Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burki
aktív tag
Sziasztok,
Otthoni/kis irodai környezetbe keresek multifunkciós készüléket.
1. Tintás vagy lézer? Amelyik jobb választás
2. Fekete vagy színes? Fekete-fehér3. Mire használnád? Könyvelőiroda, vegyesen táblázatok és szöveg
4. Mennyit nyomtatsz hetente/havonta? Jelenleg havonta kevesebb, mint 100 oldalt, de ez főként azért ilyen kevés, mert ramaty a mostani nyomtató, és szenvedés vele bármit is kinyomtatni, így kétszer meggondolom, hogy mire nyomok rá.5. Mennyi a leghosszabb idő, amíg állni fog a nyomtató? Szabi alatt max 1-2 hét
6. Milyen funkciókat vársz el? Nagyon jó lenne az automatikus kétoldalas scannelés, de úgy láttam, hogy ez nagyon sok felár lenne, így kompromisszumokkal, de elég lenne az 1 oldalas automata scannelés, az viszont mindenféleképpen kell. Synology NAS-hoz lenne hálózatban kötve, így a hálózati nyomtatást/scannelést jó lenne ha támogatná, bár ha ez wifis csatlakozással kiváltható, akkor mind1.
7. Mennyi a keret? Nem igazán szerettem volna rá ennyit költeni, de reálisan 60 alatt nem fog megállni. Mondjuk 60-80 között.
8. Árérzékeny vagy? A létező legolcsóbb megoldás érdekel, de a későbbi fenntartási költséggel együtt. Ha extrán olcsó a készülék, de utána 20k a toner havonta, akkor értelem szerűen egy drágább gépet választané, ha annak kevesebb a fenntartási költsége.
9. Preferálod az utángyártott, vagy épp ellenkezőleg, a gyári kellékanyagokat? Esetleg utántöltögetni szeretnéd? Töltögetni semmiképpen nem szeretnék. Alacsony fenntartási költségű gépet szeretnék (nyilván értelmes keretek között), ha nem okoz problémát a gépben, akkor utángyártott kellékekkel.Esetleg a Brother DCP-L2552DN mennyire lehet jó választás?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Burki
aktív tag
Sziasztok,
Párommal vállalkozás indításába fogunk most januárban, és szükségünk lesz nyomtatóra a tevékenységhez. Könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatás lesz a főtevékenység.
Sajnos lapszámmal nem tudok tervezni még egyelőre, mert elképzelésem sincs,hogy mennyi nyomtatott anyagra lesz szükségünk a munkánk során. Amit lehet szeretnék gépen megoldani nyomtatás nélkül, de nyilván elkerülhetetlen,hogy a fontosabb dokumentumokat kinyomtassuk és lefűzzük.
Mivel szükségünk lesz scannerre is, így elsődlegesen valamilyen kombinált gépben gondolkodunk, ami tud több oldalas scannelést is úgy,hogy tálcáról húzza be, tehát nem kell fordítgatni az oldalakat az üveg lapon. Színes nyomtatásra előre láthatólag nem lesz szükségünk. A szerver szerepét egy Synology rendszerű NAS fogja ellátni, erre szereteném rákötni az eszközt, és hálózati eléréssel szeretném a scannelést/nyomtatást megoldani.
Árkategóriát sem tudok mondani, tekintettel arra,hogy egy hosszú távú befektetésként tekintünk rá, így nyilván nem a filléres kategóriából szeretnénk megoldani. Tudja amit kell stabilan, legyen megbízható, és jó ár/érték arányú.A fentiek alapján tudnátok esetleg olyan gépet ajánlani, ami jó választás lehet? Előre is köszönöm a segítséget!
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a HP LaserJet P2050 Series PCL6 nyomtatóról? Irodai környezetben üzemel, elég szépen nyomtat, viszont a minap láttam meg a számlát,hogy a kolléga 41 ezer forintért rendelt hozzá tonert. 6500 oldalas ugyan, én akkor is sokallom, szerintem brutálisan drága a fenntartási költsége. Lehet hozzá kapni valahol nem HP-s, de jó minőségű tonert? Egyáltalán érdemes ilyesmivel próbálkozni, vagy érdemesebb lenne váltani más típusra? Nagyjából 3 havonta elfogy ez a toner.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan nyugta és blokk nyomtató USB-s Android iOS Win Linux Mac kompatibilis eladó olcsón
- Kyocera FS-4200DN illetve Ecosys P3055dn laser nyomtató kiárusítása!!!AkciÓÓ!
- Symbol LS2208 vonalkódolvasó
- EREDETI BROTHER TN-1090
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest