Hirdetés

Aktív témák

• taltos

senior tag

válasz sbazsi #4263 üzenetére

''Na ez engem érdekelne. Nem kell üzletet meg semmit írni, elég a párbeszéd''

Inkább nem. Nem akarok magamnak bajt, nem szól szám, nem fáj fejem... (Ön is mindíg ezt szokta mondani, ugye mis Lipton? (James lekever a srácnak egy taslit) Vigyázz a szádra Henry! :) )

én is. nem tudom miért.talán mert ha valami probléma van, és a garival valami nincs rendben, akkor a javítás kb a gép árát is elérheti.

Na igen, de ez elég gyakran előfordulhat boltban is. Mellesleg erre írtam, hogy ha valaki okosan veszi. Ha én eladom, akkor a saját, és a vevő megnyugtatása végett a következőképpen járunk el: Szépen mindketten bemegyünk az IBM központi szervízbe, és még mielőtt megtörténne a biznisz, megkérdezzük a szervízestől, hogy ezzel a géppel minden rendben van-e, és vállalnak-e rá garanciát, valamint hogy ez az egész hogyan működik. Azt hiszem ennyire egy boltban sem biztosítanak be... :)

Ez az az okos megoldás... :)

ps.: Miért beszélgetünk offban, amikor pont a topic témájáról csevegünk? Ez olyan, mint ha valakihez suttogva kezdenék el beszélni egy téren, és akkor Ő tuti így válaszol, pedig semmi titkolnivalónk nincsen... :)

Aktív témák