-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
Az összes HP nyomtatón van magyar nyelvű menü. A Canonnál ezt nem tudom( pláne az új típusoknál).
A HP-t kezelni nem nagy kaland a Canon nyomtatók régi menüjét nem szerettem, mert kevésbé volt átlátható.
Ezt az újat viszont még nem láttam bekapcsolva, hogy milyen.Ebben lehet hogy jobb a Canon, bár szerintem csak nem rosszabb.
Az OJ 4500-hoz van 700 oldalas fekete patron is. Azzal azért jobb a lapköltsége.
A 4515 vagy 4525 megy üres színesek mellett is, viszont hosszabb távon nem tesz jót a színes fúvókáknak, idővel károsodhatnak. Ez inkább egy kényelmi funkció, hogy nem kell azonnal színes patronért szaladni, amennyiben kifogyna valamelyik.
Ha szigorúan csak feketére kellene( még egy fejlécet sem nyomtatnának színesben), akkor a 4500 jobb lehet még akkor is, ha drágább az üzemeltetése. A 4500 megy csak feketével minden gond nélkül és nincsen hátulütője, ha egyáltalán nem használnák színes nyomtatásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Hobby elektronika
- VR topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Samsung SCX-4521F multifunkciós lézernyomtató
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Kyocera FS-4200DN illetve Ecosys P3055dn laser nyomtató kiárusítása!!!AkciÓÓ!
- hp digital sender flow 8500 fn2 scanner
- HP Deskjet 5275 multifunkciós nyomtató és 2db HP652-es patron
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged