- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
d900t
senior tag
válasz
Dr. Akula #4692 üzenetére
Attól, mert vki itthon egy BMW-be beszerel egy riasztót és egy hifit, attól az még nem lesz made in hungary, ugye?
Ha egy tajvani cég kinában gyártott modelljébe beszerelnek egy amerikai processzorgyártó malajziában készülő processzorát, egy tajvani gyártó kínában gyártott memóriáját, egy amerikai gyártó szingapurban készülő winchesterét és még egy koreai DVD írót, attól az még nem lesz magyar gyártmány. Lehet a patriotizmusra építeni, de plíz ne így.
Én ezt akartam mondani. -
d900t
senior tag
válasz
Doviziozo #4689 üzenetére
Voltunk Gigabyte importörök amig a CHS ki nem tűrt minket. A vicces az, hogy már ők sem azok, mert egy év alatt sem adtak el annyit, mint mi egy megrendeléssel.
Kérdésedre a válaszok,
Compal, Wistron és Arima is kapcsolataink vannak.
Az 501-es emlékeim szerint egy Compal CL51 modell, a 601-esből több is volt és a típushibákat direktben a Wistron oldotta meg, Az 512-es modell elődjét ATi 9600-tal. - most olvasom a Roadmapről - az Arima M620DC-ként hívják.
Mindez nem gond, ezek a cuccok egytől egyig jónak számítanak. -
d900t
senior tag
válasz
->Dzsony<- #4633 üzenetére
Mindenképpen működni fog, legfeljebb kisebb méretre tudod megformázni. 32giga fölé semmiképp sem fogsz tudni felmenni. Egyébként meg nagyon esetleges. Mi lenne ha vennél egy kis méretű használt vinyót valakintől. beleteszed kipróbálod és ha ok, kifizeted.
-
d900t
senior tag
válasz
Louis Gara #4641 üzenetére
A vicces az, hogy az Albacompot nagy része a mai napig Clevo. Vagy még két Mitac és egy Arima gyártmányú modelljük.
-
d900t
senior tag
válasz
szijartg #4246 üzenetére
Egyrészt azt tudom mondani, hogy nincs igazad, másrészt pedig azt, hogy igazad van.
Nincs igazad azért, mert a számtech piac eleve nettó alapú, tehát az alacsonyabb áfát elszabotálni csak látványosan lehet.
Igazad van azért, mert a decemberi beszerzéseket még 25%-os áfával csináljuk és ha nyereséget akarunk produkálni, akkor ezt is szem előtt kell tartani, mert áfát szintén nem fizetnek vissza. Akinél viszont az import dominál, ott még ez sem probléma. -
d900t
senior tag
Ha valaki december végén leüríti a készletet, az hülyére fizeti magát áfában. Az apehnek befizetett áfa összege hiányzik a kasszából, így aztán nem is elvásárolható, ergo a következő bevalláskor újabb áfa befizetést eredményez. Egyébként is alaptétel, hogy az egyik hónapban befizett X áfa, majd a következő hónapban visszaigénylendő X áfa egyenlege nem nulla. Az egyiket azonnal be kell fizetned, a másikat pedig fél év mire visszakapod. A tanulság ebből simán levonható, Karácsony után fel kell tölteni a készleteket.
-
d900t
senior tag
válasz
parandroid #4230 üzenetére
mondjuk az 5% áfs minusz miatt a január nem elvetendő. Azt sem írom alá, hogy januárra a készletek leürülnek. Ez már régóta nincs igy, adózási okokból.
-
d900t
senior tag
válasz
SzalaiG #4020 üzenetére
Csak azért, hogy korrektek legyünk.
Az Albacomp valóban magyar.
Az albacomp néven forgalmazott noteszek tajvani illetőségű gyártók (Clevo, Mitac) kinai gyártósorán készülő alapon nyugszanak. Ebbe csavarozzák bele a magyar kollégák, a amerikai CPU gyártók távol-keleten ill. costa rican gyártott (esetleg AMD esetén drezdai fab), a koreai gyártók optikai és merevlemezees meghajtóját, valamint a szintén valahol távolt keleten készült memória modulját. -
d900t
senior tag
Bocs, de a kollégából az őstermelő bukott ki
Ő is leírta, hogy notesz volt, csak a matrica hiányára való hivatkozással nem tudták kiszolgálni sulinetben. Ez pedig baromira rajtunk múlott.
Egyébként aki L7300-on filózik, jó lesz ha gyorsan összetöri a perselymalacot, mert éppen ma derült ki, hogy puszta jóposágból a megkérdezésünk nélkül a gyártó honi képviselője úgy döntött, hogy a harmadát nem szállítja le nekünk. Igy, decemberre nem nagyon fog maradni. Ez sem rajtunk múlott. -
d900t
senior tag
válasz
Dr. Akula #3777 üzenetére
Én egyik gépet sem venném meg. Ne vegyetek nagy VGA-s noteszt, mert zajos és sokat fogyaszt, keveset megy aksiról és addig cseszegetitek mindenféle tweak marhasággal, meg asztali driverrel, mire a VGA is kinyúlik, ergo még csak nem is megbizható. Ez nem gyártó, hanem chip specifikus. Vegyél egy konzolt és egy nomális noteszt. Ha nem fogadod meg a tanácsom, sebaj! Akkor jövőre is találkozunk
)
-
-
d900t
senior tag
válasz
alorinc #3766 üzenetére
Kedves Barátom,
Mint ismeretes a nb.hu saját sulinetes pályázatát elbukta lévén ugyanolyan formában - értsd jól - adta be, mint a az a cég, aki annak a cégnek a legnagyobb konkurenciája, aki a sulinet programot kénye-kedve szerint alakítja.
Mivel nem vagyunk sulinet szállítók, csak hagyományos értékesítési pontok, így a nyertes szállítók kénye-kedvének ki vagyunk téve. Szerinted annyira idióták vagyunk, hogy szándékosan nem adunk oda vmit sulinetre, hogy azon ne keressünk? Szerinted nem rendeltünk X db noteszhez X db matricát? Szerinted tényleg a saját magunk ellensége vagyunk? Arról nem tehetünk, hogy bfasz szállító csak részenként hajlandó kiadni, mert elfelejtett idejében eleget rendelni egy köcsög szállítótól, aki ebben a témában megint csak sulinet programban kizárólag joggal rendelkezik. Van elég bajunk nélküled is, így is tök egymerő idegesség az életünk. Úgyhogy arra kérlek, hogy legközelebb mielőtt ilyen infantilis dolgot posztolnál, gondold át a dolgot még egyszer!
Egyébként nincs harag, tőled megszoktam -
d900t
senior tag
válasz
Klacus69 #3757 üzenetére
Megint hozhatnék fel autós példákat, de lényegtelen.
Ha neked ár-érték arány annnyit tesz, hogy mekkora proci és vinyó és VGA van benne, akkor igazad van. Ezek a tételek azonban egy noteszben elenyésző értéket képviselnek.
Az érték különbséget maga a barebone adja ki; ezért van aki hajlandó fizetni, a Chevrolet tulajdonosok meg nem)
-
d900t
senior tag
válasz
Declare #3738 üzenetére
Csak az fikázza akinek nincs. Akinek van, az vmiért nem
)
Többször leírtam, hogy az LCD tevék is glare panelek.
Tudtad, hogy a gyászoló anyóka fekete ruhája napsütésben világosabb (nagyobb fényt ver vissza), mint a hó nappal, de felhős időben? A glare panelnek akkora fényereje van, hogy a fekete részek is világosabbak, mint a nem glare panelen a fehérek. Döbbenetes, de ez az igazság!
A glare panelt szabadban tudtam használni (igaz fehér vindóz háttérrel), mig a sima panelen semmit sem látni. A glare panelen a tükröződés már csak azért sem látszik, mert a saját testeddel árnyékolod. Az üzletekben is csak azért tűnik gázosnak, mert nem ülsz le elé, hanem szögből nézed.
Aki nem hiszi, járjon utána! -
d900t
senior tag
válasz
Declare #3716 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy a gyári oldalakon történő utánaolvasást ajánlottam. Ez mióta az?
Magyarázat ott lapul a soraid között : .asis.
Ezek nem új gépek, messze nem újak...Főképp nem zsír újak.
A nbstorenál vagy azért van egy áron, mert nem értenek hozzá, vagy pedig azért, mert a szofisztikált vásárlókörükkel amúgy sem tudnák megfizettetni a különbséget.
hp.co.uk:
Business Notebook PCs : Business Notebook PC Essential series :
HP Compaq nx8220 Business Notebook PC - starting from £ 549 Excluding VAT
Business Notebook PCs : Business Notebook PC Enterprise series :
HP Compaq nc8230 Business Notebook PC - starting from £ 945 Excluding VAT
Egy notesz minőségének a beleépített alkotóelemek sebessége vagy mérete nem határozza meg. Sőt, még költség szempontjából sem.
Gondolom, nem vitás, hogy pl. egy A3-as Audi jobb, mint Skoda Fabia. Tehetősebb helyeken több is fogy belőle, pedig jóval drágább. Érdekes módon pedig se nem nagyobb, se nem erősebb. -
d900t
senior tag
A legjobb 0THM akció az EW-ben szokott lenni. Két negatívuma van. Egyrészt a 0THM ''árát'' az EW-nek kell állnia a pénzintézet felé, aki továbbhátíja a vevő felé. Ez a kisebbik baj. A nagyobbik az, hogy a 0THM jellemzően 0 vagy nagyon alacsony induló részlettel meg. Ennek következtében a pénzintézet Beneficialnak nagy a rizikója, így a hitelkérelmek jelentős részét elutasítja. Természetesen érdemes megpróbálni, mert veszíteni nem lehet rajta.
A harmadik rossz hír, hogy a CAD-es programokra a mobil workstationok vannak kitalalálva - hardveres opengl támogatás, nagy felbontású csúcsminőségű tft -, melyek egyrészt ilyen helyeken nem kaphatók, másrészt igen borsos az áruk. Más eszközökön is elműködik a CAD, csak némi kompromisszumkészség kell hozzá. Amiből nem szabad engedni az az SXGA+ felbontás.
//ps.: elég értelmetlen. mindjárt kidőlök. bocs. Ha kérdésed lenne, jelezd
[Szerkesztve] -
d900t
senior tag
válasz
ASUS Hungary #3602 üzenetére
Szia,
1.) Nekem Krisz mondta, forrásnak Téged jelölt meg.
2.) Állítólag a CHS nem teljesített, ezért megkapta a HRP. Ezt meg a HRP mondta.
Egyszóval, bocs a tévedésekért.
Ps.: Leszek annyira grál lovag, hogy leveled egyéb részleteit nem teszem közkinccsé -
d900t
senior tag
Van valami a háttérben, csak nem az amire gondolsz. Az Extreme feltehetőleg bepöccent azon, hogy a nb.hu beköltözött mellé. A mondjuk nem egy lényegtelen részlet, hogy mi minden bizonnyal előbb szerződtünk le a helyiséggel kapcsolatban, mint ők; csak az előző bérlőnek 6 hónap felmondási ideje volt. Akkor még azt sem tudtuk, hogy az extreme oda fog költözni.
Ez a dolog csak egy teoria, mindenesetre tény, hogy pár hónapja egy ASUS rendezvényen kollégám összefutott egy Extreme-es fiatalemberrel, aki ott duzzogott neki.
Szóval, feltehetően ez most egy ilyen gyerekes bosszú, vagy nem tudom mi. Nem keresnek rajta semmit, de dögöljön meg a másik tehene. Mi most viszonzásul 10K körül fogunk kínálni egy kimondottan jó minőségű és márkás digit fényképezőgépet. Nem lesz belőle sok, csak úgy 1000db
Remélem, ezek után majd ők is úgy érzik, hogy kvittek vagyunk. Mindenkinek ugyanis érdemesebb a maga bizniszével törődni. A nb.hu és az extreme attól működik, mert az emberek pontosab tudják, hogy mit árnak. A diverzifikálás öngól, mert a cég elveszti egyértelmű arculatát a vevő fejében. -
d900t
senior tag
Pontosabban Clevonk sincs. Van ugyan mindent egybevéve egy durván 1000 db körüli készletünk, csakhogy ez a normál készlet töredéke. Van egy kis gap az ellátásban. Kicsit alulbecsültük a szept-okt forgalmat igy lyukas a választék. A helyes felmérés a folyamatos ellátás alapja. A nagy ugyanis csomagokat 6-12 héttel előre kell rendelni, ráadásul a Fusitól a hp-ig minden heteket késik. Igéretek szerint az áradat a hónap közepe felé érkezik, érdemes megvárni.
Az ASUS-ról semmi jót nem tudok, alig érkezik áru a disztikhez, ami jön az meg reptében elmegy. A Clevo utáni érdeklődés is annyira megnőtt, hogy jó esetben december elejére érjük utol magunkat; addig várhatók zökkenők. -
d900t
senior tag
Hogy mentsem magunkat valamennyire, az Asus noteszek eladását gyakorlatilag bojkottáljuk. Ez egy érdekes történet, szívesen leírnám, de nem szabad. Aki tudhatja, már tudja, aki tehetne is ellene, az meg sz..ik rá
Beszerzési oldalon is komoly gázok vannak, alig van Asus notesz disztiknél az országban , a CHS-től elvették a forgalmazási jogot, odadták a HRP-nek, aki ugyancsak nem tud mit kezdeni vele.
Sőt azt hallottam, hogy a kialakult helyzetben // hú hogy fogalmazzam meg, hogy nem mondjak semmi konkrétat// ''local matador'' sem érzi jól magát a bőrében.
-
d900t
senior tag
válasz
nietzsche #3566 üzenetére
Mielőtt még felhúznád magad azon, hogy 50% áréssel dolgozunk, azt javasolnám, hogy panaszaidat adresszáld direktben a magyar Acer felé. Kb. azt a választ fogod kapni, hogy ott valóban annyi, de elintézték, hogy itthon ne legyen garanciális. Nem tudok mit kezdeni az üggyel, ami az Acer igy áraz itthon, addig mi sem tudjuk komolyan venni.
Ha a készülék felől is érdeklődsz - mint általában - az Aspire-eket nem tudom ajánlani, mert Quanta gyártmány. A Travelmate lényegesen jobb választás.
ps.: egyébként nem darabszám függő.
[Szerkesztve] -
d900t
senior tag
válasz
Dr. Akula 3 #2894 üzenetére
ugyanaz a helyzet. Csak az alu magnézium merevítésű ill. a massziv desktop replacereknél - kemény vastag merevített műanyagtető - nincs ilyen jelenség. Egyébként a probléma rendeltetésszerű használat esetén nem is probléma, károsodást nem okoz, mert az lcd panel rugalmas (pont emiatt is keletkezik a jelenség.
-
d900t
senior tag
válasz
Waikiki #2650 üzenetére
1.) 540. csak. nekem a nagy masina nem jön be.
2.) Az 551G a kijelzőt leszámítva megegyezik az 540G-vel. Vagyis a fejlettebb hardver szófordulatnak nem sok értelme van.
2/a.)3-4 óra.
2/b.)igen, de ezekhez a modellekhez éppen nem. Az 551-ben van egy hotswap aksi, melynek köszönhetően az aksi menet közben cserélhető, ha van tartalék aksi. -
d900t
senior tag
válasz
kovacs_t #2529 üzenetére
Nem azért, hogy védjem a fusit, de ha valamely márka szervize szar, akkor az éppen az ASUS-é. Pl. tavaly 2 hónapon keresztül egy gépet sem voltak képesek megjavítani alkatrész hiányában. Jelenleg meg éppen szervizt váltanak. Ez az egyik dolog.
A másik pedig annyi, hogy a két beollózott asus masina nem az X700, hanem az X300-nak megfelelő VGA-t tartalmaz.
És ezzel most éppen nem a fusit akarom védeni vagy szidni, de :
''Az ASUS-ok legendásan az egyik leghosszab akkuidejű laptopok.''
A legendának pont a a definició, hogy olyan ködbevesző és kétségesv történet, melynek nincs élő szemtanúja. Ebben a formában ez a történet sem igaz.
''Mobilei P4-es processzoros, és panaszkodik, hogy lassú és melegedős.''
Az ugye egy intel gyártmányú CPU. A mobil P4 bizony gyártótól függetlenül melegszik, mert olyan. Ezért jött a Pentium M. -
d900t
senior tag
válasz
parandroid #2456 üzenetére
Az utángyártott aksit felejtsd el. Pont most van per előtt egy ügyfelünk, akinek felgyulladt a Compaq notesze. A márkerviz meg kiokumlálta, hogy nem gyári aksi volt benne és az volt zárlatos. Az utóbbi időben hallhattál néhány ügyről (Dell, FU-SI), akik milliószámra cseréltek aksikat gyártói hiba mellett. Most ezek a gyártók szerződés nélkül vannak és nagy vásárló hiányában dömpingáron szórják piacra a ''petárdáikat''.
-
d900t
senior tag
válasz
zsocaozd #2454 üzenetére
A SiS chipsetnek ehhez semmi köze
)
A notebook centrum sztorit már többször leítam, ismételgetése rám nézve lenne kellemetlen. Ha olcsó Clevo alapú gépeket akarsz venni, akkor nézz körül az Albacomp oldalán.
A nb.hu oldalán pedig efektive nem drágultak a Clevok, csak átmenetileg eltűntek az olcsó modellek.
A Depo egyébként egy hirdetési felület, azért dobja ki a nc-t, mert ott hirdet.
ps.: 375-st viszont nem vennék, de nem a chipset miatt. -
d900t
senior tag
-
d900t
senior tag
s ami még furi, hogy az eredeti clevo 550 g 300 ezer felett van.
Azért az igazsághoz tartozik, hogy az eredeti Clevo 550G-ben nem mezitlábas 1.4 celeron van, hanem minumum 2.0, vagy 2.13-as Dothan. Márpedig bruttó 220-ért vastagon kapsz minden konkurenstől cerkás noteszt, de 300-ért 2 gigás Pentium-mel mi mást?
Amit még nem tartalmaz az Albacompos konfiguráció: SXGA+ kijelző, IPS/GlareType panel, és hotswap battery, melynek köszönhető kikapcsolás nélkül cserélhetsz benne aksit. Az M550G egy high-end modell, melyet kár lenne Albacompos szintre kiherélni.
[Szerkesztve] -
d900t
senior tag
Nem értem, mire ez a nyerseség. Pláne egy potenciális vásárlóval, aki épp 300k-t készül otthagyni nálatok (vagy máshol).
Entschuldigung, hogy megsértettem az önérzeted. Saját érdekedben tettem. Én nem az ügyfélszolgálat vagyok. Ők jóval kedvesebbek, de kevésbé ''informativak''
2. Nem állítottam, hogy a Clevóból egyáltalán ne lenne nem integrált vga-s. Konfigurálhatóból && 300 alattiból nincs. Kérlek próbáld az egész mondanivalót nézni, s ne a részmondatokba belekötni.
khmm.:
A Clevók szimpatikusak, viszont a konfigurátorban sajnos nem lehet vga-t cserélni, még opcióként sem...
Én meg azt állítottam, hogy a notesz nem pc. egy modell vagy rendelkezik normális vga-val, vagy nem
1. Márka mellett szerintem igenis érv lehet konkrét tapasztalat pl. a szervizhálózatról vagy szerelési, illesztési minőségről, és nem tudom, hogy hol kérdezzek ilyesmiről, ha nem itt. Olvasom a márkaspecifikus testvértopicokat, de mindenki idejével takarékoskodok, ha itt kérdezek, és nem ott, minden egyes márkánál külön.
Ez a topik arról szól, hogy az általad ismert márkák nem gyártók. A fusinak 5beszállítója van, a Dellnek és HP-nak 3. Ebből 2 mindhárom említett márkánál megtalálható. . A HP például nem is látja a noteszeit, hanem a valódi gyártó direktben küldi el a disztributornak- Ergo Tök felesleges illesztési meg mindenféle minőségről márkaspecifkusan érdeklődni. Ezt pedig tényleg nagyon sokszor leírtuk ebben a topikban, mint ahogy a VGA kártya ügyet is. -
d900t
senior tag
Két oknál fogva is azt mondom, hogy goto (1)
Egyrészt ez a topik arról, hogy a márkanév alapján semmilyen minőség sem határozható meg.
Másrészt, alapdolog, hogy a noteszekbe nem tudsz VGA-t rendelni. Ez nem Clevo specifikus. A Clevonak is van nem integrált VGA-s notesze, sőt!! Csak egy kicsit utána kéne olvasni a nb.hu-n. -
d900t
senior tag
válasz
Polacheck #2375 üzenetére
Először is, már beszéltem arról, hogy
el kell érned, hogy megkapd a hitel. a 0 induló összegű hitelekérelmek elfogadási aránya kicsi. ez nem az EW hibája, hanem a Beneficial óvatos. Ha ez oké, akkor vagy a nagyobbik sempronos acer, vagy a két pentium m -es fusi közül valamelyik. ha nem kapod meg a hitelt, sebaj! szinte mindenütt belefutsz néhány ennél is jobb ajánlatba. -
d900t
senior tag
válasz
sergio_ #2347 üzenetére
naazértálljunkmármegegypercre
Szóval, azért, mert csak az árukapcsolásként kapható drive-ról bootol, még nem dobnám el.
A Portégé M200-nak egyszerűen nincs párja. Szóval, ha ilyesmire van szükséged, a szarrágásnak nincs igazából helye. Sőt, a gyári dokkolót is érdemes megvenni.
Na meg egy zsír új darabot. Ha nincs rá pénz, akkor vesd el, de ne azért, mert csak az ''árukapcsolásról'' bootol. Ez nem hiba, hanem szándékos; a SONY-k esetében ugyanez a helyzet.
Belátom, hogy METRO-ban vásárló pityipalkós gondolkodással ez egy lehúzás, de ezt bocsássuk már meg a Toshibanak, nekik is kell élni valamiből -
d900t
senior tag
A SONY-nál érzékenyebb márkát keresve sem találhatsz. Egy ideig mi dobáltuk be tesztre a ''szaklapokba''. Szinte mindegyik sérültként jött vissza - muanyag vagy magnézium, tök mindegy - , pedig több más márkát is adtunk egyidejűleg. tulképpen ez a gyengéje, minden másban sokkal nehezebb fogást találni rajta.
-
d900t
senior tag
válasz
parandroid #2293 üzenetére
A rossz hír az, ha a kedvesed 3 éves Sony-ját összehasonlítod egy mai SONY-val , akkor is a 3 éves darab jön ki győztesen.
Manapság ez a vizipisztoly műanyag a divat. Az NC8000-nek ez a kerek dizájn sem tesz jót, a régi LG gyártmány N800C-t úgy tűnik egy darabig nem kívánják überelni. -
d900t
senior tag
válasz
parandroid #2256 üzenetére
Ha megfigyeled, az Acer kivonta a 2300-as , az LG pedig a GS szériát; a Fusi legolcsóbb cerkás modellje opr. nélkül is br. 200 körül van és most jelentettek be további áremelkedést a kijelző panelek drágulása miatt. Eddig sem azért volt ilyen olcsó, mert ennyibe volt, hanem mindenki menekült kifelé a besokallt készletébeől. Év végére mindenki rendesen be fog drágulni, a kutyavásár budán egyszer volt és elmúlt.
-
d900t
senior tag
válasz
parandroid #2243 üzenetére
Nem fogod elninni, de a bruttó 200 alatti kategóriában minden gyártó veszteséggel dolgozik vagy szinte nulla nyereséégel, amit a gar. lazán elvisz. Ebben a kategóriában értelmetlwn dolgozni, veszteségből csak az egyszeri Kohn bácsi tud megélni.
Ezek a cégek a 2 gigás dothan kategóriában próbálnak pénzt csinálni, ahol viszont a Clevo uralkodik. Az idei évben hatszáz db 2.13-as konfigot adtunk el - a 2 gigásból pedig számolatlan mennyiséget -, mig az összes többi márka együttvéve is jóval száz alatt! -
d900t
senior tag
válasz
question man #2222 üzenetére
Hát egyrészt nincs 1.5GHz-es Turion, nincs Turionos Clevo. A többi stimmel.
Szerintem egy T210V-t láttál, melyet a partnerünk a tavaly novemberi nyitásra szállított be. -
d900t
senior tag
válasz
Cs_Laci #2057 üzenetére
Ez most akkor egy 2x1 gépes statisztika, ugye?
strapabíroság ráadásul NOT .EQ. megbízhatóság.
A strapabíróság azt jelenti, hogy 3 éves korában sem néz ki úgy, mint amit a kiskutya szájából téptek ki.
A vitának valóban kevés értelme van, hogy idézzem kedvenc idevágó linkem:
Bővebben: link -
d900t
senior tag
válasz
takacsnorbi #2038 üzenetére
A szagboltban azt is megtudod, hogy a 2310-ben csóri aksi van.
A TM-es a Wistron gyártja, a Satellite-ot pedig a Compal. Na most légy okos
Egyébként, ebből a kettőből az IBM R50E-t venném DVD íróval -
d900t
senior tag
válasz
takacsnorbi #2040 üzenetére
Egy szagboltban 250 féle noteszból vásárolhatsz raktárról és nem háromból, mint az ittapirosholapirosban ;) // na jó: ittasárgaottakék
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Új Lenovo Yoga Slim7X 14.5" OLED 3K 90Hz Touch SD X Elite 12mag 32GB 1TB SSD AdrenoX1 WiFi7 Garancia
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (1. generáció) eladó prémium, 360 -ban hajlítható üzleti ultrabook!
- Lenovo ThinkPad T490s laptop 16GB RAM, i5, Windows 11 gyári kiegészítőkkel!
- Eladó Lenovo ThinkPad T490s laptop 16GG, i5, gyári kiegészítőkkel!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest