Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
A monitoros kép és a nyomatós kép el fog térni egymástól. Kalibrált monitor is kéne, és még ekkor sem biztos a maximális egyezés. Alapvetően pedig nem fotó nyomtató, hanem színes nyomtató. Bár furcsállom, hogy a minőséget feltolva nem lett jobb minőségű a nyomat. Egyébként nem tudom mi a baj, de lehet kapni nyomtató fejet ha pl beszáradt vagy csíkoz. Üzleti szintű nyomtató és elérhető hozzá ilyesmi...
Már sejtem hogy mire kell. Egy autóipari beszállítottnál is dolgoztam, ahol a gyártástechnológusok ontották az ilyen színes nyomatokat a gyártásnak, dokumentációnak, auditokhoz.
Ezek eszik a festéket, mert a gyártók néhány színes ábrával kalkulálnak nyomtatásonként. szóval nem mindegy ez sem.Az utóda a 8100 egy kicsit jobb nyomtatási költségben, kvázi ugyan az, így a sok adatot elnézve talán a szegély mentes nyomtatás amiben különbözik igazándiból.
Kicsit elszakadva a HP tól van pl a
Canon PIXMA iP7250 (Bőven 30k alatt van, nyomtatási költségben szerintem drágább mint a hp, de 5 tintával dolgozik!)
Van még pár de az ár határt átlépik nem kicsit hanem nagyon.De lépjük át kicsit és egy alap nyomtató:
Canon MAXIFY iB4050
Canon PIXMA iX6850 (A3)Nagyon átlépve:
Canon PIXMA PRO-100S (8 tintával) 170k értEpsonokat nem ismerem. A mostaniakat. Sokat küzdöttem velük és nekem elég lett a küzdelemből.
Ha nézegeted őket az L120 -at gyorsan húzd ki a listáról. Egyetlen ok miatt mert 720x720dpi -t tud csak. Ha a minőség fontos volt ezt észre fogod venni.
L110 és L130 elvileg ugye 5760x1440dpi. A hp 8000 4800x1200dpi, Canon 7250 9600x2400dpi.
Epson esetében biztos hogy a nyomtatás a legolcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest