Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    válasz Benőke #9084 üzenetére

    Először is köszi a választ :R Nos, nyomtattunk fotópapírra, HP Premium plus volt az alany. És a képek a legjobb minőségben ugyan viszonylag élesek voltak, de jóval sötétebbek, mint ami a monitoron megjelent. Illetve érdekes módon általános nyomtatást alkalmazva egyáltalán nem volt rosszabb a kapott minőség, mint fotónyomtatáskor :U

    A színes nyomtatás legnagyobbrészt nem fotókra korlátozódna, max. 1-2 alkalommal lenne rá szükség, prezentációs céllal (termék hibatípusok bemutatása, szerszámok fotói, stb.). De jellemzőbb lesz a színes oldal, így az előbb említett képeket is inkább ide sorolnám, mert ezeket sem tervezzük fotópapírra nyomtatni, inkább dokumentumok részei lesznek. És igen, A4 méretűek lesznek a fotók, 9x13, 10x15, stb. méretű képek nem igazán lesznek, vagy csak elvétve (1-2 alkalom / év).

    Oldalszámra nem tudok még nagyon becslést sem mondani. A nyomtatandó dokumentumok legnagyobb részéhez nincs szükség színesre, na meg arra ott van a nagy fénymásoló. Eleve az a gond, hogy ritkán kellene színes, de ha kell, akkor nincs kecmec, és falusi cég révén azt sem nagyon tudjuk megoldani, hogy elvisszük ilyenkor a cuccot valami ezzel foglalkozó helyre (és a céges adatok miatt ez amúgy sem lenne szerencsés). A mennyiségre egyszóval azt tudom mondani, hogy éves szinten kevés. A nyomtató áram alatt tartása szintén megoldott lenne. Szóval ami a legfontosabb, az az, hogy azt a kevés melót, ami a nyomtatóra jutna, azt megbízhatóan legyen képes elvégezni jó pár évig.

    Legjobb lenne amúgy egy másik Officejet 8000, vagy 8500, hogy a szinte új eredeti patronok se vesszenek kárba, csak már kifutott típus :( A 8100-hoz pedig ugyanezek már nem jók.

    Az Epson külső tartályos megoldásai (főleg az L110) milyenek szerinted?

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák