolyabb pendrive-val már elvileg ok lehet a WTG. Vagy egy külső HDD még jobb ilyen téren, mert az eleve bírja a sok és folyamatos írást. Viszont annál meg a sebesség nem feltétlen az igazi. Én mondjuk manapság már inkább külső SSD-t használok ilyen célra, ami egyszerre gyors és strapabíró is egyben. Viszont azoknál is van némi kontra, mert pl. USB 3.0-n általában nem működik a TRIM...Bár már több mint egy éve nyúzom és eddig nem tapasztaltam emiatt problémát. Viszont nyilván az lenne az igazi, ha működne rendesen.
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Van egy 32 GB-os pendrive-m. Szerettem volna rá másolni, de most veszem észre, hogy írásvédett lett magától. Ez mitől lehet?
Fel lehet valahogy oldani?Másolni nem tudok rá semmit. Van rajta 2file, azokat viszont le tudom játszani. De törölni nem lehet őket, csak lejátszani.
Ha formázni akarom azt írja ki, hogy nem lehetséges írásvédett. -
korn
aktív tag
Hi!
Valakinek van tapasztalata pendrive-ra rakott rendszerekről (pl win7)? Mennyire veszi igénybe ezeket, hamar elpuszutulnak ilyesmitől? Megmondom őszintén meglepett milyen gyorsasággal megy a win7 egy legolcsóbb sandisk ultra fit kütyün. Sima 2.5-es hdd-nél érezhetően pörgősebb, azt nem mondom, hogy ssd érzés, de tényleg jól megy. Szóval ez életképes ötlet? -
King Unique
titán
válasz
Roland8622 #9959 üzenetére
Hát igen, úgy néz ki másolásnál a gyártó által megadott értékek a mérvadók. Ha ennél gyorsabb kell, akkor majd legközelebb vásárlás előtt jobban utána kellene nézni a sebességnek.
Köszönöm és viszont kívánom!
-
Roland8622
aktív tag
válasz
King Unique #9958 üzenetére
Igen a dobozra is 100/25 van írva. Szóval ez ennyit tud és kész, így kell elfogadnom.
Köszönöm a segítségedet és a türelmedet
Boldog, békés, szeretettben gazdag karácsonyi ünnepeket kívánok! -
King Unique
titán
válasz
Roland8622 #9957 üzenetére
A szintetikus tesztek alapján egyértelműen látszik, hogy pl. a szekvenciális értékeknél hozza USB 3.0-n az elvárhatót. A többiek is hasonló eredményeket kaptak a 32 GB-os változatnál.
Valamint a gyártók megadnak bizonyos névleges értékeket, de az egyes teszteknél lehet ezektől lefele / felfele is némi eltérés. Az említett pendrive esetében pl. 25 MB/s írási sebesség van megadva. Tehát innen nézve másolásnál a most és korábban mért 1x - 27 MB/s érték megint nem mondható abnormálisnak. Például a 64 GB-os is a névleges (28-30 MB/s) értékhez közelítő eredményt produkált másolásnál. Továbbá az említve volt, hogy a fájlmásolás sebességét több paraméter is befolyásolhatja, illetve az jobban ingadozhat.
Tehát összességében nem feltétlen van gond a fenti eredményekkel, illetve lehet ez a pendrive másolásnál tényleg csak ennyit tud. De persze lehet tesztelni másik gépen, másik OS alatt, másik fájlrendszerrel is stb., viszont nem biztos, hogy annyival gyorsabb lesz.
-
Roland8622
aktív tag
válasz
King Unique #9956 üzenetére
Szia. Próbáltam mind a 2 usb3.0-ás porton (sőt usb3.0-ás hosszabbítóval is), usb2.0-ás porton, ez utóbbit kipróbáltam laptopon is mert azon nincs 3.0-ás. És ezek az eredmények jöttek:
2.0 első mérés:
2.0 2. mérés:
3.0 első mérés:
3.0 2.mérés usb3.0-ás hosszabbítóval:
3.0 3.mérés szimpla másolás (pont nem sikerült 20MB/s-el elkapni) ami mutatja, hogy nem a teszt a lényeg:
Ja és a másolás forráshelye SSD volt mindig.
-
King Unique
titán
válasz
Roland8622 #9951 üzenetére
A Win10-ben már natív USB 3.0 támogatás van, illetve ha más eszközzel ok a sebesség, akkor működik az USB 3.0 mód. Az egyes fájlrendszerek között lehetnek a sebesség terén apróbb különbségek, de azért akkora nem, hogy pl. USB 2.0 szintre redukálja. Egyébként az újabb Windowsok általában már 4K-s szektormérettel formáznak pl. a fájlkezelőben is, ami ok.
Elhangzott itt többször a fájlmásolás, de a szintetikus teszteknél mi a helyzet? Jó lenne ide / másik topikba betenni pl. egy USB 3.0 porton mért CDM, vagy más tesztet. Ha annál szintén ilyen gyatra, akkor van a gond. Illetve lehetőség szerint érdemes lenne másik gépen is kipróbálni és / vagy azon gépen pl. egy Live Linux alatt letesztelni. Ha utóbbi 2 esetben is csak ennyit tud USB 3.0-n, akkor lehet egy gyengébb darabot fogtál ki...
-
Roland8622
aktív tag
válasz
Roland8622 #9954 üzenetére
Fene ebbe a szerkesztési időbe
USB2.0-ás porton teszteltem a MyPassportot és stabil 32MB/s-es értéket mutatott végig míg másoltam rá SSD-ről vagy a belső vinyóról.
Valahogy fura számomra, hogy akármilyen porton akármilyen adathordozóról másolok erre a pendrive-ra, nem megy stabilan 27MB/s fölé, sőt inkább maradjunk a 20-nál, mert TC-nél az legalább stabil volt.
USB2.0-ás porton 10-20MB/s ugrál, ami szintén messze várakozáson alul teljesít.
Szóval ez egy átlagos pendrive a 20Mb/s-es írással vagy csak én fogtam ki valami különleges darabot. -
Roland8622
aktív tag
válasz
Roland8622 #9951 üzenetére
Még egy apró érdekesség. TC-ben ha másolok pl az SSD-ről a pendrive-ra, akkor 50MB/s-el elmegy 30%-ig és utána vissza lassít 20MB/s-re pár mp alatt és azzal tartja a sebességet.
Ha sajátgépben másolok akkor a fentebbi adatok jönnek 10-27MB/s közöttOhh tudom mit felejtettem le: gyárilag FAT32 volt, ott nem mértem semmit/nem másoltam hanem leformáztam NTFS-re. Számít a Lemezfoglalás egység mérete?
-
Roland8622
aktív tag
válasz
King Unique #9950 üzenetére
(#9949) jim bcs : friss driver van fent
Gépem adatai a profilomban. OS win10 64bit
SSD-ről (ADATA sx930 240Gb) másoltam most kíváncsiságból Western Digital My Passport Ultra 2.5" 1TB USB 3.0-ás külső vinyóra és a sebesség 80-90MB/s voltWD CAVIAR BLUE WD10EZEX 1TB ról Western Digital My Passport Ultra 2.5" 1TB USB 3.0 -ra dettó ua. a sebesség mint SSD-ről
SSD-ről 790K-ra 10-27MB/s között ingadozik
Minden másoláskor a pendrive és a külső vinyó is usb3-as porton volt
Szóval itt valami nem kerek -
King Unique
titán
válasz
Roland8622 #9948 üzenetére
Ilyenkor azért szokás megadni, hogy pl. milyen gép, milyen OS stb. Utóbbit illetően, ha pl. Win7, akkor annál nyilván szükséges, hogy fel legyen telepítve a megfelelő USB 3.0 driver is. Valamint, ha már említve volt az USB 3.0-s külső HDD, akkor elfért volna egy infó annak a sebességéről. Ugyanis, ha azon a porton az hozza / nem hozza az elvárt értékeket, akkor nyilván az alapján is lehet következtetni bizonyos dolgokra.
Valamint az már számtalanszor említve volt, hogy lehetnek különbségek a szintetikus sebességtesztek és a gyakorlati fájlmásolás értékei között. Utóbbit befolyásolhatja többek között pl. a forrásmeghajtó sebessége is. Amúgy a szintetikus tesztek alapján 27 MB/s-nél valóban többet kellene tudnia USB 3.0 porton.
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. Jött ma a 790K (amúgy 790-nel lett rendelve, de ahogy olvastam már ilyet küldenek jó ideje)
Sebességével annyira nem vagyok megelégedve. Szépek a tesztek amik itt kivannak téve, de nekem usb 3-as porton is max 27MB/s-ig ment fel. Mind a kis és a nagyobb fájlok másolásánál.
2 usb3-as portom van az alaplapomon, egyiken külső vinyó volt ami szintén usb 3-as, ezt lehúztam róla, de akkor se másol gyorsabban
Vicc hogy a bedöglött Kingston DataTraveler Ultimate G3 64GB os pendrive-om usb2-es porton ment 20MB/s-el. Szóval ez így kissé pofára esés
Ezt rendeltem: ebay ajánlott árus -
G@ben
addikt
Végignéztem a topik elején a kínálatot és a Silicon Power Jewel J10 és J50 megfelelhet. Méret, anyag, kinézet, ár rendben van, igazából a sebesség kérdés.
Csupán 1-1 tesztet találtam, a J10 itt 84.67MB/s olvasást és 31.99MB/s írást mutat, ami elég is lehet.
A J50 eszerint tud 108,8MB/s olvasást és 13,92MB/s írást.
Ezek valós értékek lehetnek? Ha igen, akkor egyértelműen a J10 a befutó. -
G@ben
addikt
A Kingston állítólag nem ajánlott. De ha mégis megbízható és nem tetű lassú, nekem megfelel.
Illetve még néztem az Adata UE700 64GB-ot, ami ugyan becsúszós, de meg tudok vele békélni, illetve a vastagsága is megfelelő, a sebessége meg nagyon jó. Bár nincs szükségem iszonyú gyors pendrivera, mert ha ugyanazon az áron van két hasonló kialakítású, aminél az egyik kétszer olyan gyors, viszont a másik kétszer akkora, akkor a nagyobbat választom, feltéve, ha az is tud egy élhető sebességet (40-50MB/s írás).
Egyébként ez az Adata fém vagy műanyag? Egyik oldalon alunak írják, de itt volt hozzászólás, ami szerint műanyag.
A feltételek összeszedve: ne legyen vastag (max 8mm), erős ház, mert vagy pénztárcában vagy zárható kulcstartó külön rekeszében tartanám, 64 vagy 128GB, megbízható, ne tetű lassú, nettó max 12k.
Ennek elvileg megfelel az UE700, bár a ház kérdéses.
Elnézést a sok problémázásért, hosszú távra vennék egy jót, a mostani 8-as is minimum 5 éves. -
7s26c
őstag
Van olyan márka amire egyből rávágnátok, hogy jaj csak azt ne? Annyi negatív tapasztalat fűződik hozzá?
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Pyrandus #9933 üzenetére
(#9933) Pyrandus
Esetleg itt nézz körül.(#9934) G@ben
Rossz helyen nézted, összefoglaló -> Best Buy: Olcsó és megbízható eladó by ebay: sinceritytrading / courtesytrading -
G@ben
addikt
Nézegettem a Corsair Flash Voyager Vega és Transcend Jetflash 710 pendriveokat, de azokból a 64-es kerül annyiba, mint néhány másikból a 128-as. Ez normális vagy rossz helyeken nézem? Akár a 64-es is elég lehet, ha nagyon belegondolok, de nem 12-15k körül. Tudtok esetleg megbízható helyet, ahol nem ilyen drága?
-
G@ben
addikt
válasz
jim bcs #9931 üzenetére
Nem rövid kell, hanem full fém és lapos. A kupak kizáró ok, a kitolható is. Ha olyan, mint ezek a minik, csak kétszer olyan hosszú, az nem gond. Ahogy írtam, a sebesség egy átlagos USB3-asé elég, illetve a mostani 8-as is melegszik, de nem ment tönkre az évek folyamán.
-
-
ace05
senior tag
Ma megérkezett a megbízható ebay eladótól vett Adata elite UE700 128gb usb 3-as pendriveom. Első blikre jónak tűnik. A 128mb írási sebesség meg volt, nagy fájloknál. A képek mappámat (2gb) , úgy 2 perc alatt másolta fel, változó írási sebességgel (5mb-30mb). 12.06-án rendeltem 16k-ért. A vállalt szállítási idő Dec 20, 2016 - Jan 13, 2017 volt.
-
G@ben
addikt
Szeretnék venni egy 128-as pendriveot, ami olyan stílusú legyen, mint ez, tehát fém és lapos, kiálló műanyag ne legyen rajta és akasztó sem kell rá, mivel a pénztárcámban hordanám, ott meg a műanyag valószínű gyorsan megadná magát. USB3-as kéne, de nem feltétlen sebességbajnokot keresek, de ne is 20MB/s-ot tudjon, azaz amit egy átlag USB3-as pendrive tud, az már elég. Nem hivatalos boltban venném, hanem akár itt az aprón, a max keret 12k. Létezik ilyen pendrive?
-
Pyrandus
tag
válasz
Pyrandus #9923 üzenetére
Köszönöm, közben kiderült, hogy más a hiba. "Reading only' állapotban van az .rtf file, ezért hiába "másolgattam", természetesen nem másolódott. Új rémesen kezdő kérdésem, ha nem off: hogy' lehetne ezt a read only file-t másolhatóvá tenni.
Köszönöm, lásd jelszavamat.
Mindenkinek szép ünnepet. -
Pyrandus
tag
Üdv mindenkinek. Baj történt. Transcend 4GB pendirve. Fontos és sürgős szöveg-file-om (.rtf kiterjesztés) romlott-at jelez a Total commander. Ráadásul ugyanez a C: meghajtón is a helyzet. Innen oda másolgattam 5 percenként.
Létezik esélyes javítóprogram? Köszönöm, ha. SOS! -
King Unique
titán
Az összefoglalóban benne vannak a gyorsabb típusok, illetve említették nemrég itt a topikban is őket. Valamint egy másik topikban is szóba került korábban a téma.
Aztán, hogy a 10 ezres limitbe melyik, illetve melyikből mekkora tárkapacitású modell fér bele, azt már nem nézegettem. Arra rákereshetsz magad is.
Egyébként a jelenlegi pendrive-okhoz bőven elég az USB 3.0 port is. Ugyanis a legtöbb típus még azt sem tudja teljesen kihajtani, illetve max. csak a fentebb említettek közül képes rá némelyik. Az USB 3.1 (Gen 2) meg eleve más dimenzió, amelynek a sebessége pl. egy ilyen külső SSD-vel használható ki.
-
csocs
tag
Sziasztok,
milyen pendrive-ot ajánlatnátok ami a lehető leggyorsabb írási sebességgel bír?
Ár: kb. 10.000.-, 32-64GB.Ja 3.0-s kellene, mert a házon kifelé csak 3.0 van.
Alaplapon van 3.1. De ahhoz hátra kell nyúlni.Köszönöm!
-
cuebler
senior tag
válasz
King Unique #9918 üzenetére
vazz, hogy mekkora láma v'ok
hétvége van, na... nem is figyeltem a meghajtó-jelet. pedig milyen gyors pendrive lenne
-
King Unique
titán
válasz
cuebler #9917 üzenetére
Van külön Pendrive irás-olvasás sebesség topik is. Tehát a teszteket értelemszerűen ide kellene betenni.
Továbbá esetedben látszik az is, hogy nem a pendrive, hanem a helyi SSD meghajtó (C) sebességét mérted le...Itt van egy másik teszt, amelynél az E: meghajtó, illetve a kapott értékek alapján már inkább hihető, hogy az egy pendrive.
-
cuebler
senior tag
közben kifutottam a szerkesztési időből:
duo:jf790 (kontrollképpen ugyanazon a gépen, ugyanazon a porton):
-
zooole
senior tag
Sziasztok!
Egy USB C, USB-A hibridre lenne szükségem, ki is néztem egyet.
Nem találtam róla túl sok tapasztalatot, így nem tudom mennyire jó. Valamint az ár már túl jónak tűnik. Media-ban a 64Gb-os változat 15000Ft-ba kerül. Lehetséges, hogy kamu? Nem vásároltam még semmit tőlük (alza.hu).
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
jim bcs #9913 üzenetére
Nekem jó lenne ez a Transcend JF 710 is, de kicsi, OTG-s, mini USB-st akar a lelkem a telójára, de olyat meg alig vesz itt valaki. (Próbálom lebeszélni, hogy mi a francnak, de nőből van... ész érvekkel nehéz, a női logikát meg amúgy sem fogtam fel sosem.)
Még abban segíthetnél, hogy valahonnan lehet azt tudni, hogy MLC-s, vagy TLC-s egy pendrive, mert ahogy nézegetem, nem nagyon írják rá az adatlapjukra. Vagy újabban már inkább csak TLC-st gyártanak? Egyáltalán kell ezzel foglalkozni élettartam szempontjából?
Köszi.
-
Sordoran
addikt
Hétfőn meg is rendeltem egy ilyet 64 GB-osban, ma meg is jött. (slussz poén, hogy Szlovákiából jött MPL-el, míg 3 másik hazai rendelésünk még mindig úton van...) Eddig elégedett vagyok vele, bár tényleg csak futólag próbáltam ki. Gyorsan leformáztam NTFS-re, majd ráraktam USB 2.0-s porton egy 13 GB-os FullHD filmet, 7 perc alatt ráment, TV pedig gond nélkül lejátssza, tekerés is gyors benne, szóval eddig teszi azt amiért vettem.
Még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget! -
SteadyMan
aktív tag
Üdv!
Szeretnék egy kisméretű, fém házas, OTG (on-the-go), Micro USB pendrive-ot.
E között a két model között hezitálok:
Samsung Flash Drive DUO
Transcend JF 880
Néztem a sebesség teszt topic-ot is, nem találok ezekről infókat, méréseket, de pl. sok Transcend mutat jó eredményeket, igaz pont a kinézett típust nem tesztelte senki. (A Samsung-ot sem.)Valakinek tapasztalat?
-
Breki
veterán
-
7s26c
őstag
válasz
Roland8622 #9907 üzenetére
Akkor passzolom
-
Roland8622
aktív tag
$ 24.13 -os fülhallgató
Pont összeghatáron van
-
7s26c
őstag
válasz
Roland8622 #9905 üzenetére
Lehet egyik atcsuszott és nem terhelték áfával, a másik meg nem? Ilyet már láttam
-
7s26c
őstag
válasz
Roland8622 #9903 üzenetére
Hongkong? Az órás csopiban a szingapúri rendelésekre már hónapot tippelnek...pont a karácsony miatt sajnos sztem kicsi az esély
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. Sajna ez a Kingston 64Gb-os pendrive-om tönkrement
Kingston DataTraveler Ultimate G3 64GB USB 3.0
Így mivel nem lett csere újra (nincs forgalomban) visszautalják az árát.
Összefoglalóból rendeltem egy ilyet:
ebayNa már most tudom, hogy jön a karácsony, meg kismillióan rendelnek, de van rá esély, hogy idén befut?
-
kutkut
addikt
Köszi.
-
Sordoran
addikt
Eddigi eBay-es rendeléseimnél egyszer se kellett aláírnom papírt (mindegyik ilyen ingyenes posta volt). Simán bedobják postaládába és kész, mint egy levelet. Esetleg olyan volt nálunk (kertes ház), hogy ha nagyobb volt csomag, akkor becsengetett, hátha kimegyünk érte, és nem kell betuszkolni, de volt olyan amit bedobtak udvarra. Viszont pendrive nem nagy, az belefér postaláda nyílásába.
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Félig off...
Courtesytradingről hogy érkezik meg rendelt pendrive? Át kell venni (aláírni valamit), vagy csak bedobják a postaládába? "Standard Int'l Shipping" opcióval lett rendelve.
-
King Unique
titán
válasz
Sordoran #9895 üzenetére
Az ilyen készülékeket az USB-eszközök kezelése terén én csak másodlagosan támogatott környezetnek szoktam nevezni, illetve az egyik segédletének második fejezetében jól le vannak írva az erre vonatkozó dolgok. Az elsődlegesen támogatott környezet nyilván a PC / notebook + desktop OS, ahol általában nem is szokott probléma lenni.
(#9897) Dilikutya:
Pedig vannak olyan típusok, amelyeket a gyártók manapság is FAT32-re formáznak. Például az alábbi, kifejezetten TV-hez való modellt is. Illetve attól, hogy a Windows beépített eszközei nem tudják a > 32 GB partíciókat FAT32-re formázni, attól még külső programok simán megcsinálják. Na persze az is igaz, hogy eleve egy elavult fájlrendszer és a többség általában úgyis átformázza pl. NTFS-re. -
Sordoran
addikt
Köszönöm neked és 7s26c-nek is. Ahol ezt nézem ott már ezerrel olcsóbban van 100 G3 is, de mivel előbbi ajánlott, így azt is nézegetem még. Van valami ami miatt ez jobb, vagy szimplán tapasztalat, minőség, sebesség (na jó ez utóbbi elég zárójeles, mivel a TV csak USB 2-es, de az is bőven elég a célra)?
-
Sordoran
addikt
Sziasztok!
Pendrive-ot szeretnék venni karácsonyra, de kicsit megakadtam a dologgal. TV-re dugva akarok filmet nézni róla, tehát olyan ~10 GB-os FullHD videókat raknék rá, és méretben 32 vagy 64 GB-ra gondoltam. Ajánlott típusok közül mindegyik megbirkózik ezzel, vagy van ami erre a célra jobb a többinél? Árban kicsit érzékeny vagyok, szóval 32 GB-ban ~5ezer, 64 GB-ban ~7ezer lenne elfogadható bruttóban, emiatt az is kérdés, hogy be lehet-e vállalni a nagyobb márkák nem ajánlott modelljeit erre a célra? (heti 2-3x film/sorozat rárak, TV-n megnéz és ennyi)
-
PHM
addikt
Érzékeny adatokat nem, illetve nem csak pendrive-on tárolunk.
Attól egyébként, hogy csatlakoztatod a pent, még nem fognak az adatok
tovább megmaradni a meghajtón.
Frissülni akkor fognak a cellák, ha újraírod az egész tárolót.
Csakhogy az meg erőteljesen igénybe veszi a cellák szigetelő rétegét.
Nem tehetsz mást, mint hogy gyakran mentesz és olyan pendrive-ot
használsz a kényes adatok hordozására, ami megbízható. -
PHM
addikt
válasz
Vertigo18 #9878 üzenetére
Pedig elméletileg lehetséges.
8 feszültségszintet kell a vezérlőnek megkülönböztetni egyre kisebb
csíkszélesség mellett, ahol már néhány atomnyi anyaghiba is
komoly gondokat okozhat. Nem véletlen a több ellenőrző bit és a
fejlettebb hibajavító algoritmus a TLC flash memóriáknál.
Bár az is igaz, hogy most még zömében a vezérlő meghibásodása
felelős a frlash tárolók haláláért. -
7s26c
őstag
Sziasztok! Bocsi ha volt már de igaz az az állítás miszerint használaton kívüli pendrive idővel adatvesztést produkálhat? Köszönöm előre is.
-
ace05
senior tag
A megbízható ebay eladótól általában mennyi idő alatt szokott megérkezni a csomag, ha nincs túlterhelve a posta, mint pl most ?
-
jim bcs
nagyúr
válasz
frankstork #9871 üzenetére
(#9871) frankstork
Adata S107
Corsair Flash Voyager / Voyager GT / Survivor / Survivor Stealth
Patriot Supersonic Bolt XT / Boost XT
Transcend JF 810(#9872) janakbacsi
Árban minimális a különbség a 8GB-oshoz képest, így inkább minimum 8GB-ost ajánlanék -> Transcend JF790 -
janakbacsi
őstag
Olcsó, de megbízható, 4 GB os pen drive ot tudna valaki linkelni?
-
frankstork
aktív tag
válasz
kaposznyak #9869 üzenetére
Sziasztok. Karira vennék asszonykámnak pendriveot. Valami olyat ami tartós, lévén fotós a szentem.
Kapacitás nem fontos, mert a 16-os is már elég lenne, inkább úgy fogalmaznék max 10 ezer. Ezért mi a legjobb? -
jim bcs
nagyúr
válasz
kaposznyak #9867 üzenetére
"Ütésálló"
Adata S107
Corsair Flash Voyager / Voyager GT / Survivor / Survivor Stealth
Patriot Supersonic Bolt XT / Boost XT
Transcend JF 810 -
jim bcs
nagyúr
válasz
kaposznyak #9865 üzenetére
Mindig az a kérdés, hogy adott drivera a hazai bolt mennyit vállal. Hiába az 5 év, ha a számlán pl. 2+3 év fog szerepelni, ilyenkor 2-t vállal a shop és a maradék 3-at te intézed ha van valami. Nyugodtan veheted pl. az ebay-ről is ahogyan mi is, sokkal olcsóbban jössz ki.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
kaposznyak #9863 üzenetére
A lassúságára panaszkodnak, az NTFS-t nem bírja, inkább nézz valamit az összefoglalóból.
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
5 év garancia érvényesítés miatt érdemesebb drágábban (Edigital-tól) venni ezt a pendrive-t megvenni vagy inkább máshonnan olcsóbban?
-
Vertigo18
addikt
válasz
szilrobi #9860 üzenetére
Igen, ebben igazad van. Arra jó mindkettő, amit linkeltél, de vannak még ilyen hiper-szupergyors penek többszörös áron. Kérdés, hogy NEKED megéri-e azért kiadni 3-4x-es pénzt azért, hogy egy 30 Gb-os filmet 2 perccel gyorsabban másold rá.
Én választanék egy megbízható USB3-as pent az ajánlottak közül. De mondom, amiket linkeltél, azok is jók!
-
szilrobi
aktív tag
Sziasztok!
Keresek 64Gb pendrive-ot, nagyméretű (30Gb) hd filmeket néznék róla leginkább. Ezek közül melyik lenne számomra jobb választás?
-Kingston HyperX Savage
-Sandisk ExtremeVagy valami más jobb lenne?
-
Dilikutya
félisten
válasz
cuebler #9852 üzenetére
Aki ilyet akar venni, az utána néz. Konkrétan a gyártó sem írja a USB 3.0 Flash Drive DUO-nál, hogy lenne kompatibilitási megkötés. Ezt inkább magánál az eszköznél kellene megnézni, OTG-t támogat-e. Ha nem, akkor kell a pendrive és az eszköz közé OTG kábel. A Nexus4 és a Nexus 7 2013 pl. csak így támogatja, nekem úgy tűnik.
-
cuebler
senior tag
azt esetleg be lehet írni az összefoglalóba, hogy pl a usb3/micro usb dual pendrive-ok milyen eszközzel kompatibilisek? csak mert vettem egy samsung duo 128gb-ot, kompatibilis a nexus5-tel és a samsung s6edge-dzsel (így helyes?), de nem kompatibilis a nexus4-gyel és a nexus7 2013-mal sem
ha esetleg valaki iyen akarna venni...
-
norrberth
addikt
válasz
King Unique #9850 üzenetére
Ezt Live Linux ot átnyálazom jobban valamikor
Majd elviszem a gamer ismerősömhöz, és letesztelem, aztán dobok egy képet mit tud. Neki van felszerelés
SSD-t tervezem
Köszönöm a segítséget. -
King Unique
titán
válasz
norrberth #9842 üzenetére
Hát akkor lehet az a gép csak ennyit tud...Bár, ha az OS, a régi driverek a probléma, akkor az egy Live Linux alatti teszteléssel könnyen kiderülne. Utóbbi eleve modern OS, natív USB 3.0 támogatással és ez esetben a sebességnél korlátot max. a hardverek jelenthetnek. Ha Linux alatt is csak ennyit tud, akkor marad a gép / pendrive, mint lehetséges ok. Utóbbit meg nyilván célszerű lenne egy másik gépen is letesztelni és akkor kiderülne, hogy mit tud valójában.
Ha SSD-t veszel a gépbe, akkor az csak a gyakorlati fájlmásolást befolyásolja. Ha most egy lassú HDD van benne, amely nem tudja a fentebb mért értékeket, akkor másolásnál az SSD max. azok elérésében javíthatna. De a szintetikus tesztek attól még valóban nem fognak nagyobb értékeket mutatni, illetve nyilván a fájlmásolás sem lesz azoknál gyorsabb.
-
Dilikutya
félisten
válasz
#52469760 #9845 üzenetére
Emtec gyárt figurás pendrive-okat, boltokban szerintem nincs is más. Hogy pont ilyenjük van-e, nem tudom, de azok minőségre rendben vannak. Az a baj ezekkel a noname pendrive-okkal, hogy semmit se tudni róluk. Sebességükről semmi info, Kínából én annak is örülnék, ha akkora a mérete, mint ami rá van írva.
Ilyet találtam a Vaterán. -
norrberth
addikt
válasz
King Unique #9839 üzenetére
Igen ennyi a másik programmal is [link]
Akkor jó pár tényezőtől függhet ez a sebesség, majd ha újratelepítem a gépet akkor nézek hozzá újabb drivert.
De ahogy nézem nincs, [link] régi a gépem
Ha vennék bele egy SSD-t akkor gyorsabb lenne a másolás? Vagy ezek szerint a gépem lefogja korlátozni azt is?
A pendrive csak nem hibás! Ezt hogy tudom kideríteni? Vigyem el az ismerőshöz én nézzem meg ott is mit tud?Chipset (4 files)
Wistron USB 3.0 Host Controller Driver
View details
File Name: R309746.exe
Importance: Recommended
Description: Hard-Drive (13.49 MB)
Release Date: 22 aug. 2011
Version: 1.12.14.0(TI) / 2.0.32.0(NEC) ,A03
Last Updated: 12 dec. 2013
This file will automatically self-install after downloading. -
marco0007
aktív tag
Sziasztok! Tudna nekem valaki ajánlani egy 128Gb-os pendrive-ot? Filmeket néznék csak rajta illetve tárolnék igazából. Olyan érdekelne ami itthon is kapható! Köszönöm a helpet!
-
King Unique
titán
válasz
norrberth #9838 üzenetére
Igen, a topikos és egy külső teszt alapján is többet kellene tudnia.
Maga az adatátviteli sebesség függhet többek között pl. az alaplapi USB 3.0 vezérlőtől, Win7 esetén az USB 3.0 drivertől stb. Illetve egy PC-nél lehetnek különbségek az előlapi / hátlapi portokon történő mérésnél is. Valamint egy szintetikus tesztnél is számít, hogy mennyire van telemásolva a meghajtó. Viszont esetedben ugye teljesen üres. Továbbá az USB 3.0 max. sebessége csak UASP módban használható ki, ami ezen tesztben is látszik. De azért Win7 alatt is összehozható a ~ 250 / 300 MB/s körüli érték.
Más tesztprogramokkal is ilyen értékeket produkál?
-
ace05
senior tag
Már vagy egy fél éve használok egy 64gb-os Kingston DataTraveler R3.0 G2. Nagyon jó pendrive ez, de a gondom, hogy nem létezik ebből egy 128gb-os verzió. A megbízható ebay eladónál nem szólított meg egyik 128gb-os se. Van esetleg egy másik ebay eladó ahol lehetne válogatni, vagy ha nincs, tudna onnan valaki ajánlani olyan gyors és megbízható 128 gb-os pendrive-ot mint a DataTraveler R3.0 G2? Mert itt már feladtam az elveimet.
-
jbauer05
tag
Megtetszett egy ilyen kingston, a prohardver megbízható ebay eladójától. Jó választás lenne?
-
norrberth
addikt
Kedden érkezik a nagyvérű [link]
alig várom.
-
jim bcs
nagyúr
(#9823) drnet
Corsair Flash Voyager GTX / GT / GS
Mushkin Ventura Plus / Pro / Ultra
Patriot Supersonic Magnum
Sandisk Extreme / Extreme Pro
Ebay linkek a Best Buy menüpont alatt az összefoglalóban!(#9824) spanyoll
Köszönjük a visszajelzést(#9825) ginola
Nem, nem, nem, nagyon nem, drága könyvjelző ennyiért! Ha ingyen adnák se! Ennyi pénzért már pendriveot is lehet venni.
-
ginola
addikt
Sziasztok
Aldiban 12 e Ft lesz a Medion 3.0 pendrive, jó vétel annyiért? -
spanyoll
addikt
Na megjött a cruzer extreme.
Meg vagyok elégedve a sebességével -
drnet
aktív tag
Elolvastam az összefoglalót, de abban olyan sok típus van említve, hogy a kérdésem megmaradt.
3.0-ás pendrivot szeretnék venni minimum 128 GB méretben. Méret, kialakítás mindegy. Megbízható legyen és gyors. Ebay-es linknek örülnék. Köszi előre is a segítséget. -
jim bcs
nagyúr
válasz
flikenflaken #9818 üzenetére
"egyáltalán nem ajánljátok"
Egyenlőre nem.Van 2-3db teszt alatt, ha ok akkor bekerülnek, ha nem akkor nem.
-
flikenflaken
tag
Sziasztok!
Topik leírásban nem látok egyetlen Kingston márkát sem, ezt egyáltalán nem ajánljátok?
8gb usb 3.0 akarok venni és a Kingston-t a kedvenc márkám. -
Hejakut
csendes tag
Sziasztok! Zenehallgatáshoz vennék 64GB-ost, vmelyik ajánlottat. Flac fájlok usb-csatis erősítőbe, akár 6-8 órás folyamatos lejátszás. Van az ajánlottak között, amelyik kevésbé melegszik? Az írás jobban fűt v mindegy? Előre is kösz a tanácsot.
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. MEDION pendrive-ról, meg úgy magáról a "márkáról" nem sok mindent tudok. Itt rákerestem, de pár találat csak. Viszont nagyon jó árban van:
https://www.hofer.at/de/angebote/technik-angebote/detailseite/ps/p/medion-usb-stick-128-gb/Idehaza kicsit sem annyi:
https://www.aldi.hu/hu/ajanlatok/ajanlatok-csuetoertoektol-20161201/reszletes-oldal/ps/p/medion-usb-stick-128-gb/Lehet holnap hozatok, mert egyik barátom kint dolgozik. Vagy inkább hagyjam annyira gáz?
-
Megígértem a pendrive sebességtesztet, beraktam a fő topikba is, de ide is csatolnám.
Transcend JetFlash 790K 32GB USB 3.0 (sinceritytrading-féle):
USB 3.0 NTFS
USB 2.0 NTFSMás: ha filmeket, olykor nagyobb fájlokat is tárolok rajta, melyik fájlrendszert célszerűbb használni: NTFS vagy exFAT?
-
BullZeye
veterán
válasz
spanyoll #9808 üzenetére
Az elmúlt 4 évben sokat nem fejlődtek, itt még mindig azt az s102prot ajánlgatják, amit 4-5 éve vettem, és azóta milliószor megbántam, hálisten már megszabadultam tőle.
Szóval ha van egy 100/100as sebesség (belakott HDDk átlaga), akkor azzal már 5-10 évre megvagy
csak hát nincs olyan ami külsőleg is jó lenne ehhez a sebességhez.
-
spanyoll
addikt
válasz
BullZeye #9807 üzenetére
Na igen. Nem szeretek sokat bíbelődni ilyen kaliberű kiadásoknál (5-10K), főleg ha nem is nagyon fontos dolog számomra (pendriveot pl viszonylag ritkábban használok).
A probléma ott kezdődik, amikor a saját elvrendszerem szerint vásárolnék: egyszer, belefér ha nagyon drága, de legyen jó.
Akkor viszont jönnek a problémák amiket te is mondtál:
- legyen viszonylag kicsi (nem nano méret)
- víz és ütésálló, tehát rohadhasson a kulccsomón éveken át bármilyen mechanikai meghibásodás nélkül (külsérelmi romlást leszarom)
- gyors, lehetőleg a mostani standardok között a lehető leggyorsabb, hogy 4-5 év múlva ne idegeskedjek miatta nagyon
- nagy, de nem 512-es, mert az meg ugye ilyen ennyiért vagy nincs vagy őshorror
- titkosítható, lehetőleg valami értelmes módon
- ne kerüljön mindez egy középkategóriás laptop árába.Ilyen pedig nincs
Úgyhogy jó lesz ez, ezzel is kihúzom évekig a mellett a felhasználás mellett, ami nálam van, csak bújkál mindig bennem a miért nincs ilyen kategória. -
BullZeye
veterán
válasz
spanyoll #9789 üzenetére
Amúgy nem véletlenül nehéz választani, nincs a piacon olyan pendrive ami "tökéletes" lenne, mindegyikkel van valami pici hézag. Kb 5 éve nézem folyamatosan az új pendriveokat, és még mindig nem találtam meg a tökéleteset, használgatom őket, és van is jó pár (8-10), de egyik sem szerelem első látásra, inkább csak munkaeszköznek tekintem őket.
Főbb problémák:
- túlmelegszik
- túl hosszú
- túl vastag
- túl lassú
- sérülékeny
- rossz az alakja/anyaga
- kevés garancia
- rossz tapasztalatok a gyártóval
- hosszútávon sérülhet a mechanikájaDe ha végre lesz valami ami minden szempontból tökéletes, akkor ide írom elsőnek.
-
Core2duo6600
veterán
Hello,
Mely pendrive ok azok amik kiemelkedően gyorsak USB 3 csatlakozóval persze, minél nagyobb annál jobb
-
gebro
aktív tag
Sziasztok!
2db pendrive-ra lenne szükségem. Az egyik, op rendszer telepítéshez kellene. Erre az Adata S102 PRO és vagy a Transcend JF790-et néztem ki. Gondolom ezek megfelelőek erre.
A másik pendrive-on viszont Live Linux-ok lennének. A méretük miatt úgy max 4GB-ra gondoltam. Erre mit javasoltok? -
Dyraxx
tag
Hali!
LEXAR márkájú pen drive-it keresnék, de nem találok még internetes boltot sem, ahol lehetne venni.
Tudna valaki segíteni hol lehet ilyet kapni Magyarországon? (a szokásos ebay, amazon és társain kívül)
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Íme, a One UI 8
- Apple MacBook
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk 1TB SD kártya
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest