- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schundler
újonc
2. Fekete vagy színes? Színes
3-4 Mire használnád? Mennyit nyomtatsz hetente/havonta?
Otthoni használatra/Hobbi támogatás
FF: tanulmányi segédletek nyomtatása. Egyoldalas. Heti 10-15 oldal.
SZ: D&D anyagok nyomtatása (színesben, későbbi laminálás előtt), mindenféle kézműves/kreatív rajzok nyomtatása (feleségnek horgoláshoz, stb.) Együtt havi 5-15 oldal.
5. Mennyi a leghosszabb idő, amíg állni fog a nyomtató?
FF: Max. két hét. SZ: Max 1 hó. Rendszerető vagyok, ha ezen múlik nyomtatok heti egy színes oldalt tölteléknek száradás ellen
6. Milyen funkciókat vársz el?
Színes nyomtatás és scan jó minőségben (kifejtve a végén)
OPCIÓ1: Fotó minőségű nyomtatás A4 méret (széle lehet, de minőségromlás ne legyen)
OPCIÓ2: A3... de ahogy néztem, ezzel a kerettel az csak álom
7. Mennyi a keret? 40-60 az alap. Érdekel vajon meddig kellene elmennem OPCIÓ1/OPCIÓ2 érdekében.
1-8-9. Árérzékeny vagy/Preferenciák/Tintás vagy lézer?
- a színesnél az elsődleges a feleségem kreatív/hobbi melóinak támogatása lenne. Ehhez a nehezebb/jobb minőségű papírok jó minőségű nyomtatása fontos lenne. Plusz rajz/filcrajz digitalizálásához a jó scan.
- a gép gyorsasága/zaja NEM érdekel
- amennyit utána olvastam, szimpatikusak a tartályos EPSON gépek (L3150?). De ez csak megérzés, azért vagyok itt mert nem értek hozzá, ajánljatok bátran mást
(pl.: Kell tartanom az utántöltögetéstől? (koszolhat/szóródik a tinta töltéskor?)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- EAFC 25
- PlayStation 5
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest