- TCL LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
Aktív témák
-
->Dzsony<-
tag
Helló! nem biztos hogy ez a legmegfelelöbb topic de nem találtam mást. Azt szeretném töletek megkérdezni hogy valahol hallotam hogy a notebookok-nak nem mindegy hogy mekkora vinyót teszünk bele mert nem biztos hogy a bios támogatja. Nekem eddig csak asztali gépem volt és abban nem találkoztam ezzel a problémával de most van egy ilyen Compaq Armada 1750 tipusu laptopom és ebbe kéne egy vinyó.A jelenlegi az meghalt egy IBM 6,4 gigabájtos.Boltban csak 20 giga felett lehet kapni ami nem is lenne baj csak nem tudom hogy támogatja-e. Ebben szeretném segitségeteket kérni, ha lehet minnél elöbb
mert szeretnék rajta már netezni
Segitségeteket elöre is köszönöm
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Házimozi haladó szinten
- Futás, futópályák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged