- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
Nemrég itt ajánlották nekem a Brother DCP-1622WE típusú nyomtatót.
Meg tudná valaki mondani, hogy mi a különbség - már ha van - az itt nekem ajánlott DCP-1622WE és a DCP-1623WE típusok között? - esetleg azon kívül, hogy az előbbi fekete, az utóbbi pedig fehér...A 1623WE-t az MM oldalán láttam, de a Brother oldalán "nem létezik", csak a 1622WE...
(Félreértés ne essék, nem az MM-ban akarom megvenni, csak kíváncsi vagyok.) -
Még az sem nagyon sok.
A mostani Xerox 3615-be az eredeti 6k toner kerül 40e-be, az utánagyártott már jóval olcsóbb de igazán mindegy mert a dobja is döglődik meg behúzó sem jó hiába lett cserélve az összes görgő azon a részen. Csak nyeli a pénzt pedig még csak 80k-t nyomtattak vele. Egy ilyen már megdöglött 90k-nál. -
atala
Topikgazda
válasz
MasterDeeJay #12897 üzenetére
Azt még számold hozzá, hogy minden második toner cserénél ki kell cserélni a dobot is. Az is 28 ezer Ft. Így 2,4 Ft.-ra jön ki egy oldal.
-
válasz
MasterDeeJay #12884 üzenetére
Canon imageRUNNER 1435i
Erről vélemény? Ahogy nézem olcsó a toner hozzá és megfelelne a követelményeknek. -
Gruba
csendes újonc
-
atala
Topikgazda
válasz
freaghill #12888 üzenetére
Az árral már ki is lőtted az összes nyomtatót. Ezért az árért, nem kapsz olyat ami wifi-s, és szkenner is van benne.
Az összefoglalóban találsz két ajánlott Brother nyomtatót. A nagyobbik wifi-s, és szkenner is van benne. 1500 oldalas kezdő tonerrel árulják. Az elég lesz neked pár évig.
Utána 7-8 ezerért kapsz hozzá eredeti tonert. -
Gruba
csendes újonc
Sziasztok!
Páromnak karácsonyra vennék egy nyomtatót. Tintasugarasra gondoltam.
Képeket és fekete fehéret is nyomtatna. Hetente biztos használva lenne, ha nem, akkor a beszáradás elkerülése miatt nyomtatni fogunkAz utángyártott patronnal sincs bajom, bár olvastam az összefoglalóban, hogy azoknak a minősége változó.
15 ezer forintot szánnék rá, de max 20-ig elmegyek. Ha ebben az árkategóriában extrát(kétoldalas nyomtatás, scan) is tud az jó, de annyira nem fontos, hogy kimenjek a keretből.Előre is köszönöm!
-
atala
Topikgazda
válasz
Tutivesztes #12887 üzenetére
Nézd meg a multis Epson, és Brother tartályos nyomtatókat. Amelyik szimpatikus, és bele fér az árba, azt vedd meg. Minőségben egyformák. Talán az Epson régebbi modelljei amik gyengék szerkezetileg. Az újak kicsit erősebbek, és gyorsabbak.
Arra figyelj, hogy nem mindegyik nyomtatón van hátul adagoló, ha esetleg borítékot szeretnél nyomtatni. -
freaghill
őstag
Sziasztok!
Karácsonyra szükségem lenne egy kis tippre nyomtató ügyben.
1. Tintás vagy lézer? Nem értek hozzá, de összefoglalóban leírtak alapján lézeresre lenne szerintem szükségem. (Ritkán lenne nyomtatás)
2. Fekete vagy színes? Színesre és fekete-fehérre is légyszi adjatok ajánlást.
3. Mire használnád? Többnyire szöveg, de elképzelhető színes anyag is.
4. Mennyit nyomtatsz hetente/havonta? Kb. kétehente, havonta pár oldal.
5. Mennyi a leghosszabb idő, amíg állni fog a nyomtató? Egy hónap.
6. Milyen funkciókat vársz el? Szkenner, WiFi.
7. Mennyi a keret? ~20k
8. Árérzékeny vagy? Nem
9. Preferálod az utángyártott, vagy épp ellenkezőleg, a gyári kellékanyagokat? Esetleg utántöltögetni szeretnéd? Töltögetni nem szeretnék, valószínűleg is-is lesz, utángyártott is, de néha gyári.Köszi
-
Tutivesztes
tag
Sziasztok!
Most jött el az idő hogy lecseréljem a még mindig működő de gazdaságilag csőd HP multifunkciós nyomtatóm.
Tintasugaras, multifunkciós, gazdaságos, amibe nem 14000 ft a 170 lapos színes és 200 lapos fekete kombó.
Az ajánlót elolvastam, segítsetek hogy Brother Vagy Epson. Árban 50e körül van a plafon, inkább fekete-fehér nyomtatás, havonta pár fénykép vagy munka színesben. Mindenképp gyári partonnal vagy tintával használnám, az utángyártott soha nem volt színhelyes és egyebek....van ötlet, ami "tartós" és bevált? Szkenner mindenképp kell rá...köszi ha tudtok segíteni. -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Ismerősöm szeretne venni egy nyomtatót. Maximum 50 ezer forintot szánna rá. Lehet tintasugaras vagy lézeres is, mindegy. Fontos hogy legyen rajta szkenner és wifi. Ha jól tudom ezeket hívják multifunkciós gépeknek.
Havi szinten olyan 50-100 oldalt nyomtat, feketén(70%) és színesen(30%) is. Nem kell hogy nagyon szépen nyomtasson mert nem lesznek fotók nyomtatva vele.
Utántöltögetni nem szeretne. Mindegy hogy utángyártott vagy eredeti kellékek, csak működjön vele rendesen.
Mit tudnátok ajánlani jó ár érték arányban ? Viszonylag olcsó patronnal (tonerrel) ? -
Tengri
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy 1,5-2 éves HP LaserJet Pro M1132 mfp nyomtatóm van. De a szkennelője nem igazán végzi megfelelően a dolgát. A szupport azt ajánlotta hogy telepítsem újra a driver-jét, de az sem oldotta meg a problémát.Multifunkciós nyomtatót keresek.
1. Tintás vagy lézer?
lézeres
2. Fekete vagy színes?
fekete
3. Mire használnád?
Szerződések, dokumentumok nyomtatása, szkennelése, fénymásolása
4. Mennyit nyomtatsz hetente/havonta?
változó, havi 30 oldaltól akár 500 oldalig
5. Mennyi a leghosszabb idő, amíg állni fog a nyomtató?
változó, lehet, hogy 2-3 hét , lehet hogy 1-1,5 hónap
6. Milyen funkciókat vársz el?
duplex nyomtatás, szkennelés, lapadagoló
7. Mennyi a keret?
max. 50-60.000 Ft
9. Preferálod az utángyártott, vagy épp ellenkezőleg, a gyári kellékanyagokat? Esetleg utántöltögetni szeretnéd?
Hajlanék az utángyártott felé, minél olcsóbb fenntartásAmi még fontos lenne nekem, hogy a mérete: 415 x 265 x 250 mm hasonló legyen főleg a mélység és a magasság tekintetében.
Előre is köszönöm a választ!
-
1. Lézer
2. Fekete
3. Csak szöveg
4. ~7000 oldal/hó
5. folyamatosan használva lenne kivéve talán vasárnap
6. Szkenner, legalább 30 lap/perc, LAN port, twain scannelés, (duplex nem feltétel)
7. Mennyi a keret? 100e-200e között
8. Fontos lenne az olcsó üzemeltethetőség, azaz olcsó legyen a toner. (~2Ft/oldal toner árnak megfelelő)
9. Eredeti tonerrel használnám. Nyomtatási minőség nem fontos.szóval kell egy multifunkciós gép amit olcsó etetni
Cégnél van pár Canon 2530-as ami túl drága és nagy lenne erre a célra hiába olcsó üzemeltetni, illetve vannak Epson tartályosok amik olcsók ugyan de túl lassúak és lehet ennyit nem bírnának. Szóval a kettő között kellene valami takarékos.
Most haldokló Xerox 3615 van az lenne kiváltva valamivel. -
ocscsaba
tag
válasz
rayoliviero #12881 üzenetére
Az összefoglalóban leírt Brother gép, vagy most nagyon kapkodnak érte, lehet, hogy már az utolsó darabok vannak, ez pedig a HP LaserJet Pro M12a.
-
rayoliviero
veterán
30 000 Ft-ig tudnátok ajánlani lézernyomtatót? Napi 5-10 oldal nyomtatására.
-
xcvbxcvb
aktív tag
Hát eléggé lehetetlen elvárásaid vannak. 14 ezer forintért, olcsó kellékanyaggal, minőségi színes nyomtatás.
Ebben az áraktegóriában szerintem nézd meg melyik nyomtatóhoz a legolcsóbb a gyári patron és azt vedd meg. Olcsó utángyártott patronok nem a minőségükről híresek. Persze így a patronokkal fogod megfizetni a nyomtatás költségét, ami hosszabb távon drágább lehet.
Canon nyomtatók nem rosszak ha gyári patronnal használod őket. Csak a patronok baromi drágák, főleg ha tisztítgatni kell a fejet és hamar kifogynak -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
gulyasa #12877 üzenetére
Ezt nézd meg. Ahogy az összefoglalóban is írják.
Brother DCP 1622WE Mono multifunkciós lézernyomtató.
Hozzá való toner: TN-1090 Eredeti 1500 oldalas toner ára 6500 Ft -
gulyasa
őstag
Helló!
Sok-sok éve tintapatronos nyomtatóim voltak/van otthoni használatra.
Utóbbi egy-két évben már ritkán nyomtatok, így mindig utolér a tinta beszáradás átka.
A legutóbbi nyomtatóm egy multifunkciós Epson.
Ezt szeretném lecserélni egy multifunkciós lézer nyomtatóra (szkenner+nyomtató). Nem akarok színesben nyomtatni, nem kell wifi meg hasonló extra funkciók.
A lényeg, hogy jó ár-érték arányú legyen és a toner utánpótlás se legyen túl drága.Ezekkel a feltételekkel melyik típust ajánlanátok?
-
BReal
addikt
Sziasztok. Nyomtató vásárlással kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. A legfontosabb a színes nyomtatás minősége lenne. Nyomtatási sebesség nem lényeg.
1. tintasugaras
2. színes
3. vegyes használat, képek, doksi nyomtatása (szöveg, táblázat)
4. nem tudom, tippre sem
5. 1-2 nap
6. szkenner
7. 10-14000 Ft
8. igen
9. utángyártott vagy gyári kellékanyagok, nem számít -
atala
Topikgazda
válasz
Sanyizares #12873 üzenetére
Az Epson amit linkeltél, az színes tintasugaras. A legolcsóbban a tartályos nyomtatók üzemeltethetőek. Ha kell a színes, akkor pl a Epson 6190-es megfelelhet, vagy a Brther T910DW. Nagyon olcsón üzemeltethető.
De szerintem neked egy mono lézer kellene. Ekkora mennyiséghez már jó ha van rendes nyomtatási sebesség. -
Sanyizares
újonc
Sziasztok!
Multifunkciós nyomtatót keresek.
1. Tintás vagy lézer?
Mindegy
2. Fekete vagy színes?
Csak fekete
3. Mire használnád?
Szerződések, dokumentumok nyomtatása, szkennelése
kb. 1000 oldal
2-3 hét évente 1-2x
Wifi, duplex nyomtatás, szkennelés, lapadagoló
7. Mennyi a keret?
max. 100.000 Ft
9. Preferálod az utángyártott, vagy épp ellenkezőleg, a gyári kellékanyagokat? Esetleg utántöltögetni szeretnéd?
Hajlanék az utángyártott felé, minél olcsóbb fenntartásEzt a kettőt néztem ki:
- Epson Pro WF-5690DWF
- Canon i-SENSYS MF264dwKöszi a segítséget!
-
volandy
senior tag
válasz
xcvbxcvb #12870 üzenetére
Szuper!
Köszi az infót!
Milyen lézerre váltottál?
Én most keresgélek az összefoglaló alapján valamit. Mert tegnap behalt a Canon MX 725.
B200 hiba! Már volt többször is ilyen hibám, de egy orosz oldalon találtam egy javítási módot. Mindig sikerült újraindítanom, de tegnap elment minden. Se kép se hang, ahogy szokták mondani!
Összefoglaló és a fórumban olvasottak után a Brother DCP-T310 nézegetem. Igaz nincs benne automata kétoldalas nyomtatás, a Brother DCP-T910DW van, de az kb kétszer annyi az ára. -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
volandy #12869 üzenetére
Szerintem nem. Patronokat mindjárt cserélheted is. Nem fog neked új patronokat,vagy fejet belerakni.
2000 ft-ért kapsz cis rendszert,+ új nyomtató ára , ha már cis-el akarsz szenvedni. A patronok hamar beszáradtak nálam a canon-nál, a színes meg állandóan fel is levegősödött.
Esetleg gyári rendszert érdemes,de azzal nincs tapasztalatom, meg sokkal drágább a nyomtató.Én váltottam lézzerre,és meg vagyok elégedve. Csak bekapcsolom és nyomtatok, nem kell 3-4 szer fejet tisztítani használat előtt.
-
volandy
senior tag
Sziasztok!
Felújított CIS rendszeres nyomtatót érdemes venni?
Használ valaki ilyet? -
atala
Topikgazda
válasz
Tannhauser #12864 üzenetére
Ha meg voltál elégedve a Brotherrel, akkor neked is jó lehet a T310-es.
-
sir0cco
tag
Sziasztok.
A kettő közül valamelyiken gondolkodom:
Brother DCP-T300
Brother DCP-J100Az utángyártott patron vagy utgy töltés a megfelelőbb/gazdaságosabb?
Köszönöm
-
Tannhauser
csendes tag
Elhalálozott a Brother DCP J315 nyomtatónk, amit itthon használtunk receptek, családi dokumentumok meg ilyesmik kinyomtatására. Kapni már nem lehet ilyet. Mit javasoltok helyette? A fő szempont az, hogy se a nyomtató, se a fenntartása ne kerüljön sokba (azaz utángyártott patron legyen hozzá nem drágán).
A nyomtatás minősége kevésbé fontos, Viszonylag keveset használjuk, de 1-2 hetente azért ment. Színes lenne a jó, de a fekete-fehéret is megfontoljuk, ha sokkal olcsóbb.
-
pigster
senior tag
Sziasztok!
Színes lézernyomtatót szeretnék a következő paraméterekkel:
Havi 1000-2000 oldal, több mint 90% mono
Hálózatos, Wifi nem fontos, ethernet csatlakozóaljzat viszont igen
Duplex nyomtatás
Multifunkciós - szkennelés (ha lehet, dupla oldalas), fax nem kell
Max 100000 Ft bruttó
Nagyon fontos, hogy lehessen újratölteni a tonert ill. legyen utángyártott toner hozzáJelenleg egy Xerox WorkCentre 3220 van évek óta, de már kezd kicsit nyekeregni. Leginkább Xeroxot szeretnék.
-
ocscsaba
tag
válasz
xilurux #12861 üzenetére
Én G-1400-assal dolgoztam 3 évig (ez egy előd gép), ez csak nyomtatott, szegély nélkül is tudott, de jó minőségű fotópapírra (prémium, vagy professzionális) szabad vele nyomtatni, mert átlagos papír 1 év múlva elveszti a színét. 4 patron kell bele. Nekünk a szivacs megtelt, a cég "kidobta", most egy Epson L810-es van helyette. Ajánlom, hogy fel kell menni az Epson, Brother honlapokra, ott lehet össze is hasonlítani a nyomtatókat.
-
xilurux
tag
válasz
xilurux #12859 üzenetére
Bár most még jobban szétnéztem találtam még ezeket a tipusokat : Canon PIXMA G2411 , Canon PIXMA G2410 , Brother DCP-T310 , Epson EcoTank L3110 , Epson EcoTank ITS L3050.
Bár a brother es epsonál nem találtam infót arról ,h tud e szegély nélkul nyomtatni 10x15 fenykép papira.
Amire kéne a nyomtató: othoni hazsnálat, fényképek nyomtatása, kétoldalas nyomtatás bár megtudom forditani és manualisan . Szerintetek melyik jó vétel ?
-
Masooo
aktív tag
válasz
xilurux #12859 üzenetére
sokat olvastam róla és találtam netes véleményt is hazait és külgonit egyaránt, összességében jó vételnek minősíthető, azt hiszem az összefoglalóban szereplő ajánlott típus is.
Ami megkötés hogy az árából más márka gépei is megvásárolhatóak amik nem biztos hogy vacakabbak ennél, illetve kétoldalast nem tud (nálam ezért esett ki).
Volt nekem is canon gépem a hp elött, szerettem, máig működik de a patron már macerás bele és csak nyomtatni tud. Persze lehet a mai canon már nem az a canon.... (az időzített meghibásodások / avulás tervezés / jövedelmezőség stb függvényében) -
xilurux
tag
Sziasztok! Nyomtatót szeretnék venni kinéztem egy Canon PIXMA G3410 esetleg van valakinek róla véleménye ? Jó vétel ?
-
Masooo
aktív tag
válasz
PociAti #12857 üzenetére
Szia, köszi, ez is egy vélemény, bár nem a megoldáshoz vezet.
A kis mérétkben környezetvédőbb megjelölést továbbra is fenntartom:
- épp úgy le kell gyártani ezt a nyomtatót is ezzel a funkcióval mint azt ami nem tudja a dupla oldalt
-tinta nem, de papír lényegesen kevesebb fogy, gondolom egyértelmű hogy nem mindegy, 200 v 400 oldal egy nyomtatás (és természetesen a4 lap) mondjuk nagyobb prezi, jegyzet stb esetén. Ha mindenki hasonló megoldással nyomtatna csak európában és ez megment egy erdőt v annak darabját akkor ugye elértünk vmi célt. Talán nem óriásit, és talán csepp a tengerben, de azért....
ezzel a kettővel a kis mérték meglátásom szerint teljesül.
-
PociAti
őstag
válasz
Masooo #12856 üzenetére
Környezetvédelmet szóba hozni a kétoldalas nyomtatásnál, szemfényvesztésnek tűnik. Csak a lényegről tereli el a figyelmet, önbecsapásnak elmegy. Mellesleg ha a teljes ciklust nézzük, az egység legyártása környezetszennyezőbb lehet annál, mint amennyit otthoni használat során "spórolni" lehet vele.
-
Masooo
aktív tag
Sziasztok.
Legutolsó alkalommal sikerült életet lehelni a hp nyomtatómba, de mostanra úgy fest, megint beadja a kulcsot.
Ezért valós igény fogalmazódott meg bennem arra, hogy nyomtatót kell vennem.
Ami nekem fontos lenne, hogy a duplex legyen mert a hpm az és szeretem ezt a funkciót, már csak azért is mert bár kis mértékben, de környezetvédőbb mint a nem duplex megoldások. (nem mellesleg gondolom úgy hogy minden márkának kötelező kéne legyen minden nyomtatót duplexbe elkészíteni a környet védelme miatt).
Fontos még, hogy ha lehet akkor tintatartályos képességekkel rendelkezzen.
Talán kicsit paradox de jó lenne ha a vállalható v kicsit jobb fotónyomtatás képességekkel is bírna, jobb minőségű prezentációk készítése végett.
Ne brother.
Magam is elcsábultam és brothert találtam mikor felmértem a lehetőségeket, papíron tudja amit tudnia kellene, de ahol találtam olyan véleményt ami értelmesen használat és nem közvetlen a vétel után volt megfogalmazva, távol akar tartani ettől a márkától. Számos hibát, szidalmat egyebet találni ami bizonytalanná tesz.
Költségek: Nos otthoni felhasználásra kell mert a dolgaim neten intézem de néha kell 1-1 prezi is havi pár darab ami elég szép számú oldal. Viszont épp ezért nem akarnék rá elkölteni egy xboxnak az árát.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
PociAti #12854 üzenetére
Azt gondoltam, h hőszublimációs, csak nem vágtam, h milyen típus. Arra bőven jó, ha néha pár képet ki kell nyomtatni mondjuk 10x15-ben. Már nyomtattam ki párat és teljesen jók lettek. Mondjuk tényleg lehetne akár kicsit kontrasztosabb, és színhűbb, de az átlagembernek bőven jó. Alapban én is a képeket gépen tárolom és nem nyomtatom ki, csak néha úgy adódik, egyszerűbb ott kinyomtatni. Főleg, h az itthoni HP4515-öm 10x15-ös méretben, max felbontáson a fényképek végét soxor elbssza. Elkezd kerregni és kissé ferdén jön ki a kép és elmossa a szélét. Nagyobb méretben még nem volt ilyen gondom.
. -
PociAti
őstag
válasz
SkyLine3000 #12853 üzenetére
Azok a gépek hőszublimációs transzfernyomtatók.
https://www.dpreview.com/news/7067671234/deliver-prints-on-demand-with-citizen-s-new-cy-02-dye-sub-photo-printerDrága az üzemeltetésük, rossz a kép dinamikája, színhűsége, a nyomatok tartóssága, gyenge a felbontása, stb.
Csak az dicsérhető, hogy kis méreten elférnek, kevés áramot fogyasztanak, és gyorsan elkészül egy száraz nyomat, aminek a költsége ésszerűség határain belül ráterhelhető a nem túl igényes vásárlóra. -
SkyLine3000
addikt
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a Rossmannban milyen nyomtatót használnak fotók nyomtatására? Azt tudom, h Citizen, csak a típusát nem. Qrva gyorsan nyomtat színes fotókat és egyből száraz. (Nem is éri meg otthon kínlódni színes fotók nyomtatásával.) Ehhez képest elég kis méretű nyomtató. Gondolom, nem 20-30ezres kategória. -
törölt tag
Sziasztok. Nyomtatót (pontosabban multifunkciós eszközt) szeretnék vásárolni,és ebben szeretném a segítségetek kérni. Otthoni felhasználásra kellene, nem tudom számít-e, de MAC-kel és Windows 10-es géppel egyaránt lenne használva.
1. Tintás vagy lézer?
Nem értek hozzá, nem menne sokat, de amikor igen, akkor fontos lenne a jó minőség.
2. Fekete vagy színes?
Fekete, fotót nem hiszem, hogy nyomtatnánk.
3. Mire használnád?
Dokumentumok (tervrajzok) és word fájlok nyomtatására.
Havonta 100-150 oldal.
1 hónap biztosan lehet benne.
Jó lenne, ha menne a kétoldalas nyomtatás.
Scanner önálló behúzással kiemelten fontos.
7. Mennyi a keret?
A keret 100 ezer HUF.
8. Árérzékeny vagy?
Minőség > könnyű használhatóság > ár
Utántölteni biztosan nem fogok. Utángyártottat csak akkor vennék, ha megközelítőleg azonos minőséget képvisel.Alapdolgokra és a cégnél is HP-t használunk, eddig elég jól működik? Az milyen választás lenne?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
dragonseek
csendes tag
Sziasztok!
Kis helyre keresek olyan duplex, lapadagolós scannert, ami tud színesen nyomtatni is. Havi 500-600 oldalt scennelünk, 50-60 lapos adagokban. Elsősorban dokumentumokat, így jó, ha van ato background supression.
Emellett nyomtatnánk vele havonta egyszer 20-30 színes oldalt. Eddig szalonban scanneltünk és volt egy tintasugars Epsonunk, ami állandóan beszáradt, de most már kellene egy saját megoldás.
Max bruttó 150.000 forint.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest