- Gaming notebook topik
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Migirimigiri
csendes tag
válasz Migirimigiri #129853 üzenetére
Valaki ebben tud segiteni vagy esetleg meg tipust ajanlani?
-
Migirimigiri
csendes tag
Sziasztok olyan kerdesem lenne hogy sogoromn ak van egy hp 8570w-je (meg is van vele elegedve) viszont hosszas keresgeles melett szamomra szoba jonne meg a Dell Precision M3800 is. Van valakinek meg tapasztalata ezekkel a gepekkel meikben erdemes gondolkodni?? Csak munkara hasznalnam, a kerdoivet csak azert nem toltottem ki mert ez a ket tipus erdekelne igazabol. Szep napot kivanok nektek!!!!
-
Migirimigiri
csendes tag
Mostn nem azért de itt tanacsot kapsz, az meg a te dontesed hogy megfogadod vagy nem, ha neked az acer a jo akkor acert veszel b*szod
-
Migirimigiri
csendes tag
válasz CptAdamica #127577 üzenetére
Sztem a 4k-s kijelzovel ez a problema megoldodik🙄
-
Migirimigiri
csendes tag
B-Clone igazat adok annak amit irsz, csak nekem egyenlore egy 7 eves dual coros hp-m van paromnak megy egy regi delll, evek ota huzom a laptop vasarlast de odaig jutottam, h nem alapot h egyiknek sem jo az aksija szoval nem mobilisak, es nem tudok rajta sem dolgozni sem gamelni, filmnezesre van vagy esetleg ofice programok tobi kilove.....
Dhampir igen oszekevertem
Parom Zenbookot szeretne de en meg akkor mar valami hasznosabat gondoltam, de mar ott tartok h nem tudom mivolna nekem a legjob(ezek szerint ezekkel a konfigokkal minden kilove), de lasan nem huzhatom tovab, mert ez igy mar nem alapot
Koszonom nektek, az idotoket es a valaszokat!!!!
-
Migirimigiri
csendes tag
válasz Dhampir #127181 üzenetére
En megfogadtam a tanacsaitkat azert tettem le a gl553 es gl502 (hutes, anyagminoseg 2 ev gari) rol viszont, szoba jott az acer vx15 (de az is felejtos let mivel az acer garit azt mondtak nem jo) hp oment-t megintcsak lehuztak vagy az uj pavilion15ot,samsung odyssey tetszene de ok meg most jonnek piacra ot nem mertem, maradt tehat a dell 5559 es a dell 5567(3 ev gari kecsegteto), de miert valasztanam a del 5559et 300 vagy afelet mikor 400k korul megkapom a sokall job vidikartyaval, es ujab procival szerelt 5567-et,(ha netalan 2-3 ev mulva eledanam ezt csak job arban eltudnam mint az 559-et) ezert vagyok meglove... Egyebkent minden geprol nootebookchecken a maga kis problemajaval jo ertekelest kapott. De mondom a dell a gari miat, aku ido es hutes miat kecsegtettett (abbol is van IPS paneles) sot sztem amit linkeltem sem TN paneles. En nem jatszanek csak ritkan keveset de akor mar vigye rendesen a gamet, munkanal meg revit, cad , 3DS max rendering meg ne okozzon problemat, es legyen egy jo gepem jopar evig hamar enyit kiad az ember erte. Szoval ez a legnagyobb bajom, (jopar honapja kovetem a topicot) es nezem a teszteket, de ket ember velemenye meg nem hatarozhatja meg pontosan a laptop minoseget, csak nagyobb ralatast adhat vasarlas elott, plane ugy ha lerendezik azal h szar a kijelzo meg sok mas... de mi az a sok mas, foleg ha ez fellengzosen van odairva, es ezzel nem akarok megbantani senkit csak ezek a tenyek. Szep napot nektek! Sententious neked is koszonom a valaszt majd meg lehet lesz hozzad is par kerdesem kesobb, adig meg marad a kutakodas es a hezitalas
-
Migirimigiri
csendes tag
Sziasztok, hamer szoba jottek a dell-ek errol valakinek velemeny??? ( egy masik ildal nem a radium) http://www.digiprime.hu/laptop/dell-laptop/dell-inspiron-7567-ar/dell-inspiron-7567-30593-elado
[ Szerkesztve ]
-
Migirimigiri
csendes tag
Sziasztok valakinek esetleg velemeny az msi gl62m rol????
http://radium.hu/catalog/product/view/id/10991 Persze plusz ssdvel szerelve (a sok rosz asus gl seria utan ezeket kezdtem el nezni) joiranyba haladok vagy megint mellelottem 😂😂😂 szep napot nektek (Bocsanat az offert gamer notebook topicban is kiirtan) -
Migirimigiri
csendes tag
válasz B-Clone #126287 üzenetére
Eloszor is koszonom szepen a normalis valaszt, es sok segitseget, meg fogom nezni az emlitett gepeket. En csak azert irtam a gl702ot mivel amilyen laptopot kerestem (jo proci sok memoria jo videokartya, ssd plusz hdd megvolt benne, hordozhato es teszteken sem tunt rossznak) parat meg neztem de valami mindig hianyzott ezek kozul. Szep estet kivanok es meg egyszer koszonom!!!! 👍👍👍
-
Migirimigiri
csendes tag
válasz Chaser #126268 üzenetére
Hat inkabb egy ilyet vennek elo mint egy boszme dellt.... nemtudom nektek mindannyiotoknal volt szerencseje ezekkel a slim gepekkel vagy csak mindig ugyan azt a semat hajtjatok mert egy g751 g752 vagy hasonlo kaliberek utan nem tudtok elszakadni es objektiven ertekelni(aki bmwt vezet kopkodi az auidist vagy forditva), es igen sztem mobilitas szempontjabol megfelelo valasztas lehet, sztem...
-
Migirimigiri
csendes tag
En csak azert mertem irni a gl702ot mivel a 3 ventillator ugylattam tesztekben h jol teljesit, masfel ket orakat nyuzzak es nem throtlingol jo igaz h 90 fokig melegszik de akkor is. Szivesen meghallgatom a velemenyeteket rola mivel par honapon belul nekem is elkell dontenem h mit is vegyek!
-
Migirimigiri
csendes tag
válasz ludi85 #126233 üzenetére
Szepen leirtad, pont ezekre a szakmai dolgokra gondoltam (valaszkent csak te megirtad)amikor lattam h kaptal par kommentet fellengzosen.... (en BIM modellezesben dolgozok joideje) es meglatasom szerint a videokartya szamodra nem annyira nervado a proci, memoria, es az ssd!!!! ami szamit ebben a munkakorben, videokartya csak akkor ha renderelitek is a projectet!! Kovezzetek meg de en magamnak egy asus gl702 modelt nezek mivel szamomra fontos a mobilitas es ugysem nyuzom napi 24ben jatekra (bar sztem akkor is megalja a helyet) tudom a slim valtozat.... de megneznem ahogy kicsap valaki egy majd 5 kilos gepet az irodaban egy meeting alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Macbook Air 2020 13" M1, 8GB RAM, 256GB, 99% akku
- JÓ ÁLLAPOTÚ LENOVO LEGION 5 GAMER laptop 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, 16GB RAM, 512Gb SSD!!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel