Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
Az összes HP nyomtatón van magyar nyelvű menü. A Canonnál ezt nem tudom( pláne az új típusoknál).
A HP-t kezelni nem nagy kaland a Canon nyomtatók régi menüjét nem szerettem, mert kevésbé volt átlátható.
Ezt az újat viszont még nem láttam bekapcsolva, hogy milyen.Ebben lehet hogy jobb a Canon, bár szerintem csak nem rosszabb.
Az OJ 4500-hoz van 700 oldalas fekete patron is. Azzal azért jobb a lapköltsége.
A 4515 vagy 4525 megy üres színesek mellett is, viszont hosszabb távon nem tesz jót a színes fúvókáknak, idővel károsodhatnak. Ez inkább egy kényelmi funkció, hogy nem kell azonnal színes patronért szaladni, amennyiben kifogyna valamelyik.
Ha szigorúan csak feketére kellene( még egy fejlécet sem nyomtatnának színesben), akkor a 4500 jobb lehet még akkor is, ha drágább az üzemeltetése. A 4500 megy csak feketével minden gond nélkül és nincsen hátulütője, ha egyáltalán nem használnák színes nyomtatásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Classic / Xbox 360
- One mobilszolgáltatások
- Autodesk - Revit
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest