- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
-
AMD Power
titán
''Egy olyan környezet vesz tehát minket körül, ahol az egyes termékek márkaneveihez sok esetben igen erőteljes érzések, gondolatok társulnak a például a minőség vagy a státusz irányában. Nincs ez másként az IT-iparban sem, ahol az olyanok, mint az Apple, a Sony, az IBM, a Nokia vagy például a Toshiba képezik az ipar Nike-jait, Adidasait. A hasonlat talán minden téren megállja a helyét: a Nike egy jó ideje nem gyárt semmit, kizárólag a designnal és a marketinggel törődik, a beszerzéstől kezdve a termelésen át egészen a logisztikáig mindent szerződéses partnerek végeznek.
Ez a jelenség egyre inkább általános érvényű igazsággá válik bármiben, ami elektronika. Az egyik leginkább érintett terület a hordozható számítógépeké, ahol is az IBM, HP, Toshiba, Sony, Apple és a többi, dollár százmilliókért, milliárdokért felépített márkanevek címkéi mögött az esetek több mint kétharmadában Quanta, Clevo, Wistron, Compal és más távol-keleti gyártók, ún. ODM-ek (original design manufacturer), azaz eredeti designgyártók notebookjai lapulnak. Vannak ''nagy márkák'', amelyek már egyáltalán nem gyártanak notebookot, sem asztali PC-t. Az IBM-nek már PC-részlege sincs, megvette a kínai Lenovo.''
Bővebben: link
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
-
parandroid
félisten
Sose bánd! Az egy DTR-géptől nagyon szép teljesítmény...
Igény kérdése egyébként. Én például nagyon szeretnék egy DTR gépet itthonra, meg mondjuk asszonynak megtartanánk az én mostani gépemet. Mondjuk ki tudnék egyezni valami d900t szintű cuccal, mondjuk Sony-ban (pl Vaio A 397)... Vagy egy Pavilion ZD7000 sorozatú akármi...
p -
AMD Power
titán
AMD-be is ''mobil'' XP valóban nem az igazi. Nagyon melegszik. De például ami máe nekem van ez a Mobil Sempron ez viszont már lényegesen jobb. Nem melegeszik , és a teljesítményével sincs bajom. Szóval ilyen Mobil Sempront bátran tudom ajánlani bárkinek , de az XP az felejtős...!
-
AMD Power
titán
AMD-be is ''mobil'' XP valóban nem az igazi. Nagyon melegszik. De például ami máe nekem van ez a Mobil Sempron ez viszont már lényegesen jobb. Nem melegeszik , és a teljesítményével sincs bajom. Szóval ilyen Mobil Sempront bátran tudom ajánlani bárkinek , de az XP az felejtős...!
-
tts
addikt
Mennyit ér? Szerintem amennyi számodra a használati értéke. Nekem pl. a te cuccod egyetlen fillért sem érne meg.
Vagy még az értékről - tavaly ősz táján elém tettek egy Sonyt (a gericom forgalmazónál) gyönyörű képe volt meg mindnt tudott de! - 1.000.000,- ba került - vazze!Ez az ár semmivel nem indokolható szerintem - de ha valaki elég őrült és vesz egy ilyet, szerinte lehet meg is éri - szerintem pl. soha.
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Nekem mindenki azt mondta mielött notit veszek , ne vegyek AMD-s gépet mert meleg és hangos lesz. De én megvettem , és lás csodát se nem meleg és ráadásul baromi halk a gép. Szóval az , hogy itt egy két ember mitt ír az nem Szent Írás! De sok értékes és hasznos információt lehet itt ezen a nagyon jó kis Fórum-n olvasni ez tény..! PH
Aktív témák
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Dell XPS 13 - Intel Ultra 7 258V 12MB 8 cores 4.8 GHz, 32 GB, 1TB SSD, 120 HZ kijelző
- MacBook Air M1, 2020, 256GB SSD, 16GB Ram, 61 wattos töltő, új szerű állapotban dobozzal együtt
- Thinkpad T14-G3 T14-G4 P14s-G3 P14s-G4 52.5 Wh akkumulátor
- Thinkpad T14-G3 T14-G4 P14s-G3 P14s-G4 ANGOL világítós bill
- HIBÁS ! Dell Inspiron 17R-5737 + 8gb ram
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 370e / RTX 4070Ti S 420e / 5070 300e / 5070Ti 430e / 5080 600e
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest