- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
ggx
tag
válasz
AMD Power #4934 üzenetére
min 256 ram, dvd-cdrw, de ezek úgyis adottak.
illetve nem olyan fontos, hogy sokáig bírja az akksi, szóval szerintem nem érdemes a mobil procikra rámennem.
mivel mindegyik hasonló tulajdonságú, inkább azt kérdezném, hogy ebben az árban (bruttó 200) melyik gyártó laptopja a legmegbízhatóbb, és milyen procival érdemes, athlon xp, p4, vagy p4 cel? -
-
d900t
senior tag
válasz
AMD Power #4811 üzenetére
A képlet ennél sokkal egyszerűbb. Ez egy kifutott termék, lévén hogy a 4100-as sorozat van forgalomban idestova 2 hónapja. Az Acer nyugat europaban - vedendo a retailek erdekeit - online cégeken keresztul szorja ki az elfekvo cuccot. mégpedig ilyen áron... Kár feltételezni, hogy itthon hülyére keresi magát mindenki a piacon. A kisker árrés manapság a legolcsóbb cégek esetében 4-5%.
Arról nem szoktatok megemlékezni, hogy a 2000-es sorozat messze nálunk a legolcsóbb. -
-
r0dg3cc
tag
válasz
AMD Power #4759 üzenetére
en azert neha reszedrol is erzek nemi elfogultsagot az acerek fele, lehet tevedek ezesetben bocs
ahol a penz szabja meg ott ugyis kompromisszumokat kell kotni, ha penz nem szamit akkor nyilvan legjobbat mindenbol, max gari stb, de amikor elkezd az ember szamolgatni ott mar kell engedmenyeket tenni
nekem 1 hete van egy Acer 2304LCi, (1,3 mobile celeron 512 ram, kombo, 40 hdd, 15'', intel shared graf) igazan nem vagyok elajulva tole de tisztaban vagyok vele hogy ezert a penzert ez jar, a kijelzojenek eleg kicsi a betekintesi szoge foleg sotet hattereknel 512 rammal is ''gondolkodik'' neha de ezen kivul minden mukodik ugy ahogy kell. stabilan. en ugy vagyok vele ha 2 evet kihuz alattam megerte, persze ha hirtelen nyakamba szakadna a bank biztos vennek egy olyat amiben minden benne van, amire igenyem lenne
sztem ez a markas noti vs. olcso noti vita kb annyira meddő mint izlesrol vitazni , a szempontok egyaltalan nem ugyanazok notebook vasarlo es notebookvasarlo kozott (foleg a csoro notebookvasarlo es penzes vasarlo eseten)
aki olcson vesz annak le kell adni az igenyeibol
UFF -
tonyo2
tag
válasz
AMD Power #4754 üzenetére
Akkor a BMW, Mercedes, Rolls-Royce-on kívül minden autó olyan mint a magyar Suzuki. Kb ilyen ez az állítás. Amúgy nem azért, de az elmúlt 1 évben mit mutatott a Toshiba? Teljesen beszürkültek. Szerintem a Dell sem tűnik ki, csak a 4 éves garijával, ami nem rossz tényleg, de én amit fogtam Dell-t, attól egyáltalán nem voltam elájulva, sőt, nem volt olyan pontja ami jobb lett volna az én Gericomom-nál, lehet egyesek nem hiszik el, de tényleg így van. Az én gépem ha le van csukva, nem lehet hajlítgatni, azt meg ha megnyomtam a tetejét hajlott nagyon. De sok egyéb ilyen volt. Tehát nem nagy eresztés szerintem. Ha az árát nem néznénk, biztos nem adtam volna oda az enyémet érte.
-
-
-
Vanos
aktív tag
válasz
AMD Power #4403 üzenetére
Köszi!
Nem ragaszkodom az AMD-hez, csak első ránézésre jónak tünt.
Ez is a Metroba lesz kapható péntektől 150k-ért:
Fujitsu Siemens Amilo L7300 notebook
Kijelző: 15'' XGA, 1024 x 768 pixel
Processzor: Intel Celeron M 340 processzor (Banias 1.5 GHz, 512 kB second level cache)
Chipset: VIA PN800 + VT8235CE
Memória: 256 MB DDR333 SO-DIMM (max. 1 GB, 2 memória slot-ban)
HDD: 40 GB IDE winchester
Optikai meghajtó: Combo DVD/CD-RW drive (CD 24x / CD-R 24x / CD-RW 24x / DVD 8x)
Grafika: integrált UniChrome Pro graphics up to 64 MB shared memory
Audio: integrált sound controller in VT8235C, sound codec chip ALC655 2 beépített sztereo hangszóró SPDIF support
LAN: integrált 10/100 Mbps LAN
WLAN: integrált Wireless LAN (IEEE 802.11g), up to 54 Mbps
Modem: integrált 56k, V.90 fax modem
Csatlakozók: 4 x USB, 1 x S-Video, 1 x CRT, 1 x modem, 1 x LAN, 1 x type I/II PC Card slot, 1 x headphone out, 1 x microphone in, 1 x power supply
Tápellátás: Li-Ion battery, 8 cellás, 14.8V / 2150 mAh, közelítőleg 2:30 óra üzemidő, a a használat intenzitásától függően External universal AC adapter: 110 - 240 V AC, 50-60 Hz
Méret: 330 mm x 278 mm x 35.3 mm
Tömeg: 2.9 kg
Operációs rendszer: Linux 8.0 Live Eval
Garancia: 1 év szervizgarancia
Olcsóbbnak -> rosszabnak gondoltam, mint az előbb beírt FUJITSU SIEMENS Amilo K7600 01 -t.
A VIA oldalát bogarászva ez a Chipset (VIA PN800 + VT8235CE ) már újabbnak tűnik, mint a KN266-os. A vinyó is 10G-vel nagyobb bene. Ez a proci már a takarékos fajta? Ha igen, akkor az olvasottak alapján teljesítményben pariban van az AMD 2800+ -asával,
Jól gondolom?
Ez jobb vételnek tűnik?
Videókártyája nem tudom milyen szintet képvisel. DVD filmmel már elboldogul szerintetek?
Thx! -
sbazsi
veterán
válasz
AMD Power #4373 üzenetére
nem sokkal többet. a nagykerekben 5-6 körul vannak az újak.
és az, hogy csak 1 hónapos, senkit nem érdekel, számlát nem tudom adnál-e.
mindenképp magánembernek próbáld eladni.
egy cégnek, (föleg ha használttal nem foglalkoznak) csak macera.
ellenben egy magánember még jól is járhat vele. -
HERR Z
veterán
-
Charlie11
csendes tag
-
Tethys
csendes tag
válasz
AMD Power #4317 üzenetére
Köszi, sikerült belépnem a BIOS-ba, de e tapipad kikapcsolása nem lehetséges, legalábbis nem találtam ilyen opciót ott. Oprendszer alatt nincs valamilyen beállító felület hozzá?
Azt hol lehet állítani, hogy ha más felbontású kép van, mint a natív, akkor széthúzza, vagy ne a képernyőn? -
Emitel
tag
válasz
AMD Power #4295 üzenetére
DIMM1: Samsung M4 70@3224FT0-CB3 ]
Memória modul tulajdonságai:
Modul neve Samsung M4 70@3224FT0-CB3
Sorozatszám 080BDCC8h
Modul mérete 256 MB (2 rows, 4 banks)
Modul típusa Unbuffered
Memória típusa DDR SDRAM
Memória sebessége PC2700 (166 MHz)
Modul szélessége 64 bit
Modul feszültsége SSTL 2.5
Hibafelismerési módszer Nincs
Frissítési gyakoriság Csökkentett (7.8 us), Self-Refresh
Memória időzítések:
@ 166 MHz 2.5-3-3-7 (CL-RCD-RP-RAS)
@ 133 MHz 2.0-3-3-6 (CL-RCD-RP-RAS)
DIMM2: Samsung M4 70L3224FT0-CB3 ]
Memória modul tulajdonságai:
Modul neve Samsung M4 70L3224FT0-CB3
Sorozatszám 0807DCD4h
Modul mérete 256 MB (2 rows, 4 banks)
Modul típusa Unbuffered
Memória típusa DDR SDRAM
Memória sebessége PC2700 (166 MHz)
Modul szélessége 64 bit
Modul feszültsége SSTL 2.5
Hibafelismerési módszer Nincs
Frissítési gyakoriság Csökkentett (7.8 us), Self-Refresh
Memória időzítések:
@ 166 MHz 2.5-3-3-7 (CL-RCD-RP-RAS)
@ 133 MHz 2.0-3-3-6 (CL-RCD-RP-RAS)
A kettőt eladom 10 eFt-ért.
2 hónapos. -
WN31RD
addikt
válasz
AMD Power #4285 üzenetére
Létezik. Máshol illetve a másfajtát drágán adják.
Ennyiért nagyon megéri, nemrég vettem ilyet az IBM laptopomba. Az IBM-ek állítólag finnyásak a memóriákra, de az enyémben tökéletesen működik a Kingmax, a sebessége ugyanolyan, mint az eredeti IBM moduloknak, és alaposan teszteltem, hibátlan ez is. -
sbazsi
veterán
válasz
AMD Power #4282 üzenetére
* Intel® 855GME integrált 3D AGP grafika Intel® Extreme Graphics 2 technológiával és 64 MB VRAM-mal, két független kijelző használatának támogatása
* LCD és CRT kijelző egyidejű használatának támogatása
* DualView™ támogatás
ez nem mind ugyanarról szól?
(Intel® 855GME integrált 3D AGP grafika Intel® Extreme Graphics 2 technológiával és 64 MB VRAM-mal <- ettől eltekintve? ) -
alorinc
tag
válasz
AMD Power #4265 üzenetére
Ez egy Pinnancle hobby videoszerkesztő program, nem hinném, h. nagyon 3d igényes lenne, csak az asztali gépen néha csinál hülyeségeket (AMD 2400+, 512MB, GefMx440 -szerintem az utóbbi miatt).
Taltos az ajánlatod nagyon jó, de nekem csak számlás készülék jön szóba, tudod az amortizációs költség... -
taltos
senior tag
válasz
AMD Power #4269 üzenetére
Hát nem hiszem.
Ha kiderül, hogy a notid lopott, akkor mindenképpen jön a police. Megkérdezik, hogy kitől vetted. Mivel van adásvételi szerződés tanukkal, így rögtön mondod az ipse címét. Ezzel Veled már nem is foglalkoznak. Így mennek visszafelé, és ahol megszakad a szál, az fizet mindent (plusz leül). Fizetni nagy valószínűséggel fog, legfeljebb elárverezik a házát.
Mellesleg egy notebookról szerinted mennyi idő alatt derül ki hogy lopott? Max 1 hét, ami rögtön megjelenik a gyártó adatbázisában (az IBM-nek van, gondolom máshol is).
Vagy tévednék? -
alorinc
tag
válasz
AMD Power #4233 üzenetére
köszönöm a válaszokat , neked is zfarkas!
- Játszani max. civilisation, goldaxe, és egyéb fapados ősrégi játékok
- Studio 9-t használnám, illetve office-t
- filmet néznék rajta
Megkérdem a boltot, h. ki lehet-e próbálni.
Ami még számításba jöhetne, bár kicsit túl van az erre szánt pénzösszegen az ez:
Intel Pentium® M 740 • 1,73 GHz • 1 GB RAM • 100 GB HD • 15,4'' WXGA Display • DL DVD-Brenner • 128 MB ATI Mobility™ Radeon X700 • 4in1 Card Reader • Modem • 802.11b/g WLAN / 3x USB2.0 / Firewire / Gigabit LAN / FIR / PCMCIA / TV-Out • Windows XP Home SP2
360.000 Ft
Aki hozzártő elmondhatná, h. azok a dolgok amiktől több ez arányban áll-e az árával, vagy esetleg még meg is éri megvenni (hú de sok ''meg'' lett ) -
yerico
senior tag
válasz
AMD Power #4178 üzenetére
Az én hároméves garanciám meg arra is kiterjed, hogy ha a tizedikről véletlenül lesik a készülék, mert olyan ügyes voltam, hogy kint az ablakban ülve akartam Doomozni a haverral, akkor azonnal kicserélik egy újra.
Igaz, ehhez nincs köze az Acernek, hanem úgy hívják, hogy Electroworld kiterjesztett garancia
Ja, a pixelhibás garanciális kérdésben eléggé informatív az Acer honlapja, mint minden gyártó, ők is az általánosan elfogadott jogszabályra hivatkozva cserélnek. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
AMD Power #4180 üzenetére
[OFFENSE]
Kérlek, most írd le azt is, hogy mennyi volt, és hogy sikerült áfa nélkül megvenned... Utána azt, hogy az Acer a legjobb... Egyszerűen hihetetlen, hogy hogy tele tudod tömni a fórumot teljesen értelmetlen bejegyzésekkel.
Szerk.: A pixelhiba pedig le lett már ezerszer írva, hogy csak egy bizonyos halott pixel szám után eredményez cserét, lehet neked bármilyen tejes körű garanciád. Persze ez megint jó alkalom, hogy mindenkit emlékeztess, hogy neked bizony ilyened van...
[/OFFENSE]
[Szerkesztve] -
-
BFeco
aktív tag
válasz
AMD Power #4131 üzenetére
Gondolom, csak otthon használod.
Bővebben: link -
taltos
senior tag
válasz
AMD Power #4053 üzenetére
De nem is írja itt le senki az Acer-t, mint terméket, csupán a supportot. A garancia meg szerintem fontosabb a technikai felszereltségnél (pl. nekem, de ez változik mindenkinél).
Azt, hogy milyen a többi tulaj viselkedése, azt úgy kell érteni, hogy amíg nincs meg, addig 1000-el fogják nyomni a szöveget, hogy vedd meg, de ha szervízbe kell menni, ami kicsit gáz, akkor csak együttérezni tudnak. Lehet, hogy a Clevo-sok is, de szerintem ha az IBM -el, vagy egy másik jó supportos gyártó termékével jön elő ugyanez, akkor még csak panaszkodni sem kell, mert legkésőbb 3 nap alatt kicserélnek benne mindent.
Egy hasonlat, amivel megérted, és szerintem cáfolni sem tudod majd.: Párhuzam az Acer egy termékével, és a barátsággal.
Amíg van barátság, addig csak jókat tudsz mondani a dologról (amíg nincs dolgod az Acer szervízzel, csak magát a terméket használod kellemesen), de ha valamin összevesztek (elromlik a gép), akkor nem mindegy, hogy hogyan tovább.
A barát igazán bajban ismerszik meg...
Erröl van szó.De nyugi, és örülj, hogy nincs gond a gépeddel!
-
yerico
senior tag
válasz
AMD Power #4007 üzenetére
Tény, hogy ha az Acer gép működik, akkor kiváló kis gép a maga kategóriájában. De még egyszer nem akarok több héten át napi kapcsolatba keveredni a képviselettel. Lehet, hogy ez egyedi eset, avagy mások simán kivárnák a több hónapot, amíg megjavítják a gépüket. Én nem. Ez persze előfordulhat más márkával is. Azonban normális piacgazdaságban az ilyen cég szépen csődbemegy, ha nem változtat a hozzáállásán. Avagy be kell kalkulálni az árba, hogy ez túl olcsó, ennek a szervíztámogatottsága gyengébb? Azért törvényi előírások védenek.
De mondok egy jót is, ami mostantól érvényes. Elromlik a géped. Odaviszed a kereskedőhöz, mert viheted oda is, és nincs joga elhajtani. Közlöd vele, hogy te a javítás helyett a cserét kéred egy új készülékre. Hacsak nem hivatkozik arra, hogy ez neki jelentős többletköltséggel jár, akkor köteles kicserélni. Ha elutasítja, akkor pedig meg lehet támadni. -
taltos
senior tag
válasz
AMD Power #4007 üzenetére
Téged már vártalak erre a postomra, és olyan békés és korrekt hozzászólást szültél, mint amit megszoktam tőled! Grat!
Mellesleg amiket olvastam és láttam, azok alapján tényleg ''egy új csillag látszik születni'', viszont ezzel a support dologgal (ha igaz), akkor én egy ideig csak a bátraknak tudnám ajánlani. Ha viszont tényleg ilyen lelkesek, akkor előbb-utóbb ki fog alakulni az a korrekt support is. Sajnos addig olyan mint egy rohadt jó termék csúnya csomagolásban.
Leginkább ezt ahhoz tudnám hasonlítani, mint az ATI kártyákat. Régebben az volt az állás, hogy az ATI jobb képességű kártyákat gyártott, mint az nVidia (azaz kevesebb áramot használ, inkább a technológiája volt fejlett, nem a már meglévő technológiát duplázta), de sajna a driverei minőségei nem voltak jobbak az nVidiáénál. (nem tudom, hogy ez még mindíg így van-e)
Na mindegy! Jó az Acer, csak ez a support rontja az összképet. -
d900t
senior tag
válasz
AMD Power #3782 üzenetére
Egy kínai sufnit - én chipdzsunkának hívom - onnan lehet megkülönböztetni a nagy kínai vállalkozástól, hogy mennyi pénze van. Aki IBM-et vesz, annak nyilvánvalóan nem kevés.
Egyébként érdekes infó, hogy míg a Lenovo tavaly tized akkora forgalmat csinált mint az IBM, addig 100x akkora nyereséget, mig az IBM az elmúlt 5 évben összesen. -
d900t
senior tag
válasz
AMD Power #3778 üzenetére
Már megint összeolvastál néhány hülyeséget. Az IBM PC üzletágát vette meg a Lenovo. A Lenovo nem gyárt notebookot.
A ''nagyok'' közül egyedül az IBM-nek van notebook tervező részlege Japánban, mely ráadásul tudtommal az IBM tulajdonában maradt. Aztán a kész terveket kiadják gyártásba. A többiek leadják a gyártónak a kasztnik tervét, a belső megtervezését viszont rájuk bízzák.. -
dat
senior tag
válasz
AMD Power #3632 üzenetére
Valóban úgy áradozol és arról, amiről akarsz, de gondold át mennyire adnak a szavadra, ha van kb 1 hete géped és mégis úgy áradozol róla meg a márkáról, mintha a jóisten jelent volna meg előtted. Ha azt akarod hogy a véleményed elismerjék, fogd vissza kicsit magad írás terén (nem mennyiségileg). De ha jól emlékszem ezt karib kollégával egy másik topicban már megvitattátok.
Hozzáteszem ezt teljes mértékben jóindulattal írtam és építő kritikának szántam, nem kérek ilyen válaszokat, hogy ''akkorésaztírokamitakarooooook''
A többiektől bocs az offért.... -
yerico
senior tag
válasz
AMD Power #3644 üzenetére
Csak hogy tudd, van egy olyan cég, hogy Winston. Eléggé nagymennyiségű notebook-alapot gyártanak, amit aztán a többi gyártó szépen telepakol winchesterrel, procival és memóriával. A Travelmater szériát is ők gyártják. Jó, a cég az Acer Corp. tulajdona, tehát lényegében házon belül gyártják. Ugyanez a cég gyárt pl. HPQ-nak is. Szóval az Acer csak márkanév, maga a tulajdonosa nem gyárt notebookot, csak vásárol.
Amúgy meg örülj csak a notidnak, amíg baja nem lesz. Utána majd kívülről fogod tudni az ügyvéded és a fogyasztóvédelem telefonszámát. De ezt már tízezerszer leírtam, de minek, úgysem értesz meg sohasem semmit, csak fújod a magad -vélt-igazát. -
_seth_
veterán
válasz
AMD Power #3637 üzenetére
Szted minek az a sok garanci? Mert elromlik
Viccen kívül biztos meghibásodik sok acer noti is egyébként az IBM kivételével nevetséges ez az egyik jó márka másik nem meg egyik jobb mint a másik mert mindegyiket thai meg kínai üzemekben rakják össze és csak az IBM ami saját maga gyártja a többi kiadja másnak és csak a nevét adja hozzá.
Addig persze jó a noti amíg nincs vele gond, lehet dicsérni meg minden pl én meg sem vettem a gericom-ot és már is lehúzták pedig semmi gond nincs vele de egy IBM vagy sony nyomába sem érhet ez tény, pl a burkolata messze nincs olyan strapabíró mint egy ibm-nek. Lassan 1 éve lesz meg és hetente 2x utazok vele vonaton de még bírja vagyis nagy baj nincs vele de azért a sarkain már kezd kicsit kopni a fekete festés. -
BFeco
aktív tag
válasz
AMD Power #3632 üzenetére
>az elmúlt 6 hónapba nem hallottam olyat egy Acer tulajtól , hogy ez meg az nem jó, ez volt vele a bajom az volt vele a bajom
Bővebben: link
yerico esete...
[Szerkesztve] -
-
HERR Z
veterán
válasz
AMD Power #3619 üzenetére
notebook.hu-ékat felhívtam, vicces volt kb ilyen volt a beszélgetés:
-Szia!nem tok dönteni LG vagy Fu..
-----LG notit vegyél
-Mert?
------mert 2 év gari van rá
-De Fujitsunak meg lehet hosszabítani 3 évre..
------tény de...
-de papíron roszabb
------de annyival megbízhatóbb...
A srác is jott a LG-IBM-mel meg hogy 75%-át az IMBnek LG gyártja
stb-stb......meg elslattyogtam helyi MM-be s ezek asz ezüst gombok...szvsz egyátalán nem gázosak
Valami ilyesmit vártam én isHa meglesz irok róla tapasztalatot, de szvsz ez lehet csak jövő hét vége...nem én veszem
-
HERR Z
veterán
válasz
AMD Power #3594 üzenetére
asztali cerkáról egyszer már lebeszéltek ennek ellenére te ezt ajánlod...fain
Amúgy igen ezt a FS notit néztem én is, csak nem tom meg merjek-e bízni benne....hosszú távra kellene nem 1-2 évre...úgy 5-6 lenne kb az életkoracsak nemtom melyik bírná ki...az LG vagy a FS
-
HERR Z
veterán
válasz
AMD Power #3590 üzenetére
az a baj a clevo és acer és hp olcsó gépeivel hogy 2200-as aksi van benne...LG-be nem, abba legolcsóbba is beletesznek egy normál aksit..szal hiába fogyasztana keveset a gépem, a kedves gyártó úgy gondolja ha hosszú üzemidőt akarok vegyek drágábbat
ilyen téren FS-sel nem lenne gond....
Aktív témák
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB DDR4 ,512GB NVMe SSD gar
- Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB SSD gar
- Kiválló állapotú, Magyar bill, HP Zbook 17 G5: I7-8850H - 32GB Ram - 512GB SSD FHD - Quadro P3200
- Jó állapotú Dell Latitude 5300 I5-8350U 16GB 256GB NVME FHD eladó
- Acer hiányos laptop
- Asus X541UV 15.6" / Core i5-7200U / 8GB DDR3 / 256 GB SSD / Windows 10 PRO
- Jó állapotú Dell Precision 7740 i9-9980HK, 32GB RAM, 512GB SSD, RTX 3000, FHD kijelző laptop eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Samsung A56 8/256GB, Új, Bontatlan, 2 év garanciával!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest