-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
válasz
hódmaci #13558 üzenetére
Van router, és hasznos lenne ha a gyerek tudna nyomtatni az én gépem bekapcsolása nélkül is (az én gépemnél volt mindig a nyomtató, itt nem gond az USB csatlakozás), ezért is érdekel hogy a wifis rész hogy működik.
Nagyritkán nyomtatunk, akkor se nagy igénnyel, ezért a legolcsóbbakat nézegettem.
Edigitalnál a legolcsóbb egy Xerox, ami wifis is, és ez zavart meg:
A Wi-Fi Direct segítségével a mobiltelefonok, táblagépek és laptopok biztonságos kapcsolatot létesíthetnek közvetlenül a nyomtatóval.
Aztán meglett ez is:
Helyezze a nyomtatót bárhova, ahol kényelmes. A Xerox® Easy Wireless Setup segítségével gyorsan és egyszerűen csatlakozhat a vezeték nélküli hálózathoz.Vagyis a kérdés úgy tűnik láma volt, és meg is lett a válasz rá köszönettel
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest