Hirdetés
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autóhifi
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeriko2
tag
Sziasztok!
Óvodába kellene nyomtató, havi kb. 100-500 oldal kapacitással, színes, gazdaságosan üzemeltethető.
Multifunkcionális legyen (fénymásolás szkennelés), kétoldalas nyomtatás is kell (A4), tudjon hálózatra csatlakozni (több gépről is kellene tudnia nyomtatni).
A színhelyesség / fotó nyomtatás jó ha van, de nem létszükség. Elsősorban szöveges dokumentumok, illetve ovisoknak foglalkozás anyagok lennének nyomtatva (kifestő, egyszerűbb rajzok).
Valamilyen külső tartályos tintasugarasra gondoltam, ami bírja a strapát. Tudtok konkrét típussal segíteni? -
jeriko2
tag
válasz
f4lcon #13802 üzenetére
Azért ezek nagyon más kategóriák. Anno dolgoztam egy cégnél, levelezéssel foglalkozott. HP laserjet 4-es volt két db. Mikor egyszer elromlott, és kihívtuk a szerelőt, akkor döbbenten nézte, hogy a nyomtató lapszámlálója 300.000-et mutat, és megjegyezte, ezeket a készülékeket 100.000 oldal élettartamra tervezték. Mélyen hallgattunk róla, hogy a számláló már egyszer túlpördült egymilliónál...
(Napi 30-40kg levelet vittünk postára) -
jeriko2
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy külső tartályos multifunkciós nyomtatót, aminek van wifije is. Az EPSON 3050, 3060, 3150, 3070 stb. sorozatát néztem, de semmi információt nem találok arra vonatkozólag, hogy miben különböznek. Gondolom valamelyik újabb konstrukció, azt is látom, hogy más tinta kell némelyikbe.Az "új konstrukció" nem igazán érdekel, sok esetben a régi mechanikák megbízhatóbbak. Az lenne a lényeg, lehetőleg ne legyen típushibája, tinta legyen kapható akár a sarki boltban is (ne legyen speciális), az se baj ha van utángyártott. Ez alapján melyiket érdemes megvenni? Most van rájuk pénzvisszatérítés és 3 év garancia - egyelőre 3050 tűnik befutónak.
[ Szerkesztve ]
-
jeriko2
tag
wifi-s nyomtató a router-re csatlakozik és ott figyel. Ugyanúgy a hálózat egyik tagja, mintha kábellel csatlakozna. Ha felcsatlakozott, minden gépen be kell állítani, hol érik el (ezt általában automatikusan megtalálják), és onnantól kezdve lehet rajta nyomtatni. Nálunk két laptop és egy asztali gép csatlakozik wifin a nyomtatóra, gond nélkül. Csak azt kell bekapcsolni, amelyikról nyomtatni szeretnék.
-
jeriko2
tag
Sziasztok!
Epson EcoTank nyomtatóiról találok valahol valami összehasonlítást, miben különböznek? L3050, L3060, L3150 illetve L382 stb. - nem igazán látok nagy különbséget.
Melyik márka ajánlott jobban, ez vagy Brother (ott DCP 510-et néztem)? Melyiknek mi az előnye / hátránya?[ Szerkesztve ]
-
jeriko2
tag
Két kérdés:
1) Tisztított már valaki komolyabban tintasugaras nyomtató fejet? Ha igen, hogyan és milyen sikerrel?
2) Linux alá milyen színes tintasugaras nyomtatót érdemes venni (lehetőleg minél olcsóbb megoldás érdekelne - max 50eFt)
-
jeriko2
tag
Sziasztok!
Színes tintasugaras nyomtatót keresnék. Havi kb. 200 oldal nyomtatásra, maximum 2 hetet állna. Fotónyomtatás nem kell, szövegek, rajzok, ábrák lennének vele nyomtatva (feladatlapok gyerekeknek). Ami viszont fontos lenne:
- wifi (több gépről menne a nyomtatás, főleg laptopokról)
- tudjon fénymásolni, esetleg scannelni (ez ahogy nézem együtt jár)
- működjön linux alatt, legyen hozzá driver lehetőleg komolyabb bűvészkedés nélkül
- legyen olcsó a gép és a fenntartása (tudom, ez a kettő ellentmond egymásnak)
- ne menjen tönkre a fej benne 3 év után
- kétoldalas nyomtatás jó lenne, de nem kötelezőJelenleg egy Canon MG5550-est használunk, töltögetem a patronokat tintával, de már szellemképesen nyomtat (mechanikai gond lehet) és a papírt sem hajlandó normálisan behúzni, mindig igazgatni kell. Fejjel nincs gond, de egy korábbi Canon-ban egész hamar tönkrement (nem száradt be - fejhiba, és onnantól se kép se hang).
A külső tartályos nyomtatók szimpatikusak, nem tudom melyik használható linux alatt.
Köszönöm a javaslatokat!
-
jeriko2
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Grim Dawn
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen routert?
- Külpolitika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest