Hirdetés
- Prezentálta az Ultra jelző nélküli új mobil Core generációt az Intel
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Elülső tápos GameMax miditorony született a szellősség jegyében
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Amazon Fire TV stick/box
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz energomatt #11857 üzenetére
A Lexmark az irodában már új korában hulladék volt, ezzel meg is cáfoltalak. Ráadásul egy olyan nyomtatószervizes volt kollégám ajánlotta, aki legalább 10 éve javítja ezeket a Samsungokat Meg persze pár ezer nyomtató már átment a kezei között.
energomatt: Azzal kellett volna kezdenem hogy őt felhívom, ez igaz.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Meglett a nyomtató, a Samsung 2675F mellett döntöttem. Jó választás volt, szép nyomatokat készít, hamar felfűt, Canon tintasugaras nyomtatóm egy fél élet volt mire készen állt a fénymásolásra.
A Toner olcsó bele (mármint az utángyártott). Jól is néz ki, tetszik. -
syler123
veterán
Értem.
2070-essel csak az a baj, hogy majdnem annyi bele az utángyártott toner, mint a Lexmarkba az eredeti.
Pl itt az utángyártott ecopixel. 8 266 Ft + szállítás és ugye 1800 oldalasak, már ha az utángyártott tudja azt ami rá van írva.
Akkor itt a Samsungnál lehet képalkotót is kell cserélni, a nagyobb samunál biztosan (9000 oldalanként)Varshi: Igen, aztán majd 5 év múlva nem lesz toner a nyomtatóhoz... Mert állandóan variálnak.
A lexmarkot olyan 37-38eFt-ért tudnám megvenni. Toner 22-25eFt 2500 oldal, ezt tudja a kezdő toner is.
Nehéz döntés...
Eddig talán a Samsung Xpress SL-M2675F tűnik hosszútávon a leggazdaságosabbnak.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
És nincs gond a tonerek minőségével? Ahogy látom ezt a nyomtatót már nem lehet kapni, de akkor még nézelődnék. Milyen márkájú utángyártott tonert használsz?Még ugye néztem a Samsung Xpress SL-M2675F nyomtatót. Ennél 9000 oldalanként kell dobegységet venni, de nekem 9000 oldal az 10 év. Szóval ez a része nem gáz.
Toner viszont van hozzá 5500ft-ért, elvileg az ecopixel annyira nem rossz minőségű utángyártott toner.[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Utángyártott tonerekkel mennyire érdemes foglalkozni?
Konkrétan amelyik nyomtatót kinéztem (Lexmark MX317dn) , ahhoz nincs utángyártott toner. 22eFt a 2500 oldalas toner. Ez így 8,8ft / lap. Viszont kezdő tonernek telit adnak (2500 oldalas), nem csak próbanyomtatásra szánják.
Vagy ti inkább a Samsungokat választanátok az utángyártott tonerek miatt? Annál mondjuk lehet csalnak a mennyiséggel, minőségben sem lehet olyan jó. -
syler123
veterán
válasz energomatt #11813 üzenetére
Tehát a topic lényege hogy elmagyarázza, hogy "konkrét és megbízható ajánlatot nem tudnak adni az itt, vagy akár máshol fórumozók.".
Tehát semmi értelme, okosabbak vagyunk az árukeresőn található véleményekből. Ezt innentől nem kell túlmagyarázni. Amúgy rengeteg típus van ami éveken keresztül támogatott / kapható / megbízható. Itt ezekről sincs szó. -
syler123
veterán
válasz energomatt #11811 üzenetére
"elolvasni azt, amit direkt neki írtak az összefoglalóban."
Nóóóórmááális Margit? Olvass már bele, nincs benne semmi. Semmi ajánlás nincs sehol, itt kérdések vannak, válasz max olyan, hogy vedd azt amit szeretnél. Ez a topic itt nem működik prohardveren, sok másik igen, ez nem.
Mindenben van ajánlott típus, legyen az telefon, memória, videokártya, tv stb. Itt semmi sincs ajánlva, ez a topic egy vicc, semmi értelme. Legalább az összefoglalóban árkategóriánként lenne ajánlva 1-2 típus, de semmi, még márka sem.Én kapásból ki tudnám egészíteni azzal, hogy Canon nyomtató ne vegyen senki, 2 évet bírt a 2. Canon, picivel többet az előző. Haveromnak 1 év után ment tönkre, gari lejárta után. Már többet tettem a topic-ért, mint az összefoglaló.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Sziasztok!
A lexmark nyomtatókról milyenek a vélemények?
Megtaláltam ezt a típust, 4 év garancia van rá, a kellékanyag aránylag olcsó. 25000 oldala 21000ft. Az nekem évekig elég.
Vagy inkább maradjak a Samsung-nál?1 áron vannak.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz pataslogeza #11554 üzenetére
Én csak Canon nyomtatóról tudok nyilatkozni, ott wifi-n úgy működik, hogy a érintőkijelzőn beírod a wifi jelszót, csatlakozik, gépen telepíted a drivert és kész. Innentől ugyanúgy működik, mintha kábellel használnád, nincs különbség.
Miután most használom el a második tintás nyomtatómat, 2 év körül bírta mindkettő és 40-45k-ba kerültek, így azt mondom, hogy hülye voltam, hogy megvettem még egy tintás hulladékot. Ez volt az utolsó.Nem tudom a wifi miért kell neked, de én már csak Samsung lézer nyomtatóban gondolkodom. Azt már szedtem is szét darabokra, jó minőségűnek tűnnek.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Sziasztok!
2db nyomtató közül szeretnék választani, engem a későbbi költségek érdekelnének melyik éri meg jobban.
és a
Azt tudom, hogy 9000 oldal után dob egységet kell cserélni a 2675-ben. A 2070-ben is???
Nekem alapból a 2675 lenne a legszimpatikusabb, de ha költségesebb a fenntartása, akkor maradok a 2070-nél. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy 9000 oldalt rohadt lassan fogok kinyomtatni az biztos, az nekem lehet hogy 8-10 év
-
syler123
veterán
válasz energomatt #11342 üzenetére
Köszi!
Az 1 oldalas elég. Nem jobbak a Samsungok?
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Milyen nyomtató ajánlott fénymásolásra? Színes nyomtatásra nincs szükségem, keveset nyomtatok. Most fogom kidobni a 2. Canon nyomtatómat (Canon mg 7150).
Természetesen zenére fogom szétverni, és készítek valami hasonló videót.Samsung lézert vegyek? Szeretném ha sok évig szolgálná azt a kevés feladatot amit rábízok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Villanyszerelés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmvilág
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest